Raikkonen86 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 τελικα αυτα τα γραφικα στυλ settlers .. με χαλανε μετα απο καποιες ωρες παιχνιδιου. κουραστικο. επισης ποσο χαζο να μου κρυβει τα εδαφη που εχω ηδη εξερευνησει και ειναι σχεδον διπλα σε πολεις μου.. το ai πολυ επιθετικο ακομα και σε KING επιπεδο Σχετικα τα εδαφη που κρυβει με αυτο αθλιο 'fog of war, but not an actual fog of war" εχει πολυ συζητηση στα φορουμ και παρα πολλοι παικτες θελουν να μας δωσουν επιλογη αν θελουμε να το κανουμε disable και να ειναι κανονικο το map που εχεις εξερευνησει. Αλλα οι κυριοι devs γραφουν τους παντες στα αναπαραγωγικα τους οργανα οποτε μην περιμενεις πολλα. 1
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Έχω ακούσει από πολλούς τα ίδια παράπονα. Θα διαφωνήσω όμως με το χειρότερο civ όλων των εποχών. Καταρχηv, υπάρχει το Beyond Earth που άξια φοράει αυτό τον τίτλο. Δεύτερον, κανένα civ που θυμάμαι δεν ήταν καλό στο launch. Περίμενε να βγουν 1-2 expansion και μετά το κρίνουμε. Προσωπικά πάντως μάλλον θα είναι το πρώτο civ που δεν θα αγοράσω. Ίσως μετά από τόσα χρόνια να μιλάει και η κόπωση αλλά οι νέες αλλαγές στο gameplay και το artistic design με χαλάνε. Το BE ήταν μακράν καλύτερο παιχνίδι όταν βγήκε, όπως και το CIV 5. Kαι σε προκαλώ, πες μου τί προβλήματα είχαν, γιατί πριν βγει το πρώτο DLC τους. Γιατί είχα κλείσει πάνω από 150 ώρες στο καθένα, και τα έπαιζα ευχάριστα. Εν αντιθέσει με το CIV 6.
mike299 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Το BE ήταν μακράν καλύτερο παιχνίδι όταν βγήκε, όπως και το CIV 5. Kαι σε προκαλώ, πες μου τί προβλήματα είχαν, γιατί πριν βγει το πρώτο DLC τους. Γιατί είχα κλείσει πάνω από 150 ώρες στο καθένα, και τα έπαιζα ευχάριστα. Εν αντιθέσει με το CIV 6. Δεν διαφώνησα μαζί σου ότι έχει πολλά προβλήματα, αντιθέτως συμφώνησα μαζί σου (και ιστορικά όλα τα civ χρειάστηκαν μήνες για να στρώσουν). Σε αυτό που διαφωνώ (προσωρινά, όπως προείπα δεν εχω καθόλου καλή άποψη για τον τίτλο) είναι ότι είναι το χειρότερο civ και είπα να περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής του πριν το κρίνουμε. Το BE έχει σταματήσει να αναπτύσσεται (και καθόλου τυχαία είναι ο τίτλος που σταμάτησε πιο σύντομα από κάθε άλλο civ) οπότε μπορούμε να αποφανθούμε ότι είναι το χειρότερο civ έως σήμερα (κατά την δίκη μου άποψη φυσικά, πιθανών να υπάρχουν και άτομα που να τους αρεσε, απλά δεν εχω γνωρίσει κανέναν )
chek2fire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 εμένα πάντως όλα τα civ καθώς και το BE μου άρεσαν και έφαγα άπειρες ώρες μαζί τους. 2
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Το BE έχει σταματήσει να αναπτύσσεται (και καθόλου τυχαία είναι ο τίτλος που σταμάτησε πιο σύντομα από κάθε άλλο civ) οπότε μπορούμε να αποφανθούμε ότι είναι το χειρότερο civ έως σήμερα (κατά την δίκη μου άποψη φυσικά, πιθανών να υπάρχουν και άτομα που να τους αρεσε, απλά δεν εχω γνωρίσει κανέναν ) Αποφαίνεσαι ότι το ΒΕ vanilla είναι χειρότερο γιατί έχει σταματήσει να αναπτύσσεται; Εσύ βγάζεις αυθαίρετα την άποψη αυτή, χωρίς να στηρίζεις τα επιχειρήματά σου. Δεν είχε κάποιο game breaking πρόβλημα, όπως το CIV 6. Όλες οι ταχύτητες του παιχνιδιού δούλευαν κανονικά. Δοκίμασε να παίξεις CIV 6 σε marathon, και δεις πόσο χάλια είναι το παιχνίδι. Κάνε beeline για holy site με temple. Και θα δεις μόλις τελειώσεις το temple χωρίς να έχεις φτιάξει τίποτα άλλο, δεν προλαβαίνεις ούτε θρησκεία να βρεις μιας και οι προφήτες έχουν φύγει, ενώ το AI έχει 4-5 πόλεις, θρησκείες και κάνει beeline τους επιστήμονες με ταχύτητα από standard και όχι Marathon.
Anastazio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αποφαίνεσαι ότι το ΒΕ vanilla είναι χειρότερο γιατί έχει σταματήσει να αναπτύσσεται; Εσύ βγάζεις αυθαίρετα την άποψη αυτή, χωρίς να στηρίζεις τα επιχειρήματά σου. Δεν είχε κάποιο game breaking πρόβλημα, όπως το CIV 6. Όλες οι ταχύτητες του παιχνιδιού δούλευαν κανονικά. Δοκίμασε να παίξεις CIV 6 σε marathon, και δεις πόσο χάλια είναι το παιχνίδι. Κάνε beeline για holy site με temple. Και θα δεις μόλις τελειώσεις το temple χωρίς να έχεις φτιάξει τίποτα άλλο, δεν προλαβαίνεις ούτε θρησκεία να βρεις μιας και οι προφήτες έχουν φύγει, ενώ το AI έχει 4-5 πόλεις, θρησκείες και κάνει beeline τους επιστήμονες με ταχύτητα από standard και όχι Marathon. Γενικα ο τροπος που διαχειριζεται την "δυσκολια" το παιχνιδι στα ανωτερα επιπεδα ηταν ο λογος που εγω προσωπικα σταματησα να παιζω...μονο multi πια αλλα και αυτο θελει να χεις απλετο χρονο στη διαθεση σου ακομα και στο πιο γρηγορο pace.
mike299 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Αποφαίνεσαι ότι το ΒΕ vanilla είναι χειρότερο γιατί έχει σταματήσει να αναπτύσσεται; Εσύ βγάζεις αυθαίρετα την άποψη αυτή, χωρίς να στηρίζεις τα επιχειρήματά σου. Δεν είχε κάποιο game breaking πρόβλημα, όπως το CIV 6. Όλες οι ταχύτητες του παιχνιδιού δούλευαν κανονικά. Δοκίμασε να παίξεις CIV 6 σε marathon, και δεις πόσο χάλια είναι το παιχνίδι. Κάνε beeline για holy site με temple. Και θα δεις μόλις τελειώσεις το temple χωρίς να έχεις φτιάξει τίποτα άλλο, δεν προλαβαίνεις ούτε θρησκεία να βρεις μιας και οι προφήτες έχουν φύγει, ενώ το AI έχει 4-5 πόλεις, θρησκείες και κάνει beeline τους επιστήμονες με ταχύτητα από standard και όχι Marathon. Βρε άνθρωπε, γιατί τέτοιο κόλλημα??? Η αναφορά μου γίνεται για τα παιχνίδια συνολικά, όχι για τα τεχνικά θέματα που έχουν στο launch. Με το ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη του ΒΕ εννοώ ότι δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο expansion το οποίο θα ανεβάσει το παιχνίδι στο επίπεδο που χρειάζεται για να φτάσει τα προηγούμενα civ Όπως το 5 που vanilla ήταν οκ-ish αλλά με το BNW ανέβηκε επίπεδο. Και για να λέμε την πλήρη αλήθεια, αλίμονο να είχε σοβαρά θέματα το ΒΕ στο launch, αφού δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα κακοσχεδιασμένο official mod του 5. Για αυτό επαναλαμβάνω για τρίτη φορά ότι πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής του τίτλου. Το ΒΕ είναι αυτό που είναι και τέλος, το 6 βρίσκεται στην αρχή. Σε λίγους μήνες θα έχουν επιλυθεί τα προβλήματα του και ίσως μετά από τα expansion που θα πάρει, να μιλάμε για το καλύτερο civ όλων το εποχών. Αμφιβάλω προσωπικά γιατί όπως προείπα ήδη, δεν μου αρέσει to 6, απλά δεν μπορώ να το αποκλείσω γνωρίζοντας την ιστορία των παιχνιδιών αυτών και την ικανότητα του developer να τα βελτιώνει σημαντικά μέσα στον κύκλο ζωής τους. Πάντως για την ιστορία, το BE είναι το χειρότερο civ σύμφωνα με την βαθμολογία στο metacritic. Τέλος, κάτι που έχει μαλλιάσει η γλώσσα πολλών από εμάς να λέμε. