Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις κατάφερα και έσπασα το τροφοδοτικό του λάπτοπ μου και ψάχνω για να πάρω κάποιο universal. Το μαμά έχει output 18.5v 6.5A 120W.

Επειδή είμαι τέρμα στεγνός απο λεφτά, έλεγα μήπως πάρω ένα 90άρι που είναι πιο οικονομικά. Το λάπτοπ το έχω χωρίς μπαταρία και έχω σταματήσει να τρέχω πολύ απαιτητικά προγράμματα. Browsing και δουλειά για διπλωματική. Γίνεται να βάλω 90άρι ή θα έχω θέμα?

Είναι μάρκας HP.

Έχετε να προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

Θα έχεις θεματάκια θέμα δεν θα είχες άμα έπερνες πιο μεγάλο καθώς θα τραβούσε όσο θέλει αλλά τώρα σε πιο λίγα θα υστερεί τελείως μπορεί και να μην ανοίγει καν το λάπτοπ πάντως αν δεν εχει σπάσει τρελά και μπαλώνετε με λίγη ταινία αλλά με ασφάλει πάντα μπορείς να το κάνεις έτσι μέχρι να βρεις πεντε δραχμές ακόμα :P

Δημοσ.

Πρέπει να κάηκε γτ επεσαν ασφαλειες γενικος και εβγαλε και μυρωδιά. Κατάφερα και επεσε το woofer πανω του και το ζουληξε

Δημοσ.
θα ανάψει και με 90αρι, αλλα με το παραμικρό μπορεί να το κάψει. αν πάρει λίγο παραπάνω τάση από ότι μπορεί να δώσει το τροφοδοτικό σίγουρα.

καλλίτερα να πάρεις πάλλη 120αρι για να είσαι ok

Δημοσ.

Τσέκαρε το λινκ που σου έβαλα πιο πάνω εγώ έχω αγοράσει το 2ο αλλά πιο μικρής υσχής για το δικό μου και ειναι οικονομικο

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και μεγάλο αντάπτορα και δεν ξερω αν θα βρω πατρα αυριο. γτ δεν μπορω να περιμενω 2 με 3 μερες πιυ θα κανει απο skroutz

Δημοσ.

Παιδια καλημερα,εχει χαλασει και το δικο μου τροφοδοτικο 18,5 v 3,5 A εχω βρει ενα αλλο με 20 ν και 4,5 Α ,μπορω να το χρησιμοποιησω?

Δημοσ.

Το ιδανικο ειναι να παρεις σαν το μανισιο. Αφου ειναι μεγαλυτερο μπορεις να το χρησιμοποιησεις, υποτιθεται ο υπολογιστης θα τραβαει οσο ρευμα χρειαζεται

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλημερα,εχει χαλασει και το δικο μου τροφοδοτικο 18,5 v 3,5 A εχω βρει ενα αλλο με 20 ν και 4,5 Α ,μπορω να το χρησιμοποιησω?

Το ιδανικο ειναι να παρεις σαν το μανισιο. Αφου ειναι μεγαλυτερο μπορεις να το χρησιμοποιησεις, υποτιθεται ο υπολογιστης θα τραβαει οσο ρευμα χρειαζεται

Όχι να μην το χρησιμοποιήσεις

Να πάρεις ένα που να βγάζει την ίδια τάση  δηλαδή 18,5 V  , τώρα αν μπορεί να βγάλει  περισσότερα αμπέρ από 3,5 που ήταν το δικό του (π.χ 4,5 Α)δεν θα έχεις πρόβλημα

Αν χρησιμοποιήσεις αυτό που έχεις στα 20V το πιθανότερο, αν όχι σίγουρο, είναι να κάνεις ζημιά στο laptop

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
επισκέπτη Napol
Δημοσ.

Κι εγω το ίδιο έκανα και έκανα μεγάλη ζημιά. Πρέπει να έχεις ακριβώς τον φορτιστή που του αντιστοιχεί

Δημοσ.

Κι εγω το ίδιο έκανα και έκανα μεγάλη ζημιά. Πρέπει να έχεις ακριβώς τον φορτιστή που του αντιστοιχεί

Τα watt δεν πειράζει να είναι περισσότερα πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...