Προς το περιεχόμενο

Civilization VI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

zp0wnmpyfu62wjq9uo6o.jpg

Mετα απο σχεδον 6 χρονια , ερχεται το Civ 6 στις 21 Οκτωβριου

Μερικα καινουρια features

Oι πολεις θα αποτελουνται απο περιφερειες/περιοχες

Το research θα ειναι πιο active

Ολοι οι AI leaders θα εχουν ενα σχεδιο

Τα support units μπορουν πλεον να ειναι στο ιδιο tile με αλλα units

Το multiplayer δεν θα ειναι τοσο αργο οσο ηταν στο 5

y4PNf8upRjPtyxuY4KU4sh-650-80.png

nXuVqDYbz6y3yxMKrJjjam-650-80.png

xCEEXmsevsSSVzQ4Hz2pY3-650-80.png

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο βίντεο κ ειδικά η τελευταία φραση. Στα του παιχνιδιού ελπιζω να δούμε κατι καινούριο κ μοναδικο που να παίζει καθοριστικό ρολο στο παιχνίδι οπως οι θρησκείες στο 4.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ήταν; Δε θα ξανασχοληθούν με το Civ:BE; Κρίμα γιατί μαρέσει το φουτουριστικό theme.

Επίσης παρατηρω πως γυρνάνε στα cartoon γραφικά. Να δουμε αν θα ειναι καλό.

Δημοσ.

Γιατι να το κανουν αυτο στον εαυτο τους?

Το BE επρεπε να ειναι DLC , οχι standalone game . Για αυτο ηταν απο τα χειροτερα της σειρας

Κατα τα αλλα ναι και μενα τα λιγο πιο cartoonish γραφικα που θυμιζουν mobile game δεν με τρελαινουν 

Δημοσ.

Στα + τα cartoon style γραφικά, μπας και τρέχει σε παλιά χρέπια σαν το δικό μου.

Και αν σκεφτώ και τα καρτουνίστικα γραφικά του revolution ίσως μεταπηδήσει και στις κονσόλες.

Από τα πιο εθιστικά games ever!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Attalo ότι το ΒΕ έπρεπε να ναι ένα (λίγο καριβούτσικο έστω) exp και όχι stand alone τίλτλος, αδίκησε τη σειρά..

Τώρα αν και Fan του franchise να δω πόσο χρόνο θα βρώ για το 6... Πήρα το Endless Legend τα Χριστούγεννα κι ακόμη δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ! Καταραμένες υποχρεώσεις, πάνε οι εποχές που είχαμε 12ωρα για λιώσιμο :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πωπω κάψιμο. Τα γραφικά μου αρέσουν άσχετα που μερικοί λένε ότι θυμίζει mobile game. Καλύτερα το Civ να έχει τέτοια γραφικά παρά realistic.

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα θα ειναι περιπου tile και building? Εγω το προτιμω , αλλα ετσι αρχιζει και θυμιζει RTS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...