Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέραν ότι εχει μια "φουσκαλα" στο πισω μερος, (την οποια δεντην είχα δεί εγώ αλλα ουτε το καταστημα που ανελαβε την αποστολή στο service) η οποια ;omvw φαίνεται μόνο με πολύ προσοχή και κατω από φως.

Η καρτα μπηκε στο κινητό τηn 1η μερα αγορας και βγήκε όταν χαλασε. Σε ερωτημα μου να μου πουn από τι μπορεί να προκλήθηκε δεν εχω λαβει ακομα απαντηση εδώ και 2 μήνες.

Και για να μην μπουμε στην διαδικασία να λεμε για θερμοκρασίες κλπ (γιατί αυτό θα πουν και αυτοι φανταζομαι), το κινητό φοράει αυθεντική θηκη flip και η καρτα εχει σημανση temperature-proof

φουσκαλα = overvoltage = την εκαψε το note.... ουσιαστικα το note ηταν για εγγιιση οχι η καρτα (αν και το θεμα με το note ηταν γνωστό τοτε)

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους την περίμενα καιρό αυτή την καρτούλα! Η 200άρα της Sandisk καλή είναι αλλά η ταχύτητα εγγραφής της είναι 12 με 20 Mbps. Πολύ αργή για drive στο Surface. Με την καινούρια της Samsung θα είμαστε μια χαρά. Αλμυρή βέβαια αλλά μιλάμε για κορυφαία τεχνολογία οπότε δικαιολογημένη.

Δημοσ.

Αληθεια, μια μνημη εχει καποιο οριο εγγραφων, οπως οι ssd.

Γιατί να μην έχει, ίδια τεχνολογία είναι.

Δημοσ.

Γιατί να μην έχει, ίδια τεχνολογία είναι.

Οποτε, μπορεις να τον πιεις κανονικα απο μνημη γεματη φωτο απο ταξιδι.

Oι μνημες ram.Αυτες δεν κανουν write-read συνεχεια.

Δημοσ.

Oι μνημες ram.Αυτες δεν κανουν write-read συνεχεια.

Άλλο η nand flash μνήμη άλλο η dram μνήμη. Άσχετες μεταξύ τους.

Δημοσ.

Που θα φτάσουμε?

Να λες γιατί είμαστε ακόμη εδώ που είμαστε.

Εάν δεν ήταν να ξεζουμίζουν μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες και να πήγαιναν αμέσως στές νέες, θα έβλεπες αυτά που θα δεις σε 10-15 χρονια αυτήν την στιγμή.

Εγώ το έβλεπα με όλους μας που κάναμε την πτυχιακή μας. Ότι και να έκοβε ο νους μας, κάπου κάποιος το είχε ήδη σε πατέντα κλειστό.

Απλά κάθονται σε αυτές τις πατέντες μέχρι να πάρουν όσα μπορούν περισσότερα λεφτά και μετά θα τις βγάλουν σαν "innovation".

...ίσως καλά κάνουν, γιατί ο πλούτος στην παγκόσμια οικονομία δημιουργείται από την κίνηση του χρήματος, όχι την ύπαρξη ή αποθήκευσή του. Παλιά υπήρχε να κατακτήσεις νέα εδάφη, να κάνεις εμπόριο με νέους λαούς, να κατακτήσεις, να βγάλεις από τη γη μέταλλα, να πας στο φεγγάρι.

Σήμερα τι υπάρχει για να κινητοποιήσει κοινωνίες και να δημιουργήσει ροή χρήματος; Για αυτό βλέπεις πχ να μην γινεται εκμετάλευση της ηλιακής ενέργειας όπως θα "θέλαμε". Τι να το κάνει η παγκόσμια οικονομία το τσάμπα ρεύμα? Την επόμενη μέρα θα σκάσει το μισό εμπόριο και την μεθεπόμενη θα τρώμε ο ένας τον άλλο. Για αυτό, μέχρι να βρούμε "νέα εδάφη", ίσως είναι καλό να κάνουμε "συντήρηση" σιγά σιγά με τις πατέντες....

• Like 1
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να γράψεις καινούρια δεδομένα στην μνήμη παρά να χάσεις αυτά που ήδη έχεις.

Δημοσ.

με 4 "μ" γράφεται το καμιά

Καθηγητάρες μου !

Σε πληροφορώ κε Καθηγητά - με κεφαλαίο Κ και όχι με κεφαλαίο Μ - ότι όπως το συγγνώμη (συν+γνώμη) δε γράφεται συγνώμη (συ+γνώμη), έτσι και ο κανένας (καν+ένας) δε γράφεται καένας (κα+ένας), οπότε και το καμμία (καν+μία) δε γράφεται καμία (κα+μία). Κατά ορισμένους - όχι όμως όλους - το καμία/καμιά είναι πιο σωστό επειδή εμφανίστηκε στο μεσαίωνα και τότε δεν προφέρονταν τα διπλά σύμφωνα. Στην καλύτερη περίπτωση και τα δύο είναι αποδεκτά.

• Like 2
Δημοσ.

με 4 "μ" γράφεται το καμιά

Καθηγητάρες μου !

Εξαρτάται την ηλικία σου.... από ποιο σχολείο αποφοίτησες, πόσο humour διαθέτεις και πάει λέγοντας.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...