Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Εχω ενα προβλημα δεν μπορω να βρω πουθενα ουτε εξωτερικο τα γυαλια TY-EW3D5ME για την Panasonic led tv 40cs630 40 full hd smart 3d μηπως μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βρω συμβατα εστω απο αλλη εταιρια?Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Χλωμο, γιατι ειναι ενεργα και εχουν δεκτη bluetooth που ειναι σεταρισμενος με την συσκευη. Παλια ειχαμε δοκιμασει καποια samsung σε μια panasonic και ηταν συμβατα.

Υπαρχουν για παραγγελια εδω http://www.public.gr/product/sound-and-vision/accessories-vision/3d-gyalia-aksesoyar-smart-tv/3d-gyalia-panasonic-ty-ew3d5me-active/prod7800311pp/

Ομως πραγματικα ποια η αξια του 3d σε μια tv ειδικα 40''?? Για εμενα δεν το αξιζει το 50€ Θα δεις μια δυο και μετα θα καταλαβεις οτι ειναι κουραστικο και ανουσιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλα αυτα τα γυαλια δεν υπαρχουν αν δεις σου λεει οτι δεν τα εχουν ουτε να τα παραγγειλω μπορω γιατι δεν ειναι διαθεσημα γενικα..παντου ομως..απλα εγω θελω να βλεπω μια ταινια την εβδομαδα γιατι μου αρεσει το 3D ετσι και αλλιως ειναι μετρημενος ο χρονος μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...