Heybro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 sorry αλλα πως θα πλοηγήσε ακριβώς στα tiles?? χωρίς ποντίκι δεν παιζονται strategy games Ειδα ότι στο 5 τα κατάφεραν κάποιοι με Controller για αυτό ρώτησα. Προφανώς θα πάω για ποντίκι και πληκτρολόγιο εφόσον δεν γίνεται αλλιώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως το AI είναι λίγο αλλοπρόσαλλο; Ξεκινάω και έρχεται η μαντάμ Κλεοπάτρα και στην αρχή είναι όλο αγάπες και λουλούδια. Μετά πάει όμως και φτιάχνει πόλη δίπλα μου και της λέω να μην ξαναγίνει και όντως δεν έφτιαξε άλλη και παρέμεινε friendly και declare friendship μάλιστα. Μετά από καμιά 30άρια γύρους ενώ ήταν friendly status πάει και μου κάνει πόλεμο κατά τον οποίο της σκοτώνω πολλά units, της παίρνω και μία πόλη και ότι έχει και δεν έχει για να κάνω piece. Μετά από 10-15 γύρους μου κάνει demands, ενώ έχασε τον πόλεμο με κάτω τα χέρια. Άσε μας κυρά μου. Και γενικά σου κάνουν demands και ειδικά denounce χωρίς λόγο. Ο άλλος με έκανε denounce επειδή δεν έχουμε το ίδιο government ή επειδή έχω λίγες πόλεις (που εντωμεταξύ αυτός είχε μία παραπάνω από μένα). Ή κάνουν denounce αν έχεις λίγο στρατό, αν δεν έχεις αναπτύξει πολύ το culture (αλλά στα τέτοια τους αν έχει αναπτύξει πολύ το science) κτλ. Εγώ νομίζω το denounce πρέπει να είναι σαν έσχατη κίνηση όταν έχουν φτάσει τα πράγματα στο απροχώρητο και είσαι ένα βήμα πριν τον πόλεμο.. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
jmirko15 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 26/5/2020 στις 4:56 ΜΜ, yiannis1991 είπε Μήπως το AI είναι λίγο αλλοπρόσαλλο; Ξεκινάω και έρχεται η μαντάμ Κλεοπάτρα και στην αρχή είναι όλο αγάπες και λουλούδια. Μετά πάει όμως και φτιάχνει πόλη δίπλα μου και τις λέω να μην ξαναγίνει και όντως δεν έφτιαξε άλλη και παρέμεινε friendly και declare friendship μάλιστα. Μετά από καμιά 30άρια γύρους ενώ ήταν friendly status πάει και μου κάνει πόλεμο κατά τον οποίο της σκοτώνω πολλά units, της παίρνω και μία πόλη και ότι έχει και δεν έχει για να κάνω piece. Μετά από 10-15 γύρους μου κάνει demands, ενώ έχασε τον πόλεμο με κάτω τα χέρια. Άσε μας κυρά μου. Και γενικά σου κάνουν demands και ειδικά denounce χωρίς λόγο. Ο άλλος με έκανε denounce επειδή δεν έχουμε το ίδιο government ή επειδή έχω λίγες πόλεις (που εντωμεταξύ αυτός είχε μία παραπάνω από μένα). Ή κάνουν denounce αν έχεις λίγο στρατό, αν δεν έχεις αναπτύξει πολύ το culture (αλλά στα τέτοια τους αν έχει αναπτύξει πολύ το science) κτλ. Εγώ νομίζω το denounce πρέπει να είναι σαν έσχατη κίνηση όταν έχουν φτάσει τα πράγματα στο απροχώρητο και είσαι ένα βήμα πριν τον πόλεμο.. Ναι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται αλλά εδώ παίζω 3η συνεχόμενη μέρα (καμία 30άρα ώρες) το ίδιο game 😂
