Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όντως εκφωνεί τα νούμερα,στα Ελληνικά (εκτός αν δεν έχει θέμα ο Παππούς σου) τότε νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή !

• Like 1
Δημοσ.

Χρειαζόμαστε ένα απλό κινητό για παππού που δεν ακούει και δεν βλέπει καλά. Βρήκαμε με τον γιο του αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/6305750/Alcatel-OneTouch-2004G.html?from=recommendations που λέει ότι εκφωνεί τα νούμερα.

Τι λέτε;

Οντως το κανει στα Ελληνικα, γενικα ειναι βολικο με μεγαλα πληκτρα και μεγαλη οθονη.

Δημοσ.

Οντως το κανει στα Ελληνικα, γενικα ειναι βολικο με μεγαλα πληκτρα και μεγαλη οθονη.

Αγόρασε το τότε πιστεύω να μην έχει πρόβλημα...

Δημοσ.

Έτυχε να δω ένα κινητό του ζερβουδακη που είχε πάνω και sos κουμπί. Το παταγες λέει και έπαιρνε τηλ και έστελνε μήνυμα σε έως και τρία νούμερα. Το αν αξίζει κτλ δεν ξέρω, το αναφέρω μονο

Δημοσ.

Έτυχε να δω ένα κινητό του ζερβουδακη που είχε πάνω και sos κουμπί. Το παταγες λέει και έπαιρνε τηλ και έστελνε μήνυμα σε έως και τρία νούμερα. Το αν αξίζει κτλ δεν ξέρω, το αναφέρω μονο

Και μόνο που ανέφερες το όνομα ζερβουδάκη...καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ''πατάτα'' εβδομάδας το πολύ.

Δημοσ.

επειδη ετυχε να χρησιμοποιησω απλο (dumbphone) dual sim κινητο του για 7 μηνες, δουλευε μια χαρα ολο τον καιρο. Και ειδικα τους τελευταιους δυο μηνες με πολυ κακη μεταχειριση, πολλες πτωσεις...Επομενως, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.

Δημοσ.

επειδη ετυχε να χρησιμοποιησω απλο (dumbphone) dual sim κινητο του για 7 μηνες, δουλευε μια χαρα ολο τον καιρο. Και ειδικα τους τελευταιους δυο μηνες με πολυ κακη μεταχειριση, πολλες πτωσεις...Επομενως, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.

Ναι φυσικά η γνώμη σου είναι δεκτή,αλλά σπάνια είναι καλά.

Δημοσ.

Όλα (ή σχεδόν όλα) τα dumbphones αντέχουν τις πτώσεις. :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...