Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

θα ηθελα να ρωτήσω το εξής έχω δυο αρχεια excel 1 και excel2 και θέλω να βλεπουν συγκεκριμενα κελια του excel 1 συγκεκριμενα κελια του excel2. Συγκεκριμένα θέλω αντίστοιχα το κελί Α1 -> Β1 , Β1 ->Β2 , C1 -> B3 , D1 -> B4 , E1 -> B5  του άλλου αρχείου . Το πρόβλημα είναι το εξης παω στο Α1 βαζω κανονικα αναφορα για το Β1 το βλεπει κανονικα αλλά όταν  τραβάω τον τυπο για να περασει και στα επομενα κελια παει κ τραβαει ότι να ναι παρόλο που έχ ω ορισει να είναι σταθερη η στηλη οπότε να αλλάζει μονη η γραμμη οποτε σε Β2, Β3 , Β4 , Β5 . Μαλλον το θεμα είναι ότι στο ένα αρχειο οι τιμες είναι σε στηλη και στο άλλο θελω να τις περασω σε γραμμη εχει κανεις καμια ιδεα ;;

Δημοσ.

Λογικά έχεις θέσει λάθος μεταβλητές το καλύτερο θα ήταν να ανεβάσεις το αρχεό εδώ με τυχαίες τιμές και να δούμε να διορθωθεί ή τουλάχτιον ενα σκερνσοτ

Δημοσ.

καλησπέρα ,

Εχω ένα αρχειο οπου εχω τους αριθμούς σε μια στηλη , θελω αυτους τους αριθμούς να τους κανω αναφορα σε ένα άλλο αρχείο αλλα σε γραμμη . Τo θεμα είναι οτι κανω την αναφορα για το ένα πρωτο κελι και μετα τραβάω τον τυπο αλλα μου δινει στο σταυρο συμπλήρωσης μονο την δυνατοτητα για αντιγραφη .

Ουσιαστικα θελω να κανω αναφορα με αντιμεταθεση .

πιστευω να εγινα κατανοητος τωρα

thx

post-163288-0-31121300-1463150980_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...