Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το HP pavilion g6 και όπως κάνει boot μου βγάζει error "System fan 90B"

Πρώτον μπορώ να ξέρω ότι είναι όντως χαλσμενο ή απλά να έχει βγει κάνα καλώδιο ή κάτι παρόμοιο;Δεύτερον αν είναι όντως χαλασμένο μπορώ να βρω ανταλλακτικά; (Ακόμα καλύτερα από εδώ μεταχειρισμένα)

Και να το αλλάξω μόνος μου;

Τέλος να αναφέρω ότι δεν έχει εγγύηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν βάζεις μπρος το λαπτοπ ακούγεται ο ανεμιστήρας? Ανταλλακτικά μπορείς να βρεις στο e-bay, από εδώ οι τιμές για ανεμιστηράκι είναι τσιμπημένες. Μπορεί να θέλει καθάρισμα από σκόνες και να στρώσει. Απο θερμοκρασίες πως είναι το λαπτοπ?

Δημοσ.

Όταν βάζεις μπρος το λαπτοπ ακούγεται ο ανεμιστήρας? Ανταλλακτικά μπορείς να βρεις στο e-bay, από εδώ οι τιμές για ανεμιστηράκι είναι τσιμπημένες. Μπορεί να θέλει καθάρισμα από σκόνες και να στρώσει. Απο θερμοκρασίες πως είναι το λαπτοπ?

Θα δοκίμασω να το αναψω και θα σου πω,αυτός είναι του CPU ή γενικά για να βγάζει αέρα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικά να βγάζει τον αέρα, έχει ένα ανεστηράκι για cpu και για κάρτα γραφικών. Είχε βγάλει το σφάλμα και το δικό μου G6 και με καθάρισμα έστρωσε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι η ψύκτρα, (ο χαλκοσωλήνας) που μεταφέρει την θερμότητα και με το ανεμιστηράκι βγαίνει προς τα έξω. Άλλαξε την πάστα του επεξεργαστή και βγάλε τον ανεμιστήρα για να καθαρίσεις την ψύκτρα από την σκόνη που δημιουργεί στρώμα σε εκείνο το σημείο.

Δημοσ.

Είναι η ψύκτρα, (ο χαλκοσωλήνας) που μεταφέρει την θερμότητα και με το ανεμιστηράκι βγαίνει προς τα έξω. Άλλαξε την πάστα του επεξεργαστή και βγάλε τον ανεμιστήρα για να καθαρίσεις την ψύκτρα από την σκόνη που δημιουργεί στρώμα σε εκείνο το σημείο.

Φιλε το ανοιξα εκανα οτι μου ειπες και οντως πανω στην ψυχτρα ειχε ενα πολυ παχυ στρωμα σκονης,το εβγαλα και ειναι μια χαρα το λαπτοπ απλα κανει ενα τριξιμο που σιγουρα προκαλειται απο το ανεμηστηρακι

Δημοσ.

Φιλε το ανοιξα εκανα οτι μου ειπες και οντως πανω στην ψυχτρα ειχε ενα πολυ παχυ στρωμα σκονης,το εβγαλα και ειναι μια χαρα το λαπτοπ απλα κανει ενα τριξιμο που σιγουρα προκαλειται απο το ανεμηστηρακι

Τα λαπτοπ δουλευε μια χαρα για 3 ωρες κοντα μετα το εκλεισα για να κοιμηθω,σημερα το πρωι σηκωνομαι,παω να το ανοιξω και λεει παλι system fan 90B :mad:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον ή θέλει λάδι στον άξονα του ή αλλαγή το ανεμιστηράκι. Περίμενε μήπως δει και κάποιος πιο έμπειρος το θέμα και σου δώσει λύση. Μέτα το system fan αν πατήσεις enter και μπει στα windows λειτουργεί κανονικά?

Δημοσ.

Μάλλον ή θέλει λάδι στον άξονα του ή αλλαγή το ανεμιστηράκι. Περίμενε μήπως δει και κάποιος πιο έμπειρος το θέμα και σου δώσει λύση. Μέτα το system fan αν πατήσεις enter και μπει στα windows λειτουργεί κανονικά?

Ναι μπαινει αλλα κλεινει μετα απο λιγο

http://busifix.co.uk/how-to-fix-system-fan-90b-error-on-a-hp-pavilion-g6-laptop/

Το άνοιξες έτσι το ανεμιστηράκι?

Ναι φιλε οτι εχει κανει ακριβως εχω κανει και εγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...