bilya Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 26/5/2020 στις 2:56 ΜΜ, yiannis1991 είπε Μήπως το AI είναι λίγο αλλοπρόσαλλο; Ξεκινάω και έρχεται η μαντάμ Κλεοπάτρα και στην αρχή είναι όλο αγάπες και λουλούδια. Μετά πάει όμως και φτιάχνει πόλη δίπλα μου και της λέω να μην ξαναγίνει και όντως δεν έφτιαξε άλλη και παρέμεινε friendly και declare friendship μάλιστα. Μετά από καμιά 30άρια γύρους ενώ ήταν friendly status πάει και μου κάνει πόλεμο κατά τον οποίο της σκοτώνω πολλά units, της παίρνω και μία πόλη και ότι έχει και δεν έχει για να κάνω piece. Μετά από 10-15 γύρους μου κάνει demands, ενώ έχασε τον πόλεμο με κάτω τα χέρια. Άσε μας κυρά μου. Και γενικά σου κάνουν demands και ειδικά denounce χωρίς λόγο. Ο άλλος με έκανε denounce επειδή δεν έχουμε το ίδιο government ή επειδή έχω λίγες πόλεις (που εντωμεταξύ αυτός είχε μία παραπάνω από μένα). Ή κάνουν denounce αν έχεις λίγο στρατό, αν δεν έχεις αναπτύξει πολύ το culture (αλλά στα τέτοια τους αν έχει αναπτύξει πολύ το science) κτλ. Εγώ νομίζω το denounce πρέπει να είναι σαν έσχατη κίνηση όταν έχουν φτάσει τα πράγματα στο απροχώρητο και είσαι ένα βήμα πριν τον πόλεμο.. δες μερικές σελίδες πριν σχόλιο μου απο το 2016. 4 χρόνια μετά κ ακόμα δεν έφτιαξαν το ΑΙ?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Υπάρχει μήπως κάποιο mod που βελτιώνει το AI; Έχει κανείς κάποιο υπόψιν του; γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι. Είναι πολύ εκνευριστικό να τα έχω μια χαρά με τους γείτονες, declare friendship, εμπόριο, δεν χτίζω πόλεις κοντά τους, κτλ και ξαφνικά να μου κάνουν denounce για ηλίθιους λόγους (έχω λίγο στρατό, έχω πολύ στρατό, δεν έχουμε ίδια κυβέρνηση/θρησκεία, κτλ) ή πόλεμο έτσι στο άκυρο ενώ είμαστε σε φάση declare friendship..
sozz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Υπάρχει μήπως κάποιο mod που βελτιώνει το AI; Έχει κανείς κάποιο υπόψιν του; γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι. Είναι πολύ εκνευριστικό να τα έχω μια χαρά με τους γείτονες, declare friendship, εμπόριο, δεν χτίζω πόλεις κοντά τους, κτλ και ξαφνικά να μου κάνουν denounce για ηλίθιους λόγους (έχω λίγο στρατό, έχω πολύ στρατό, δεν έχουμε ίδια κυβέρνηση/θρησκεία, κτλ) ή πόλεμο έτσι στο άκυρο ενώ είμαστε σε φάση declare friendship.. να σου πω την αλήθεια υπάρχει κάποιος λόγος να παίξεις αυτό και όχι το 5 η ακόμα και το 4? 4+5 που τα έπαιζα χρόνια στο 6 δεν άντεξα πάνω από μια μέρα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Ε τα έχω λιώσει αυτά και είπα να παίξω το πιο καινούργιο..
imr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Ξεθαβω λιγο Προσφατα επιασα το civ 6, ειχα το base game δωρεαν απο επικ Με επιασε και ξανακολησα, γενικα εχω λιωσει ολη τη σειρα απο το civ2 Δεν εχω παιξει πολυ το base game και σκεφτομαι να κανω upgrade στο full Αξιζει? το πακετο για upgrade βλεπω ειναι στα 25, παιζει πιο φτηνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα