nikos360 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 που προτεινεται να στειλω το κινητο μου να το φτιαξω?ειδα οτι ειναι ενα σωρο και δεν ξερω πιο ειναι πιο αξιοπιστο.εχω ενα samsung s2ειμαι απο επαρχια καλαματα.
Grim Ripper Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τι ακριβώς πρόβλημα έχει; Ρωτάω επειδή ίσως δεν αξίζει η επισκευή.
nikos360 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 κολλάει στο ανοιγμα στο λογοτυπο της samsung προσπαθησα να το φτιαξω μονος μου μεσω οδηγων αλλα δεν τα καταφερα.μαλλον ειναι μμηνη ρομ γιατι πριν το παθω μου εμφανιζε πανω αριστερα ενα εικονιδιο σαν πικαπ τωρα δεν ξερω και πολλα απο αυτα
p_under Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 κολλάει στο ανοιγμα στο λογοτυπο της samsung προσπαθησα να το φτιαξω μονος μου μεσω οδηγων αλλα δεν τα καταφερα.μαλλον ειναι μμηνη ρομ γιατι πριν το παθω μου εμφανιζε πανω αριστερα ενα εικονιδιο σαν πικαπ τωρα δεν ξερω και πολλα απο αυτα σου στέλνω πμ ποιον να αποφύγεις από καλαμάτα.
Grim Ripper Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μπορείς να το βρεις εδώ; http://careace.net/2011/12/20/tip-samsung-galaxy-s-ii-android-notification-bar-icon-guide/ Rom δεν το βλέπω να είναι, άσε που ίσως δεν θα μπορούν να την αλλάξουν.
nikos360 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 οχι δεν ειναι κανενα απο αυτα τα εικονιδεια αυτο το εικονιδειο μου εβγαζε
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 αυτο παει να πει οτι εχει γεμησει η μνημη και δεν σε αφηνει να περασεις αλλες εφαρμογες. ειπες οτι δεν αναβει ομως? μενει στο logo της samsung? το λεω γιατι δεν συνδέονται αυτα τα δυο, να βγαλει μήνυμα για γεματη μνημη και μετα να μην bootαρει..
nikos360 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ναι αυτο μου εκανε.τωρα δεν ξερω τι γινεται παντως δεν με αφηνει να μπω στο menu για restore μονο για odin.
nikos360 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 παιδια το servicebuzz ειναι αξιοπιστο για να στειλω το κινητο για φτιαξιμο?
SuPerMaNrE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Φλασαρε το. Λογισμικό που είχες μέσω Odin . Δεν είναι πολύ δύσκολο εκτός αν θέλεις να κρατήσεις αρχεία .... Αλλά αν δε θες και δε θέλεις να δώσεις και στο service χρήματα κάντε μόνος σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα