Fubar.gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Σε αυτό το βίντεο δείχνω το σωστό τροπο τοποθέτησης και αφαίρεσης CPU, Intel ή AMD, χωρίς να κανουμε ζημιά στη μητρική Επειδή δέχτηκα κάποια σχόλια οτι ο τρόπος εφαρμογής της πάστας που δείχνω προς το τέλος του βίντεο δέν ήταν σωστός, στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το αποτέλεσμα μετά την τοποθέτηση της ψύκτρας. http://fubar.gr/wp-content/uploads/2016/05/20160510_174758.jpg Η πάστα απο την πίεση που ασκεί η ψύκτρα στο heat spreader έχει απλωθεί ομοιόμορφα σε πολύ λεπτό στρώμα, όπως δηλαδή πρέπει να γίνει. Μέρος της πάστας έχει βγεί εκτός του κεντρικού σημείου επαφής, πράγμα που σημαίνει οτι η ποσότητα ήταν μεγαλύτερη απο την απαραίτητη. 10
Ghost007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 νταξ απλα δε χρειαζεται καν αυτο το γυρω γυρω στην ουσια οπως την εβαλες στην αρχη καπακι κουμπονεις ψυχτρα δε χρειαζεται να την απλωσεις καν αλλα οκ και ετσι κομπλε ειναι αν δεν εχεις βαλει μεγαλη ποσοτητα... κατα τα αλλα μια χαρα το βιντεο χρησιμο οντως για καποιον που δεν εχει ξανακανει την διαδικασια... 1
nikos_kaizer Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπερα, θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση. Εχω τον amd fx-4300 και την μητρικη asrock 960 GM-VGS3 FX που το socket της ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με την πρωτη περιπτωση που δειξατε με την μονη διαφορα οτι ενω εχω βαλει κανονικα τον επεξεργαστη (βελακι-βελακι), την στιγμη που κατεβαζω το μπρατσο για να κλειδωσει ο επεξεργαστης δν κλειδωνει στο socket αλλα τον πεταει...αυτο ειναι φυσιολογικο ή χρειαζεται να τον πιεσω περισσοτερο καθως κατεβαζω το μπρατσο ?
tsacali Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπερα, θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση. Εχω τον amd fx-4300 και την μητρικη asrock 960 GM-VGS3 FX που το socket της ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με την πρωτη περιπτωση που δειξατε με την μονη διαφορα οτι ενω εχω βαλει κανονικα τον επεξεργαστη (βελακι-βελακι), την στιγμη που κατεβαζω το μπρατσο για να κλειδωσει ο επεξεργαστης δν κλειδωνει στο socket αλλα τον πεταει...αυτο ειναι φυσιολογικο ή χρειαζεται να τον πιεσω περισσοτερο καθως κατεβαζω το μπρατσο ? τι εννοεις τον πεταει? απο την στιγμη που εχει κουμπωσει κανονικα χωρις πιεση τον στηριζεις απο πανω με το δαχτυλο και κατεβαζεις το μπρατσο. δεν υπαρχει περισσοτερη η λιγοτερη πιεση,πρεπει να ειναι τοση ωστε να μην σηκωθει. κοιτα παλι το video και θα καταλαβεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δεν μου ακούγεται και τόσο καλό αυτό. Ελπίζω να μην έχεις σπάσει κάποιο pin.
nikos_kaizer Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μετα απο αρκετες προσπαθειες (ακριβως οπως δειχνει το βιντεο) καταφερα να κλειδωσει ο επεξεργαστης στο socket...ευτυχως δν σταβωσε καποιο pin και ολα λειτουργουν κανονικα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα