Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Προσπαθώ να κάνω format σε έναν HP 250 G3 ο οποίος έχει windows 8.1 x64 bit και να του περάσω windows 7 ultimate.Έχω κάνει το φλασάκι bootable με το πρόγραμμα ZOTAC και έχω περάσει τα windows.Ενώ ξεκινά κανονικά το bootarisma,μου βγάζει μήνυμα ΄΄ένα  απαιτούμενο πρόγραμμα οδήγησης μονάδας CD/DVD δεν υπάρχει.Εάν έχετε δισκέτα CD,DVD ή μονάδα usb για το πρόγραμμα οδήγησης τοποθετήστε την τώρα΄΄.Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος πρεπει να μπεις στο bios και να ψαξεις μια ρυθμηση περι λογισμικου,λογικα ειναι επιλεγμενη για windows 8 και πανω,αλλαξε την για windows 7..

Δημοσ.

βρεθηκε η λυση,μεσα απο το bios,επρεπε να αλλαξω τις θυρες usb σε auto.το θεμα ειναι οτι κολησα αλλου.μολις εφτασα να διαλεξω partition για την εγκατασταση,μου εμφανισε 5 διαμερισματα,κ στο κυριο διαμερισμα μου γραφει :τα windows δεν ειναι δυνατο να εγκατασταθουν στο διαμερισμα του δισκου.ο επιλεγμενος δισκος ειναι στυλ διαμερισματος GPT.Εχουμε καμμια ιδεα;

post-394710-0-57838700-1462998954_thumb.jpgpost-394710-0-57838700-1462998954_thumb.jpg

Δημοσ.

αν εχεις κρατησει backup τα αρχεια σου και δε σε νοιαζει να επαναφερεις τα 8.1, διεγραψε τα ολα και κανε απο την αρχη τα δικα σου αν χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και το format έγινε με επιτυχία.Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...