Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες!ετυχε και έπεσε στα χέρια μου το παραπάνω λαπτοπ του αδερφού μου!τωρα με αυτο εχω το εξής πρόβλημα...μολις πάω να bootαρω τα Windows ενώ εμφανίζει το logo πως τα φορτώνει σβήνει σαν να του τραβάς το ρεύμα και κανει επανεκκίνηση...δεν μπορώ με τπτ να μπω...στα bios το λαπτοπ μένει ανοιχτό χωρίς κανένα πρόβλημα!!!αλλαξα παστουλα,το καθάρισα τα ίδια!αγορασα ssd και στα μισά της εγκατάστασης κλείνει πάλι!δοκιμασα τις ram και ολα κομπλέ!σημειωση οτι φτάνω στην εγκατάσταση μονο με την μπαταρια γτ με τροφοδοσία δεν καταφέρνω τπτ!!!!καμμια ιδέα κανεις;

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την άμεση απόκριση σου!!!το συγκεκριμένο άρθρο το χω διαβάσει,το θέμα ειναι οτι εικόνα εχω κανονικά οποτε δεν σκέφτομαι για κάρτα γραφικών...σκεφτομαι μήπως φταίει ο πυκνωτής nec tokin που λέει το άρθρο...αλλα ειμαι πολυ χεστης για να βαλω χέρι μόνος μου!μηπως γνωρίζει κάποιος κάποιον καλό τεχνικό στην Αθήνα να αναλαμβάνει μητρικές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως υπερθερμαινεται και κλεινει (λογω δικλειδας ασφαλειας) για να αποφυγει τα χειροτερα?

Συμβαινει αρκετα συχνα κατι τετοιο...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

No pain .....

Δεν σε συμφερει να ασχοληθει καποιος αλλος

Απλες κολλησεις ειναι ουτε καν λεπτοδουλεια

Δημοσ.

Το δουλεύω πεντακάθαρο και με καινούργια πάστα και με βάση με ανεμιστήρα οποτε αποκλείω την υπερθέρμανση...μετα απο ψάξιμο φταίει ο συγκεκριμένος πυκνωτής....θα προσπαθήσω να το κανω μόνος μ στην τελική,αρκεί να βρω ανταλλακτικό!ευχαριστω και πάλι για την βοήθεια παιδια!

Δημοσ.

Ο φορτιστής του λαπτοπ είναι ο αυθεντικός;Μήπως έχει αλλαχτεί πρόσφατα;

Δημοσ.

No pain .....

Δεν σε συμφερει να ασχοληθει καποιος αλλος

Απλες κολλησεις ειναι ουτε καν λεπτοδουλεια

Κάτι παραπάνω από απλές κολλήσεις, μιλάμε για εξαρτήματα smd που δεν βγαίνουν εύκολα με οικιακό εξοπλισμο χωρίς να γίνει ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες ότι άλλαξες πάστα, μήπως έβαλες πάστα και στην GPU;

Ο κατασκευαστής τόσο στην GPU, όσο και σε δύο άλλα τσιπάκια που ψύχει η ψύκτρα της CPU, έχει thermal pads.

Μόνο στην CPU έχει πάστα.

Αν έβαλες πάστα παντού, δεν γίνεται σωστά η ψύξη.

Δημοσ.

ο φορτιστης του ειναι ο αυθεντικος,και ναι εβαλα παστα και στη gpu...δεν ειχε thermal pad πανω,μονο παστα....να επιχειρησω reflow στην gpu?εικονα ομως μου βγαζει κανονικα!

Δημοσ.

ο φορτιστης του ειναι ο αυθεντικος,και ναι εβαλα παστα και στη gpu...δεν ειχε thermal pad πανω,μονο παστα....να επιχειρησω reflow στην gpu?εικονα ομως μου βγαζει κανονικα!

Όχι.

Να μην επιχειρήσεις reflow.

Να τον ξανανοίξεις, και να βάλεις πάστα μόνο στην CPU.

Στην GPU και στα άλλα 2 τσιπάκια, να βάλεις thermal pad 5 mm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...