dr_papas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα linux σε καθαρή εγκατάσταση σε δίσκο και Αφού ξεκίνησαν και έβαλα user και pass που ορισα στην εγκατάσταση είναι στο σημείο που πρέπει να δημιουργήσω user. Πως το κάνω έχω μπερδευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Βγαλε ενα screenshot απο το σημειο της εγκαταστασης που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αφου έβαλες user και pass εχεις ορίσει ηδη ενα χρηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Να και μια φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αυτη η φωτο λεει οτι υπάρχει ενας χρήστης theodoros, το προβλημα ποιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 και νομίζω ότι έχεις κάνει ήδη την εγκατάσταση. Μήπως λες ότι δεν μπαίνει σε γραφικό περιβάλλον και απλά σε πετάει σε γραμμή εντολών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ναι ακριβώς.πως θα μπω στην επιφάνεια εργασιας? Όταν βάζω user και pass με φτάνει σε αυτο το σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Απο ποιο iso εκανες την εγκατασταση? Ακολουθησες καποιον οδηγο? Αν εκει που εισαι, δωσεις ενα ξερο startxσε βαζει σε γραφικο περιβαλλον? Επισης, δωσε και καμια πληροφορια για το hardware σου, κυριως για την καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κατέβασα την 16.04 έκδοση από το ubuntu.gr.org. Μέσω usb που έφτιαξα με το rufus έκανα επιτυχή εγκατάσταση. Αλλά δεν μπορώ να μπω στην επιφάνεια εργασίας. Δεν μπορώ να το δω τώρα Είμαι στη δουλειά. Εχω έναν Pentium g3220 socket 1150 και έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel graphics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το λινκ του ubuntu-gr.org σε παει εδω http://releases.ubuntu.com/ Μετα απο εδω που πηγες? Επισης υπαρχει και λινκ που λεει για εναλλακτικες επιλογες ληψεις, που σε παει σε αλλου ειδους ληψεις http://www.ubuntu.com/download/alternative-downloads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 http://releases.ubuntu.com/xenial/ Κατέβασα αυτο που λέει 32bit pc i386. Μήπως έκανα κανένα λάθος και κατέβασα το server image δεν είμαι και πολύ σίγουρος τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ωραια, μια χαρα εισαι ως εδω, αν και θα προτεινα να βαλεις 64αρα διανομη μιας και εχεις 4GB και επεξεργαστη που τα υποστηριζει (υποθετω πως το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης). Κανε το startx οποτε μπορεσεις και πες μας τι κανιε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οκ την κατεαβζω και την βάζω το μεσημέρι απλά νόμιζα ότι είναι μόνο για amd επεξεργαστές. Θα ενημερώσω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 και πες μας και τι κάρτα γραφικών έχεις γιατί από τι φαίνεται ήταν θέμα της κάρτας που δεν μπορούσες να μπεις σε επιφάνεια εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδιά συγγνώμη το λάθος δικό μου είχα κατεβάσει την έκδοση για server. Τώρα εγκαθιστώ την desktop έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα