Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Μπήκα και στο site με τις παραβάσεις και είδα τη σχετική φώτο, δεν υπάρχει αμφισβήτηση της παράβασης - αν και εκείνη την ώρα δεν το πρόσεξα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, roentgen είπε

Ήταν με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Μπήκα και στο site με τις παραβάσεις και είδα τη σχετική φώτο, δεν υπάρχει αμφισβήτηση της παράβασης - αν και εκείνη την ώρα δεν το πρόσεξα.

αν είσαι 100% σίγουρος και όλα τα στοιχεία είναι σωστά

τότε πληρώνεις στο ΙΒΑΝ το ποσό που ζητάνε ώστε να γλυτώσεις την μετατόπιση του στην ΕΦΟΡΙΑ.

Δημοσ.

Να πληρώσω την παράβαση, οκ. Γιατί πρέπει να πληρώσω όλες τις προσαυξήσεις επειδή κάποιος υπάλληλος δικός τους ή δικός μας δεν έκανε τη δουλειά του; Δεν θα έπρεπε να σταλεί τουλάχιστον με συστημένο;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ikorolis είπε

αν είσαι 100% σίγουρος και όλα τα στοιχεία είναι σωστά

τότε πληρώνεις στο ΙΒΑΝ το ποσό που ζητάνε ώστε να γλυτώσεις την μετατόπιση του στην ΕΦΟΡΙΑ.

Από πότε πρόστιμο και λοιπά έξοδα που έχουν καταλογιστεί σε άλλη χώρα πηγαίνουν στην Ελληνική εφορία?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, teot είπε

Από πότε πρόστιμο και λοιπά έξοδα που έχουν καταλογιστεί σε άλλη χώρα πηγαίνουν στην Ελληνική εφορία?

Αν το ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις ότι ισχύει 100%

Επίσης όταν πας στο εξωτερικό και ενοικιάζεις αυτοκίνητο υπογράφεις κάτι χαρτιά στην εταιρεία για μάντεψε σε αυτά τα χαρτιά τι όρους/προυποθέσεις αναφέρει...

Επεξ/σία από ikorolis
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikorolis είπε

Αν το ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις ότι ισχύει 100%

Επίσης όταν πας στο εξωτερικό και ενοικιάζεις αυτοκίνητο υπογράφεις κάτι χαρτιά στην εταιρεία για μάντεψε σε αυτά τα χαρτιά τι όρους/προυποθέσεις αναφέρει...

Θεωρητικά υπάρχει αυτη διαδικασία εδώ και μερικά χρόνια,μεταξύ χωρών της Ε.Ε.,αλλά για μικρά ποσά δεν στέλνουν τίποτα στις αντίστοιχες αρχές. 

Γερμανία π.χ μέχρι 70 ευρώ πρόστιμο δεν το επιβάλλουν οι γερμανικές αρχές αν γερμανικό αμάξι κάνει παράβαση σε άλλη χώρα της Ε. Ε. 

Γνώμη μου, εφοσων έγινε η παράβαση, πληρώνεται το αρχικό ποσό και όχι οι προσαυξήσεις. 

Δημοσ.

Πληρωσε να εισαι ΗΣυχος ....εχω δεχτει προ 4 ετιας προστιμο παλι ΙΤΑΛΙΑ...τυχαιο??? και μου ηρθε 5 μηνες μετα εμαιλ απο την Εταιρεια......οτι μπηκα σε απαγορευμενη ΔΑΚΤΥΛΙΟ ζωνη στο BERGAMO....εσκασα τα 200 ευρω και ησυχασα ηταν με τα εξοδα αποστολης μεταφρασης και δικαιωμα της εταιρειας ενοικιασεως. Η εταιρεια ειχε την πιστωτικη καρτα μου και μπορουσε να με βρει..... Το παραλογο ειναι οτι ειχα νοικιασει το ΙΧ για 3 μερο με 120 ευρω και πληρωσα αλλα 200 για μια παραβαση που ουτε καν προσεξα την πινακιδα για Δακτυλιο...ειχε 2 φωτο η ενοικαζοεμενη Εταιρεια! μιλα με καποιον εκπροσωπο της Εταιρειας καλυτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...