papresa Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χρειαζόμαστε ένα απλό κινητό για παππού που δεν ακούει και δεν βλέπει καλά. Βρήκαμε με τον γιο του αυτό: https://www.skroutz.gr/s/6305750/Alcatel-OneTouch-2004G.html?from=recommendations που λέει ότι εκφωνεί τα νούμερα. Τι λέτε;
blueangel3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αν όντως εκφωνεί τα νούμερα,στα Ελληνικά (εκτός αν δεν έχει θέμα ο Παππούς σου) τότε νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή ! 1
@topos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χρειαζόμαστε ένα απλό κινητό για παππού που δεν ακούει και δεν βλέπει καλά. Βρήκαμε με τον γιο του αυτό: https://www.skroutz.gr/s/6305750/Alcatel-OneTouch-2004G.html?from=recommendations που λέει ότι εκφωνεί τα νούμερα. Τι λέτε; Οντως το κανει στα Ελληνικα, γενικα ειναι βολικο με μεγαλα πληκτρα και μεγαλη οθονη.
blueangel3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Οντως το κανει στα Ελληνικα, γενικα ειναι βολικο με μεγαλα πληκτρα και μεγαλη οθονη. Αγόρασε το τότε πιστεύω να μην έχει πρόβλημα...
Pseudonumo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έτυχε να δω ένα κινητό του ζερβουδακη που είχε πάνω και sos κουμπί. Το παταγες λέει και έπαιρνε τηλ και έστελνε μήνυμα σε έως και τρία νούμερα. Το αν αξίζει κτλ δεν ξέρω, το αναφέρω μονο
blueangel3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έτυχε να δω ένα κινητό του ζερβουδακη που είχε πάνω και sos κουμπί. Το παταγες λέει και έπαιρνε τηλ και έστελνε μήνυμα σε έως και τρία νούμερα. Το αν αξίζει κτλ δεν ξέρω, το αναφέρω μονο Και μόνο που ανέφερες το όνομα ζερβουδάκη...καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ''πατάτα'' εβδομάδας το πολύ.
Pseudonumo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 επειδη ετυχε να χρησιμοποιησω απλο (dumbphone) dual sim κινητο του για 7 μηνες, δουλευε μια χαρα ολο τον καιρο. Και ειδικα τους τελευταιους δυο μηνες με πολυ κακη μεταχειριση, πολλες πτωσεις...Επομενως, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.
blueangel3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 επειδη ετυχε να χρησιμοποιησω απλο (dumbphone) dual sim κινητο του για 7 μηνες, δουλευε μια χαρα ολο τον καιρο. Και ειδικα τους τελευταιους δυο μηνες με πολυ κακη μεταχειριση, πολλες πτωσεις...Επομενως, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Ναι φυσικά η γνώμη σου είναι δεκτή,αλλά σπάνια είναι καλά.
Makeran Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 επειδη ετυχε να χρησιμοποιησω απλο (dumbphone) dual sim κινητο του για 7 μηνες, δουλευε μια χαρα ολο τον καιρο. Και ειδικα τους τελευταιους δυο μηνες με πολυ κακη μεταχειριση, πολλες πτωσεις...Επομενως, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Όλα (ή σχεδόν όλα) τα dumbphones αντέχουν τις πτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα