Προς το περιεχόμενο

ubuntu και flashplayer


jemadux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και παλιος καραβανος , ειπα να βαλω ubuntu :-D

το μονο προβλημα ειναι οτι θελω να μπω στο chatroullete :devil:

 

αλλα το θεμα ειναι αλλα δεν μπορω στο flash-οειδη να επιλεξω τιπτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειμαι καθετος στην χρηση chromium / google chrome εχω εναν browswer και αυτον δουλευω μονο ..απλα παλια ειχε το gtk-flash-properites


δεν θελω να βαλω chromum γιατι δεν μαρεσει ο browswer αυτος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To flash έχει σταματήσει την υποστήριξη για linux(συνεπώς και για ubuntu) εδώ και μερικά χρόνια. Η τελευταία έκδοση που υποστηρίζεται είναι η 11.2 νομίζω. Οποιαδήποτε λοιπόν εφαρμογή διαδικτυακής πλοήγησης χρησιμοποιεί αυτή την έκδοση(ακόμη και ο chromium). Η google όμως συνεχίζει να ενημερώνει την έκδοση του flash που χρησιμοποιεί το Google Chrome κι έτσι λειτουργούν σε αυτό όλες οι εφαρμογές που απαιτούν νεότερες της 11.2 εκδόσεις flash.

Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον Chrome υπάρχει του pepperflash plugin που νομίζω υπάρχει στα αποθετήρια του ubuntu. Θέλει λίγο ψάξιμο πάντως(δες στο ελληνικό φόρουμ του ubuntu ή ρώτα εκεί) για να σε κατευθύνουν. Πάντως ειδικά στον firefox, υπάρχει και θέμα με το hardware acceleration και βαριές εφαρμογές είναι αισθητά πιο αργές απ' ότι στον Chrome ή σε άλλους πλοηγούς. Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή που αναφέρεις δε γνωρίζω, αλλά θα το διαπιστώσεις φαντάζομαι. Κι εγώ πάντως τελικά σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον firefox κυρίως γι' αυτό το λόγο. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τον Vivaldi ο οποίος βασίζεται στον Chrome αλλά έχει κάποια χαρακτηριστικά που είναι πιο κοντά στον firefox οπότε, για μένα τουλάχιστον, είναι η πιο καλή εναλλακτική επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...