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ DAY-1 KAI MHN KANETΕ PRE-ORDER. Αφού γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια δεν είναι έτοιμα στο launch, παρόλα αυτά συνεχίζεται και το κάνετε και μετά γκρινιάζετε ότι έχουν προβλήματα και χαλάτε την ζαχαρένια σας. Ηθελέστα και παθέστα!
Apoll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Πάντως για την ιστορία, το BE είναι το χειρότερο civ σύμφωνα με την βαθμολογία στο metacritic. Τέλος, κάτι που έχει μαλλιάσει η γλώσσα πολλών από εμάς να λέμε. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ DAY-1 KAI MHN KANETΕ PRE-ORDER. Αφού γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια δεν είναι έτοιμα στο launch, παρόλα αυτά συνεχίζεται και το κάνετε και μετά γκρινιάζετε ότι έχουν προβλήματα και χαλάτε την ζαχαρένια σας. Ηθελέστα και παθέστα! Το τι κάνω εγώ δεν απασχολεί εσένα. Τουλάχιστον αγοράζω και εκφέρω ιδία άποψη, χωρίς να αναμασάω τις απόψεις του καθενός όπως κάνεις εσύ που βάζεις εδώ μέσα την βαθμολογία του metacritic, χωρίς να έχεις ιδία άποψη, και χωρίς να μπορείς να παραθέσεις επιχειρήματα της θέσεώς σου.
mike299 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το τι κάνω εγώ δεν απασχολεί εσένα. Σε αυτό έχεις απόλυτα δίκαιο. Just don’t bitch about it afterwards Τουλάχιστον αγοράζω και εκφέρω ιδία άποψη, χωρίς να αναμασάω τις απόψεις του καθενός όπως κάνεις εσύ που βάζεις εδώ μέσα την βαθμολογία του metacritic, χωρίς να έχεις ιδία άποψη, και χωρίς να μπορείς να παραθέσεις επιχειρήματα της θέσεώς σου. Αυτό έλειπε, να έχουν άποψη, καθώς το δικαίωμα έκφρασης της, μόνο όσοι αγοράζουν ένα τίτλο. Τα εκατοντάδες review και gameplay videos (ο καλύτερος τρόπος να κρίνεις ένα παιχνίδι κατ’εμε πριν την αγορά του) γιατί υπάρχουν τότε? Μήπως για να μπορεί ο κόσμος να απόκτηση ΑΠΟΨΗ στο αν τον ενδιαφέρει ένα παιχνίδι ή όχι? Και την άποψη μου την έχω εκφράσει ήδη Ίσως μετά από τόσα χρόνια να μιλάει και η κόπωση αλλά οι νέες αλλαγές στο gameplay και το artistic design με χαλάνε. Τώρα τι περιμένεις από επιχειρήματα δεν ξέρω, δεν αγορεύουμε στο δικαστήριο, την υποκειμενική μας γνώμη εκφράζουμε και είτε συμφωνείς είτε όχι. Να σου πω πχ δεν μου αρέσει το νέο design ? Ε, δεν μου αρέσει, εσένα μπορεί αυτή την αλλαγή να την θεωρείς το καλύτερο νέο χαρακτηριστικό. Κανείς μας δεν είναι σωστός ή λάθος, απλά έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις. Τελειώνοντας και εδώ σταματώ την κουβέντα γιατί κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται να μας διαβάζει, από ότι μπορώ να καταλάβω απογοητεύτηκες από ένα παιχνίδι που περίμενες πολύ να παίξεις. Δεν πειράζει, σε όλους μας έχει συμβεί, δες το σαν μάθημα να είσαι πιο συγκρατημένος σε μελλοντικές αγορές σου. Αλλιώς, το forum ελεύθερο είναι, μπορεί να παραπονιέσαι για τα προβλήματα που συνάντησες και χάλασαν την εμπειρία σου. Χρήσιμα είναι και αυτά για να μαθαίνουμε οι υπόλοιποι σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιχνίδι.
Tobajara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Βλέπω το λουκέτο να έρχεται καταπάνω μας με δρασκελιές. Επίσης πάντα τα Civilization μετά το 2 στρώνανε με το πρώτο expansion, η κατάσταση του 6 απλά ακούγεται χειρότερη. Δυστυχώς λόγω πολυπλοκότητας όσοι παίζουν το vanilla είναι καθαρόαιμοι beta testers, περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη σειρά. Επειδή το 5 με άφησε κάπως μαγκωμένο και δεν έχω δει ενθουσιώδη σχόλια για το 6 μάλλον θα το προσπεράσω τελείως και αν μου έρθει η όρεξη θα βάλω το αγαπημένο μου 4 για να το ρίξω στον πολιτιστικό ιμπεριαλισμό και να κατακτήσω όλο τον κόσμο εφευρίσκοντας το χέβι μέταλ. Αλλά - επαναλαμβάνω - βλέπω το λουκέτο να έρχεται καταπάνω μας με δρασκελιές. 1
NickTheGreek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Τι λέει ρε παιδιά, έχει φτιάξει καθόλου το συγκεκριμένο παιχνίδι, ιδίως το AI που απ' όσο διάβαζα δεν ήταν και ότι καλύτερο?
Heybro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Σκεφτομαι να το ξεκινησω να δω τι λεει.Δεν εχω παιξει κανενα αλλο παιχνιδι της σειρας.Βλεπω βγηκε και δευτερο expansion summer 2017 οποτε λογικα θα το εχουν στρωσει.Κριμα που δεν παιζεται με dualshock
bilya Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Σκεφτομαι να το ξεκινησω να δω τι λεει.Δεν εχω παιξει κανενα αλλο παιχνιδι της σειρας.Βλεπω βγηκε και δευτερο expansion summer 2017 οποτε λογικα θα το εχουν στρωσει.Κριμα που δεν παιζεται με dualshock τρολλάρεις έτσι ??? dualshock σε tbs game? δες κανένα gameplay να καταλάβεις τι είναι το παιχνίδι.
Heybro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 τρολλάρεις έτσι ??? dualshock σε tbs game? δες κανένα gameplay να καταλάβεις τι είναι το παιχνίδι. Ναι βρε το ξέρω απλά θα βόλευε γιατί είμαι με Laptop.
bilya Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ναι βρε το ξέρω απλά θα βόλευε γιατί είμαι με Laptop. sorry αλλα πως θα πλοηγήσε ακριβώς στα tiles?? χωρίς ποντίκι δεν παιζονται strategy games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα