turbat0s Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Έχει ψωνίσει κανείς από αυτό το site? Βλέπω καλές τιμές σε κάτι φακούς που θέλω. Είναι αξιόπιστο? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Epicuros Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν το γνωρίζζω το συγκεκριμένο, αλλά κάποτε που βρήκα ένα μαγαζί με πολύ καλές τιμές σε UK ψιλιάστηκα κα μπήκα σε αγγλικό Forum Canon και ρώτησα. Μου είπαν "μακρυά" θα πληρώσεις αλλά δεν θα πάρεις τίποτε... Σου συνιστώ να μπεις σε αγγλικό forum και να ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν το γνωρίζζω το συγκεκριμένο, αλλά κάποτε που βρήκα ένα μαγαζί με πολύ καλές τιμές σε UK ψιλιάστηκα κα μπήκα σε αγγλικό Forum Canon και ρώτησα. Μου είπαν "μακρυά" θα πληρώσεις αλλά δεν θα πάρεις τίποτε... Σου συνιστώ να μπεις σε αγγλικό forum και να ρωτήσεις. Και γώ έχω ενδοιασμούς, αν δεν υποστήριζε Paypal και αν δεν το μνημόνευε και ο matrixxx εδώ (τα 317€), δε θα το σκεφτόμουν καν. Τώρα όντως πρέπει να ρωτήσω σε κανά αγγλικό forum, καλή ιδέα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα