Προς το περιεχόμενο

Civilization VI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι παράξενο ε?

πάντως εγώ τον έκανα ήδη παραγγελία :P

και γω το παρήγγειλα. Αν κ θα το παιξω λιγο λογικα ελπιζω το art book να δικαιώσει την αγορα.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έπος παιχνίδι έπος Trailer

Μετράμε αντίστροφα :D

Το κάνω από την ημέρα που ανακοινώθηκε :D

Εμένα μου αρέσει η μουσική του Christopher Tin, που πάλι έκανε το θαύμα του. 

Το Sogno di Volare είναι πραγματικά τρομερό.

FYI, είναι αυτός που έγραψε και το Baba Yetu για το CIV IV. (σε Σουαχίλι).

• Like 3
Δημοσ.

Το κάνω από την ημέρα που ανακοινώθηκε :D

Εμένα μου αρέσει η μουσική του Christopher Tin, που πάλι έκανε το θαύμα του. 

Το Sogno di Volare είναι πραγματικά τρομερό.

FYI, είναι αυτός που έγραψε και το Baba Yetu για το CIV IV. (σε Σουαχίλι).

https://www.youtube.com/watch?v=noneMROp_E8

Καλά έπος.

Δυστυχώς δεν είχα ευκαιρία να παίξω το IV, εγώ είμαι τόσο αμαρτωλός που μέχρι το καλοκαίρι δεν ήξερα καν περί τίνος πρόκειται το Civilization.

Αλλά και το V είχε μουσικάρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

circle_zpsv35a6nu2.png

Για όσους άνοιξαν το μενού και ψάχνονται που είναι το κύκλος μέρας-νύχτας.

Και το τραγούδι του παιχνιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=6j2s4EkR36A

Πραγματικά τρομερόοοο

Ενημέρωση

Μου αρέσει το νέο στυλ αναβαθμίσεων των μονάδων

CivilizationVI_2016_10_20_19_36_11_081_z

Καθώς επίσης και το ότι πλέον το culture είναι αντίστοιχο του research με δικό του "research tree" όπου επιλέγετε πολιτική

CivilizationVI_2016_10_20_19_42_07_642_z

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφερουσες ολες οι αλλαγες στην πραξη

Μ'αρεσουν τα districts μεχρι τωρα , μ'αρεσει που το civic system προσφερει ποικιλια . Παρολα αυτα μεχρι τωρα το βρισκω πιο δυσκολο απο το 5 . Το AI του ειναι decent . Επισης δυσκολευομαι να κανω γρηγορα καινουριες πολεις και το ιδιο και το AI . Δεν φτιαχνουν 15 πολεις οπως στο 5 , τουλαχιστον ετσι εγινε στις 5-6 ωρες που επαιξα μεχρι τωρα

Δημοσ.

Είναι πλέον άχρηστο το spam των πόλεων, αν δεν έχει κάποιο ειδικό resource δίπλα του.

Επίσης έχει πολλά νέα στοιχεία, που θα πρέπει κάποιος να καθίσει να διαβάσει την civpedia.

π.χ πολλά resources μπορούν να τα ξηλώσουν οι εργάτες και να πάρετε αμέσως boost. Αυτό είναι καλό αν θέλετε άμεσα στην αρχή να ανεβάσετε πληθυσμό και έχετε 2-3 πρόβατα ή φάρμες τριγύρω.

Επίσης, και τα δύο tech tree (culture, research) αν δείτε στις τεχνολογίες, έχουν προαπαιτούμενα αν θέλετε να κάνετε boost.

Κλείνοντας αν θέλετε να παίξετε με Περικλή, θα πρέπει οπωσδήποτε να αφοσιωθείτε σε κυβερνητικές κάρτες που δίνουν μπόνους στο να βγάζετε ποιο γρήγορα διπλωμάτες, και να τους στέλνετε στα city states.

Δημοσ.

Μετά από κάμποσες ώρες και αρκετές επανεκκινήσεις παιχνιδιού, αργότερα.

Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά μισοτελειωμένο. Χωρίς balance, και με game breaking bugs.

Όποιος σκέφτεται να το παίξει σε άλλη ταχύτητα εκτός Standard και κάτω, αφήστε το. Για την ώρα η αργές ταχύτητες, επηρεάζουν μόνο τον παίκτη και όχι το ΑΙ, όπου συνεχίζει να αναπτύσσεται και να φτιάχνει μονάδες με την ίδια ταχύτητα όπως το standard. (ήτοι τρεις φορές πιο γρήγορα στο Marathon).

Χωρίς λόγο όλα τα ΑΙ του παιχνιδιού σας κηρύσσουν πόλεμο (King και πάνω δυσκολία), ακόμα και από το 10 γύρο, αν η πρωτεύουσά σας είναι σε καλή θέση.

Βάρβαροι είναι by default σε raging barbarian setting. Και 3-4 γύρο δεν είναι καθόλου περίεργο να δείτε καμμια 10αριά melee και missile ιππικό να σας κάνει την πρωτεύουσα ερείπια. Ακόμα και αν είναι μόνο 1 χωριό βαρβάρων σε ένα μικρό landmass.

Δεν μπορείτε να σβήσετε μονάδες, γιατί το παιχνίδι σε πολλές περιπτώσεις κολλάει και θέλει reboot το PC.

Warmonger penalty είναι προβληματικό. Αν κάποιος κηρύξει πόλεμο σε σύμμαχό σας State, και το μόνο που κάνετε είναι να καταστρέψετε τις μονάδες του αντιπάλου. Είσαι ο υπεύθυνος του πολέμου και ισάξιος του Χίτλερ στα μάτια του ΑΙ.

Αν σας κηρύξει κάποιος πόλεμο, και ανάλογα με το CIV που έχετε θα δείτε

α) Αν παίζετε ως Γοργό, τον εαυτό σας να σας κηρύττει πόλεμο.

β) Αν παίζετε ως Ισπανία, τον εαυτό σας να μιλά Γερμανικά, εκ μέρους της Γερμανίας και να σας κηρύττει πόλεμο.

γ) Πολιτισμοί που έχουν εξαφανιστεί πάνω από ένα αιώνα, να σας κυρήττουν πόλεμο και να σας κάνουν denounce.

και άλλα πολλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...