GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Το τροφοδοτικο της υπογραφης (Xigmatek Maverick 600w 80plus Bronze) αγοραστηκε 12/4/15 και εδω και ενα μηνα κανει δυνατο θορυβο ο ανεμιστηρας του. Πως το ανακαλυψα: αποσυνδεσα ολους τους ανεμιστηρες απο το συστημα και ολους τους σκληρους. Ο θορυβος προερχεται απο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου και ειναι πολυ δυνατος, σε σημειο που ολο το συστημα να ειναι αθορυβο και ο μονος που να ακουγεται να ειναι αυτος του τροφοδοτικου. Το τροφοδοτικο εχει εγγυηση 2 χρονια απο την αγορα του. Να επικοινωνησω με το skytechshop.gr απο οπου το αγορασα?
tsacali Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Το τροφοδοτικο της υπογραφης (Xigmatek Maverick 600w 80plus Bronze) αγοραστηκε 12/4/15 και εδω και ενα μηνα κανει δυνατο θορυβο ο ανεμιστηρας του. Πως το ανακαλυψα: αποσυνδεσα ολους τους ανεμιστηρες απο το συστημα και ολους τους σκληρους. Ο θορυβος προερχεται απο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου και ειναι πολυ δυνατος, σε σημειο που ολο το συστημα να ειναι αθορυβο και ο μονος που να ακουγεται να ειναι αυτος του τροφοδοτικου. Το τροφοδοτικο εχει εγγυηση 2 χρονια απο την αγορα του. Να επικοινωνησω με το skytechshop.gr απο οπου το αγορασα? αν στο παρουσιασε οντως τον τελευταιο μηνα επικοινωνησε αφου εχεις εγγυηση.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 θα χρειαστει λογικα να το ξηλωσω και να τους το στειλω! θα επικοινωνησω αυριο και θα ενημερωσω! ευχαριστω!
Ghost007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 οτι ειπε το τσακαλι και προσθετο... αν π.χ πριν κανα μηνα που λες πηγες και εκανες οβερκλοκ η οτι αλλο(αλλαγη καρτας π.χ) γενικοτερα ανεβασες την καταναλωση για καποιο λογο ..και ανεβασε παραπανω στροφες ..ισως ειναι νορμαλ το να εχει παραπανω θορυβο... και αν ο θορυβος ειναι απλο βουητο αερα κλπ η κατι αλλο... αν παλι τπτ απο αυτα δεν ισχυει και κανει σαν μαουνα ε ναι πηγαινε τον πισω για αντικατασταση η αλλαγη ανεμιστηρα δε ξερω τι κανουν σε αυτη τη περιπτωση... α και κανα φυσημα του εχεις ριξει μηπως εχει αραχνες μεσα ? και ζεστενεται κλπ και εχει ανεβασει στροφες...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Οτι ειχα απο overclock τα ιδια και χαμηλοτερα. Ζεστο δεν ειναι ειναι φυσιολογικα πιστευω επειδη ουτε καιει ουτε ειναι και κρυο. Μολις ξεκιναει ο υπολογιστης ακομα και στο bios πχ ειναι μαλλον με full speed ο ανεμιστηρας, κατι που δεν εκανε ποιο πριν. Απο σκονες ειναι καθαρο βλεπω, καθως ειχε παντα φιλτρο το οποιο καθαριζω συχνα. 1
Ghost007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Οτι ειχα απο overclock τα ιδια και χαμηλοτερα. Ζεστο δεν ειναι ειναι φυσιολογικα πιστευω επειδη ουτε καιει ουτε ειναι και κρυο. Μολις ξεκιναει ο υπολογιστης ακομα και στο bios πχ ειναι μαλλον με full speed ο ανεμιστηρας, κατι που δεν εκανε ποιο πριν. Απο σκονες ειναι καθαρο βλεπω, καθως ειχε παντα φιλτρο το οποιο καθαριζω συχνα. ε μαλλον τοτε ταχει πεξει ο ανεμιστηρας θελει αλλαγη...δεν ξερω μονο αν στον αλλαζουν η κανουν αντικατασταση το τροφοδοτικο.. πηγαινε το πισω παντως αφου εχεις εγγυηση...
DjVassel Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 λογικα για αντικατασταση παει ολο το τροφοδοτικο, σιγα μην το ανοιξουν να αντικαταστησουν μονο το fan. Αυτο λογικα θα ηθελε να παει εξωτερικο να το φτιαξουν και να ξαναγυρισει 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Θα παρω αυριο τηλ και θα μαθω, αν ειναι να κανει κανα μηνα αλλα τζαμπέ, κομπλε, γιατι εχω και το evga g2 750w στο δευτερο μη ετοιμο συστημα. αν δεν μπορει να γινει τιποτα, παιρνω ανεμιστηρα και τον αλλαζω μονος μου, ευκολακι για μενα ειναι! Θα ενημερωσω αυριο! Σας ευχαριστω! 1
tsacali Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Θα παρω αυριο τηλ και θα μαθω, αν ειναι να κανει κανα μηνα αλλα τζαμπέ, κομπλε, γιατι εχω και το evga g2 750w στο δευτερο μη ετοιμο συστημα. αν δεν μπορει να γινει τιποτα, παιρνω ανεμιστηρα και τον αλλαζω μονος μου, ευκολακι για μενα ειναι! Θα ενημερωσω αυριο! Σας ευχαριστω! ευκολακι οντως. το θεμα ειναι οτι αν το ανοιξεις να ξερεις οτι εγγυηση τελος. εσυ αποφασιζεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ευκολακι οντως. το θεμα ειναι οτι αν το ανοιξεις να ξερεις οτι εγγυηση τελος. εσυ αποφασιζεις. Δεν γράφει ότι το άνοιξε αλλά ότι το καθάρισε. Τώρα αν το καθάρισε ανοίγοντάς το θα μας πει...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Με φυσερο και τον ανεμιστηρα κρατημενο με ξυλακι απο σουβλακι. Δεν το εχω ανοιξει, αυτο με την εγγυηση το ξερω. Θα ενημερωσω πιο αργα τι εγινε με το καταστημα. 1
tsacali Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν γράφει ότι το άνοιξε αλλά ότι το καθάρισε. Τώρα αν το καθάρισε ανοίγοντάς το θα μας πει... δεν το εγραψα επειδη το ανοιξε. γραφει ομως να αλλαξει μονος του το fan γι'αυτο του το ειπα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Επικοινωνησα με το καταστημα και με ειπαν να τους το στειλω με γενικη ταχυδρομικη (εγω θα πληρωσω 6€ στην επιστροφη) και ΑΝ δουνε οτι οντως δεν λειτουργει σωστα, θα μου το αντικαταστησουνε. Να τους το στειλω ή θα μου πουνε ενα ξερο: το ειδαμε και δεν παρουσιασε καποια βλαβη, και να πληρωνω και τζαμπα? Καλα θα μου πεις 6€ ειναι, αλλα 80% πιστευω θα το κανουν. Τι λετε?
tsacali Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Οτι ειχα απο overclock τα ιδια και χαμηλοτερα. Ζεστο δεν ειναι ειναι φυσιολογικα πιστευω επειδη ουτε καιει ουτε ειναι και κρυο. Μολις ξεκιναει ο υπολογιστης ακομα και στο bios πχ ειναι μαλλον με full speed ο ανεμιστηρας, κατι που δεν εκανε ποιο πριν. Απο σκονες ειναι καθαρο βλεπω, καθως ειχε παντα φιλτρο το οποιο καθαριζω συχνα. φιλαρακο εσυ το βλεπεις και το ακους.αν εισαι σιγουρος οτι εχει αλλαξει συμπεριφορα-θορυβο για μενα να το στειλεις. αν τωρα σου απαντησουν και σου πουν οτι δεν παρουσιαζει προβλημα και αυτη ειναι η φυσιολογικη λειτουργια του εμεις χωρις να το εχουμε δει-ακουσει τι να σου πουμε? το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το συζητησεις με αυτους που θα το εχουν δει-ακουσει και να τους εξηγησεις το λογο που θεωρεις οτι εχει προβλημα. παντως το να εχει οντως προβλημα και να σου πουν οτι ειναι ενταξει για να σε κοροιδεψουν απο την στιγμη που εχει ακομα 1 χρονο εγγυηση το θεωρω δυσκολο. αν κατι φταιει μεσα σε ενα χρονο σιγουρα θα επιδεινωθει και δεν θα παιρνει αμφισβητηση οποτε δεν γλιτωνουν κατι. να ελειγε η εγγυηση σε 1-2 μηνες να πω οτι δεν ειναι σωστοι επαγγελματιες και στο κανουν αλλα 1 χρονος ειναι μεγαλο διαστημα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Οντως, θα τους το στειλω και βλεποντας και κανοντας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα