Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει να μην τη πάρει και να πάρει ενα σακουλάκι με κάρτες μνήμης να κάνει τη δουλειά του.

Με τα μισα χρηματα παιρνεις 2 ισαξιες 128αρες, που δεν χρεαζονται σακουλακι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν να μετράμε ακόμη την χωρητικότητα των σκληρών με πόσα mp3 και πόσα video χωράει ....

Πληροφορίες περιττές την στιγμή που ο καθένας καταλαβαίνει την χωρητικότητα των 256GB. 

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός εγγύησης με ποια αιτιολογία όμως; 

Αναφέραν ότι εχει μια "φουσκαλα" στο πισω μερος, (την οποια δεντην είχα δεί εγώ αλλα ουτε το καταστημα που ανελαβε την αποστολή στο service) η οποια ;omvw φαίνεται μόνο με πολύ προσοχή και κατω από φως.

Η καρτα μπηκε στο κινητό τηn 1η μερα αγορας και βγήκε όταν χαλασε. Σε ερωτημα μου να μου πουn από τι μπορεί να προκλήθηκε δεν εχω λαβει ακομα απαντηση εδώ και 2 μήνες.

Και για να μην μπουμε στην διαδικασία να λεμε για θερμοκρασίες κλπ (γιατί αυτό θα πουν και αυτοι φανταζομαι), το κινητό φοράει αυθεντική θηκη flip και η καρτα εχει σημανση temperature-proof

Δημοσ.

ποιος παίρνει κάρτες μνήμης το πιο άχρηστο feature :l

εχω iPhone γιαυτο το λέω μη με βρίσετε :)

πλάκα κάνω μη δω κανέναν να το παίρνει σοβαρά :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιρνεις αυτη λοιπον και το  ASUS ZENFONE 2 DELUXE  EDITION και  εχεις  512GB...Περισσοτερα  και απο ενα λαπτοπ...Ρε που παμε  ρε....

Δημοσ.

Εντάξει, όσον αφορά τις χωρητικότητες ακόμα και από Ελλάδα βρίσκεις αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/6897640/Sandisk-Ultra-microSDXC-200GB-Class-10-UHS-I-with-Adapter.html

από 105 ευρώ. 

Είναι μάλλον και τα επιπλέον χαρακτηριστικά και οι αποδόσεις αλλά δεν ξέρω αν έχουν πια τόσο μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Πολύ ακριβή! Πήρα μια 512GB από το ebay με μόλις 5$ xD

Πέρα από την πλάκα όμως, οι samsung microSD είναι κορυφαίες στο είδος τους (χωρίς να εννοώ οτι δεν υπάρχουν ισάξιες και ίσως και καλύτερες)  και από προσωπική εμπειρία έχουν περάσει πολλές από το χέρι μου χωρίς να έχει πάθει καμιά τίποτα! Πιστεύω είναι ενα καλό βήμα τα 256GB και σε 1-2 χρόνια θα δούμε και τα 512GB και πάει λέγοντας!

Δημοσ.

Από τότε που αγόρασα u3 μνήμες δεν τις αλλάζω με τίποτα.

Άντε να πέσουν κι άλλο οι τιμές,να πάρουμε και καμιά άλλη.

Δημοσ.

Ποτε ξανα καρτα samsung από εμενα. 32αρα evo που λειτουργουσε σε Note 4 βγήκε off σε 6 μήνες και η αντιπροσωπια αναφέρει ότι είναι εκτός εγγυησης.

εμ αν την τίγκαρες στις τσόντες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...