Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρά το κινητό αλλά αυτή η μαϊμουδιά με τις δύο κάμερες που θα είναι πολύ "in" το 2016-2017 δεν μου αρέσει προσωπικά εμένα..

• Like 1
Δημοσ.

da faq did I just read!!!!!?!?!?

Δλδ αυτό ειναι ανώνυμο? Δε σου γεμιζει το μάτι?

οταν λεω επωνυμο εννοω απο τις εταιριες που ειναι χρονια στην αγορα ,sony-samsung-lg-htc-motorola-asus κλπ. η huawei μπηκε πολυ προσφατα στην αγορα . .για κινεζο με 350-439 $ πιστευεις οτι δεν υπαρχουν αλλες επιλογες στις παραπανω εταιριες ??? 

Δημοσ.

Το θέμα είναι να σε εξυπηρετούν χωρίς να τους τρέχεις. Τεσπα πιστεύω ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν με κάποιον καλύτερο

Ναι οκ και άστους να σε εκμεταλλεύονται καθώς πρέπει.

Sorry man αλλά με αυτή τη λογική δε πας μπροστά, αλλά πίσω... κάνεις δε κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου, παρά μόνο από τον εαυτό σου.

Ή κοιτάς το συμφέρων σου και απαιτείς ότι δικαιούσαι ή σε εκμεταλλεύονται.. διαλέγεις και παίρνεις..

Και για να μην κοροϊδευόμαστε.. στην Ελλάδα ζούμε άλλα υπογράφει ο X / Y με την τάδε εταιρία... και άλλα ζητάει από τον καταναλωτή... αν δε πάρει ο Έλληνας το εξτραδάκι του, αν δεν κάνει τη λαμογιά του.. δε μπορεί..

Δημοσ.

350-439 $ .... καλα κρασια !!! με τοσα παιρνεις επωνυμο .....

H αληθεια ειναι οτι με τοσα λεφτα παιρνεις g4,s6,m9 κ.τ.λ...

παει και οι κινεζοι,καβαλησαν το καλαμι....επρεπε η τιμη του να ειναι τουλαχιστον 100$ κατω...

Δημοσ.

οταν λεω επωνυμο εννοω απο τις εταιριες που ειναι χρονια στην αγορα ,sony-samsung-lg-htc-motorola-asus κλπ. η huawei μπηκε πολυ προσφατα στην αγορα . .για κινεζο με 350-439 $ πιστευεις οτι δεν υπαρχουν αλλες επιλογες στις παραπανω εταιριες ??? 

Το οτι δεν γνωριζεις τα μεγεθη της Huawei στις τηλεπικοινωνιες, δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο σοβαρος κατασκευαστης απο τους αλλους. Ουτε επισης ειναι καινουργια στην πιατσα. Αυτο το "για κινεζο..." δεν θα σε εμποδιζε να παρεις ουτε Motorola, ουτε Apple ουτε HTC. Οποτε δεν καταλαβαινω τι θα ηθελες να πεις για την Huawei.

Δημοσ.

Μόνο sumsung, apple και htc μπορούν να συγκριθούν με huawei πλέον, τόσο σε ποιότητα υλικώ και κατασκευής όσο και σε επίπεδο λειτουργικού. Έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις κάποιο κινητό της από το 2014 και μετά στην κατηγορία 200€ και πάνω; Το emui τσουλάει σαν καφτό μαχαίρι σε βούτυρο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Δεν είναι κινεζιά φίλε μου.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι αυτό είναι ανώνυμο? :P

huawei εχει αποδείξει οτι συσκευές της και ποιοτικά και απο θέμα αξιοπιστίας και από θέμα software κινούνται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα

και ας πάρουμε κάτι από τα επώνυμα..... πχ lg

αξιοπιστία? κάτω από μέτριο (βλ g2/g3/g4/flex 2) (με εξαίρεσή το v10 και τα απειρία προβλήματα που έχουν)

μπορεις να μου πεις τα προβλήματα του v10 ?

Δημοσ.

Αλλο ενα thread που κινητα που εχουν εφαμιλλη ποιοτητα κατασκευης με sammy/apple συσκευες (γιατι οι αλλες ειναι υποδεεστερες σιγουρα) χαρακτηριζεται "κινεζικο". Γελαει ο κοσμος με αυτα τα ατομα που λενε τετοια πραγματα πραγματικα...

Δημοσ.

Αλλο ενα thread που κινητα που εχουν εφαμιλλη ποιοτητα κατασκευης με sammy/apple συσκευες (γιατι οι αλλες ειναι υποδεεστερες σιγουρα) χαρακτηριζεται "κινεζικο". Γελαει ο κοσμος με αυτα τα ατομα που λενε τετοια πραγματα πραγματικα...

Το αστείο είναι ότι αυτά γράφονται σε τεχνολογικό φόρουμ.

Δημοσ.

Το "κινέζικο" έχει παρεξηγηθεί λίγο πάνω σε θέματα υψηλής τεχνολογίας. Στην κίνα έχουν μαζευτεί σχεδόν όλα τα εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας λόγω φτηνού εργατικού δυναμικού. Τώρα για την HUAWEI. H εταιρεία απο την στιγμή που φτιάχνει δικούς της επεξεργαστές και μόντεμ lte αν θυμάμαι καλά και κάνει και σημαντικές συμφωνίες (leica) τι έχει να ζηλέψει απο τις άλλες εταιρείες που έχουν υψηλές πωλήσεις παγκοσμίως; Ίσα ίσα πιστεύω πως σιγά σιγά εδραιώνετε και ίσως σε λίγο καιρό να δούμε τα πάνω κάτω σε αυτόν τον τομέα της τεχνολογίας. Την γνώμη μου λέω χωρίς να έχω αγοράσει ποτέ κινητό huawei, βέβαια έχω πιάσει στα χέρια μου κάποια (honor 7, p8 lite) και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος απο την αποδοσή τους, design και μπαταρία (εννοείται πως έκανα ερώτηση, δεν το πήρα σπίτι μου!). 

Δημοσ.

Το οτι δεν γνωριζεις τα μεγεθη της Huawei στις τηλεπικοινωνιες, δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο σοβαρος κατασκευαστης απο τους αλλους. Ουτε επισης ειναι καινουργια στην πιατσα. Αυτο το "για κινεζο..." δεν θα σε εμποδιζε να παρεις ουτε Motorola, ουτε Apple ουτε HTC. Οποτε δεν καταλαβαινω τι θα ηθελες να πεις για την Huawei.

για παραδειγμα σε αυτα τα χρηματα χτυπας sony αντιστοιχα ,asus zenfone 2, S6 κλπ κλπ κλπ ...γιατι να παει καποιος σε huawei λοιπον ? ξερεις στην αγορα ο καταναλωτης που ξοδευει δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και γνωστης του προιοντος που θελει να αγορασει ...συνηθως το βλεμμα πεφτει στον επωνυμο και οταν κοιταζουν χαρακτηριστικα και βλεπουν πανω κατω τα ιδια ....εσυ τι νομιζεις οτι θα αγορασουν ?? sony με 439 ή huawei με 439 ?? 

Δημοσ.

για παραδειγμα σε αυτα τα χρηματα χτυπας sony αντιστοιχα ,asus zenfone 2, S6 κλπ κλπ κλπ ...γιατι να παει καποιος σε huawei λοιπον ? ξερεις στην αγορα ο καταναλωτης που ξοδευει δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και γνωστης του προιοντος που θελει να αγορασει ...συνηθως το βλεμμα πεφτει στον επωνυμο και οταν κοιταζουν χαρακτηριστικα και βλεπουν πανω κατω τα ιδια ....εσυ τι νομιζεις οτι θα αγορασουν ?? sony με 439 ή huawei με 439 ?? 

Αυτός που δεν γνωρίζει ναι θα πάρει το sony, κάποιος ομως που έχει δοκιμάσει και τα δυο και ξέρει τι σημαίνει huawei θα πάρει το δεύτερο.

Έχεις δουλέψει κανένα huawei για μερικές μέρες; Και αναφέρομαι σε συσκευές αυτής της κατηγορίας.

Δημοσ.

Για οσους θεωρουν "ανωνυμη" την εταιρεια... η Huawei περυσι ειχε βγει τριτη σε πωλησεις παγκοσμιος. (και οχι αδικα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...