Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που προτεινεται να στειλω το κινητο μου να το φτιαξω?ειδα οτι ειναι ενα σωρο και δεν ξερω πιο ειναι πιο αξιοπιστο.εχω ενα samsung s2ειμαι απο επαρχια καλαματα.

Δημοσ.

κολλάει στο ανοιγμα στο λογοτυπο της samsung προσπαθησα να το φτιαξω μονος μου μεσω οδηγων αλλα δεν τα καταφερα.μαλλον ειναι μμηνη ρομ γιατι πριν το παθω μου εμφανιζε πανω αριστερα ενα εικονιδιο σαν πικαπ τωρα δεν ξερω και πολλα απο αυτα

Δημοσ.

κολλάει στο ανοιγμα στο λογοτυπο της samsung προσπαθησα να το φτιαξω μονος μου μεσω οδηγων αλλα δεν τα καταφερα.μαλλον ειναι μμηνη ρομ γιατι πριν το παθω μου εμφανιζε πανω αριστερα ενα εικονιδιο σαν πικαπ τωρα δεν ξερω και πολλα απο αυτα

σου στέλνω πμ ποιον να αποφύγεις από καλαμάτα. 

Δημοσ.

αυτο παει να πει οτι εχει γεμησει η μνημη και δεν σε αφηνει να περασεις αλλες εφαρμογες.

ειπες οτι δεν αναβει ομως? μενει στο logo της samsung?

το λεω γιατι δεν συνδέονται αυτα τα δυο, να βγαλει μήνυμα για γεματη μνημη και μετα να μην bootαρει..

Δημοσ.

ναι αυτο μου  εκανε.τωρα δεν ξερω τι γινεται παντως δεν με αφηνει να μπω στο menu για restore μονο  για odin.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φλασαρε το. Λογισμικό που είχες μέσω Odin . Δεν είναι πολύ δύσκολο εκτός αν θέλεις να κρατήσεις αρχεία .... Αλλά αν δε θες και δε θέλεις να δώσεις και στο service χρήματα κάντε μόνος σου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...