voltmod Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Η Huawei σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Κίνα ανακοίνωσε το νέο Honor V8. Το νέο Honor V8 διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αν και χωρίς να συνοδεύεται από τα διακριτικά της Leica όπως στην περίπτωση του P9. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών τύπου LCD IPS με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εκδόσεις, με ανάλυση Full HD (1080 x 1920 pixels) και WQHD (1440 x 2560 pixels). Και στις δύο εκδόσεις, η οθόνη προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί 2.5D. Στο εσωτερικό και των δύο εκδόσεων υπάρχει το Kirin 950 SoC της HiSilicon που ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (quad-core Cortex-A72 και quad-core Cortex-A53) και συνοδεύεται από 4GB RAM. Η έκδοση ωστόσο με την οθόνη 1080p προσφέρεται με 32GB storage ενώ η έκδοση 1440p προσφέρεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Huawei V8 μοιάζουν πολύ με το camera setup στο P9, και έτσι διαθέτουν σύστημα φακών με έξι οπτικά στοιχεία και διάφραγμα f/2.2 και βασίζονται σε αισθητήρες 12 Megapixels. Επίσης υπάρχει laser autofocus και dual-LED flash. Στην πρόσοψη, υπάρχει κάμερα με σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.4 που βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels. Από άποψη συνδεσιμότητας/ δικτύωσης υπάρχει 4G LTE υποστήριξη, WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GPS αλλά το βασικό μοντέλο δεν διαθέτει NFC. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3500mAh και υπάρχει USB Type-C. Οι διαστάσεις της μεταλλικής συσκευής είναι 157 x 77,6 x 7,75 χιλιοστά και το βάρος της είναι 170 γραμμάρια. Στην Κίνα, οι τιμές (που είναι αρκετά χαμηλότερες από άλλα μέρη του κόσμου) για την βασική (Full HD, 32GB, no-NFC) και την πλούσια έκδοση είναι περίπου $350 και $439 αντίστοιχα. Site: GSMArena
Zapee995 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Chevrolet - Daewoo καταστάσεις, ίδιο περιεχόμενο σε διαφορετική συσκευασία.
georgetsl Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 350-439 $ .... καλα κρασια !!! με τοσα παιρνεις επωνυμο ..... 2
Black Demis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 350-439 $ .... καλα κρασια !!! με τοσα παιρνεις επωνυμο ..... γιατι αυτό είναι ανώνυμο? huawei εχει αποδείξει οτι συσκευές της και ποιοτικά και απο θέμα αξιοπιστίας και από θέμα software κινούνται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα και ας πάρουμε κάτι από τα επώνυμα..... πχ lg αξιοπιστία? κάτω από μέτριο (βλ g2/g3/g4/flex 2) (με εξαίρεσή το v10 και τα απειρία προβλήματα που έχουν) 5
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Στο θέμα του support πάσχει λίγο. Ερώτηση γιατί δεν ξέρω. Από αναβαθμίσεις πώς πάει η Huawei?
Black Demis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Στο θέμα του support πάσχει λίγο. Ερώτηση γιατί δεν ξέρω. Από αναβαθμίσεις πώς πάει η Huawei? στο support πάσχει στην Ελλάδα (όπως όλες η εταιρείες η οποίες έχουν την αρβατο για service center) πχ στην βουλγαρια είναι αψογο το service τους οσο αφορά τα updates το Mate S, Ascend Mate7, P8max, Ascend G7, G7 Plus, G8, Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus, Honor 6, MediaPad X2, Honor 4X, and Honor 4C.και τωρα προσφατα και το p8 lite έχουν 6,0
Alani13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 στο support πάσχει στην Ελλάδα (όπως όλες η εταιρείες η οποίες έχουν την αρβατο για service center) πχ στην βουλγαρια είναι αψογο το service τους οσο αφορά τα updates το Mate S, Ascend Mate7, P8max, Ascend G7, G7 Plus, G8, Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus, Honor 6, MediaPad X2, Honor 4X, and Honor 4C.και τωρα προσφατα και το p8 lite έχουν 6,0 Φίλε από προσωπική εμπειρία με την arvato για ένα HTC... ναι η εταιρία (arvato) είναι για το πούτσο. Αν είσαι όμως εντός εγγύησης απλά σκίστους. Προσωπικά.. τους έκανα report με e-mail στην HTC Taiwan αναφέροντας ακριβώς τι έγινε (μου ζητάγανε 20 ευρώ για check έχει δεν έχει βλάβη το κινητό εντός εγγύησης).. σε 2 μέρες.. με πήραν τηλέφωνο, μου ζητάγανε συγνώμη και μου έλεγαν δεν ήταν ανάγκη να στείλετε mail στην HTC Taiwan και ότι μπορούσαμε και εμείς να σας εξυπηρετήσουμε.. έκανε λάθος ο υπάλληλος. Και τέλος πάντων μη τα πολυλογώ στείλαν courier με δικά τους έξοδα να έρθει να παραλάβει το κινητό από το σπίτι μου την ώρα που μπορούσα. Εννοείτε ότι τη βλάβη τη κάλυπτε η εγγύηση και δεν πλήρωσα μια. H HTC Taiwan από την άλλη.. απλά άψογη.. απάντησε στα πάντα, μου έστειλε ευχαριστήριο mail το οποίο στο τέλος έγραφε θα χαιρόμασταν να ακούσουμε νέα σας εξυπηρετηθείτε, δεν εξυπηρετηθείτε. 3
Kostasspil Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το θέμα είναι να σε εξυπηρετούν χωρίς να τους τρέχεις. Τεσπα πιστεύω ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν με κάποιον καλύτερο 1
TheAccountant Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 350-439 $ .... καλα κρασια !!! με τοσα παιρνεις επωνυμο ..... da faq did I just read!!!!!?!?!? Δλδ αυτό ειναι ανώνυμο? Δε σου γεμιζει το μάτι? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα