Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις τσιμπησα ενα..

εχω απορήσει με το ποσο εχω σκαλωσει με το θεμα των driver μεταξυ ms και ms..

Παω στο Device Manager και δεν με το Auto Download Driver τη μια δε βρίσκει τίποτα, την άλλη κολλάει και χρειαζεται Task Manager..

Το εχει κανεις; με τι το συνδεσε;

Δημοσ.

ρε συ αδέρφι

"Download and install Xbox One Controller driver

You can download the latest drivers for Windows 8.1 and Windows 7 from the Microsoft Update Catalog. Here's how:

1. Visit the Xbox One Controller search results page.
  2. You may be prompted to install the Microsoft Update Catalog app. If so, select Install, and then select Yes when prompted to confirm the installation of the app.
  3. Four drivers will be listed. The drivers you need to install are labeled Microsoft – Other hardware – Microsoft Xbox One Controller. These are drivers for AMD64 and X86 CPUs.

Note The drivers with (DFU) in their label can be ignored.

4. Select Microsoft – Other hardware – Microsoft Xbox One Controller."

Χρειάζομαι να καταλάβω για ποιο αρχείο μιλάει ο παραπάνω ποιητής. Πραγματικά έχω φάει το τόπο, και συνεχώς κάνω κύκλους στη τελική. Και μέσω του Explorer μπήκα, στα ίδια site. Στο site που το ΙΔΙΟ αναγράφει πως πρέπει να μπω με IE, δείχνει το ίδιο όταν μπήκα με IE. 

Το βρίσκω απίστευτα γελοίο. 20€ για ένα μαρτζαφλαράκι, που ΗΔΗ θα έπρεπε να μην χρειάζεται και να είναι συμβατά τα νέα gamepads με τα παλαιότερα Receiver, και φτάνει να ΜΗΝ έρχεται με Driver (είναι native λες..) και φτάνει να μην κάνει ούτε με το native OS του.

Με νιώθει κανείς;

Δημοσ.

Μα τω Θεώ, θέλω να τα παρατήσω και να πάρω κάποιον τηλέφωνο.

Δεδομένου MSystems και Microsoft, ποιον παίρνεις.

Αυτούς που παρασυμπαθείς και δεν θες να τρέξεις, ή αυτούς που δεν ξέρω καν πως βρίσκεις;

Δημοσ.

Αυτό το βιντεο ειναι η λύση indeed. Κανει και αλυσιδα με το solution για wireless.

Το ουσιαστικό πρόβλημα που ειχα ειναι το εξης απιθανο:

Έκανα πρώτα κλικ το link του driver, και μετα πήγαινα copy/paste το αποτελεσμα στον IE. Αυτό το αποτελεσμα ομως ηταν REDIRECT και οχι το πραγματικο Link που επρεπε να μπω. Ετσι δεν εβρισκα το driver.

Γινεται, με τη βοηθεια του device manager, κλασσικά βρισκεις το ΑΓΝΩΣΤΟ και περνας το αρχειο .inf. Topic closed.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ INFLATIONΜΑΝ.

Δημοσ.

τον ασύρματο δέκτη στο one δεν τον κάνει αυτόματα install όπως του 360, όμως και πάλι η λύση είναι σχετικά απλή τουλάχιστον σε σχέση με τους κουλους οδηγούς που έχω δει στο internet

πας απλά στο windows updates κάνεις ckeck for updates και βρίσκει αμέσως αναβάθμιση για το δέκτη, ούτε device manager, ούτε κανένα exe χρειάζεται να κατεβάσει κανείς από πουθενά

η λύση είναι υπεραπλή, απλά θέλει να ένα check από το χρήστη εκείνη τη στιγμή

και κατεβάζεις και το xbox accensories από το store για fw update του χειριστηρίου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...