Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός που δεν γνωρίζει ναι θα πάρει το sony, κάποιος ομως που έχει δοκιμάσει και τα δυο και ξέρει τι σημαίνει huawei θα πάρει το δεύτερο.

Έχεις δουλέψει κανένα huawei για μερικές μέρες; Και αναφέρομαι σε συσκευές αυτής της κατηγορίας.

να εχω δουλεψει huawei καποιες μερες οχι δεν εχει τυχει ,απο γνωστο που εχει το G8 ,οτι ειδα επιτοπου , που δοκιμασα . το εχει σχετικα λιγο καιρο που το εχει παρει και προς το παρων δεν του εχει τυχει καποιο προβλημα .....δεν εχω αποψη παραπερα !

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δε ξέρω τι λένε μερικοί για τα Huawei. Αν και στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτικός, αγόρασα το ταπεινό Ascend G620s στα 130 ευρώ (το φθηνότερο Samsung, Sony κτλ με ίδια χαρακτηριστικά και ακόμα χωρίς 4G είχε τότε πάνω απο 180) , το έχω πάνω απο χρόνο και το κινητό με βαριά χρήση, με πεσίματα στο στρατό κτλ όχι μόνο ειναι απροβλημάτιστο απο θέμα υλικού αλλά και το λογισμικό του φυσάει. Έχω μείνει τρομερά ικανοποιημένος και θα ξαναγοράσω Huawei με κλειστά μάτια.

Και για όσους μιλούν για κινέζους... Ενημερωτικά, η Huawei ειναι η Νο1 εταιρεία παγκοσμίως σε κατασκευή τηλεπικοινωνιακού υλικού... Προφανώς, ξέρουν πέντε πράγματα...

Δημοσ.

Μη βάζετε τη Huawei στο ίδιο τσουβάλι με άλλες κινεζιές όπως Xiaomi, Meizu (που αντιγράφουν Apple & Samsung με τη σέσουλα) και άλλες ακόμα πιο ανώνυμες κινέζικες που αντιγράφονται μεταξύ τους. Η Huawei προσφέρει ΠΟΛΥ καλή ποιότητα κατασκευής και καλό λογισμικό και αναβαθμίσεις (εν αντιθέσει με πολλούς επώνυμους κατασκευαστές Android).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...