billstamaniac Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας , θα ηθελα να ρωτήσω το εξής έχω δυο αρχεια excel 1 και excel2 και θέλω να βλεπουν συγκεκριμενα κελια του excel 1 συγκεκριμενα κελια του excel2. Συγκεκριμένα θέλω αντίστοιχα το κελί Α1 -> Β1 , Β1 ->Β2 , C1 -> B3 , D1 -> B4 , E1 -> B5 του άλλου αρχείου . Το πρόβλημα είναι το εξης παω στο Α1 βαζω κανονικα αναφορα για το Β1 το βλεπει κανονικα αλλά όταν τραβάω τον τυπο για να περασει και στα επομενα κελια παει κ τραβαει ότι να ναι παρόλο που έχ ω ορισει να είναι σταθερη η στηλη οπότε να αλλάζει μονη η γραμμη οποτε σε Β2, Β3 , Β4 , Β5 . Μαλλον το θεμα είναι ότι στο ένα αρχειο οι τιμες είναι σε στηλη και στο άλλο θελω να τις περασω σε γραμμη εχει κανεις καμια ιδεα ;;
basilis5 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ανέβασε ένα αρχείο με το τι έχεις κάνει- θες να κανείς. Όπως το περιέγραψες δεν είναι πολύ κατανοητό.
soteras Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Λογικά έχεις θέσει λάθος μεταβλητές το καλύτερο θα ήταν να ανεβάσεις το αρχεό εδώ με τυχαίες τιμές και να δούμε να διορθωθεί ή τουλάχτιον ενα σκερνσοτ
billstamaniac Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 καλησπέρα , Εχω ένα αρχειο οπου εχω τους αριθμούς σε μια στηλη , θελω αυτους τους αριθμούς να τους κανω αναφορα σε ένα άλλο αρχείο αλλα σε γραμμη . Τo θεμα είναι οτι κανω την αναφορα για το ένα πρωτο κελι και μετα τραβάω τον τυπο αλλα μου δινει στο σταυρο συμπλήρωσης μονο την δυνατοτητα για αντιγραφη . Ουσιαστικα θελω να κανω αναφορα με αντιμεταθεση . πιστευω να εγινα κατανοητος τωρα thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα