paparovic Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλά κρασιά. Με το να γράψεις αυτά "παπάροβιτς"...τι κατάλαβες; Προφανώς κατάλαβα κάτι που σου ξέφυγε. Και όντως τα κρασιά, είναι καλά, αν τα συνοδεύεις με ένα ποιοτικό φαγητό.
V.I.Smirnov Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το σίγουρο είναι ότι δεν του ξέφυγε το πρώτο μέρος του nickname σου : "Εντελώς" -
paparovic Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το σίγουρο είναι ότι δεν του ξέφυγε το πρώτο μέρος του nickname σου : "Εντελώς" Το ήξερα όταν διάλεγα το username ότι η ειρωνεία του θα ήταν πολύ λεπτή για να γίνει αντιληπτή, αλλά είχα μια ελπίδα. Έμαθα πολύ γρήγορα όμως.
M2000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μιλάμε για πάτο...τώρα..Περάσαμε από την "μούρη" στον "πάτο"...
paparovic Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μιλάμε για πάτο...τώρα..Περάσαμε από την "μούρη" στον "πάτο"... Για να το λες, κάτι θα ξέρεις.
M2000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ρε συ μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς, πλάκα κάνουμε, να ξεφύγουμε από τις δευτεροβάθμιες! Πάντως εγώ χάρηκα από τη συμβολή του Smirnov. Σοβαρά αν είχες να διαλέξεις μεταξύ αυτού και μιας Offtopic συζήτησης για πάτους και απόπατους τι θα διάλεγες;
mentoras28 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Smirnov εχεις καταλαβει οτι είναι πολύ πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτοετη φοιτητή ??? Σωστα εν μερη αυτα που λες αλλα είναι σαν να προσπαθω να πεισω ενα τυπο που δεν ξερει να ξεχωρισει το γκαζι απο τον συμπλεκτη γιατι αποδιδει καλυτερα στις υψηλες στροφες η Aston Martin σε σχεση με την Maserati. Σε σχεση με το θεμα επειδη βλεπω οτι εχεις σοβαροτατα κενα θα σου ελεγα να κοιταξεις πρωτα input output σε C++ http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/basic_io/ cin>> a,b,g; Ειναι λαθος int x1,x2; Οι ριζες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ακεραιοι Στα for τι ακριβως προσπαθεις να κανεις? Γιατι ο πινακας ειναι [3][2] ?? ( Μαλλον θα χρειαστει να διαβασεις εδω http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/dynamic/) Συμβουλη μου προσπαθησε να λυσει ο κωδικας σου μια δευτεροθμια εξισωση με τιμες καρφωτες .( τις βαζεις απο κωδικα) Μετα προσπαθησε να διαβαζεις τις τιμες και να λυνει μια εξισωση Μετα διαβασε για δυναμικη δεσμευση μνημης και εδω ειμαστε 1
paparovic Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ρε συ μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς, πλάκα κάνουμε, να ξεφύγουμε από τις δευτεροβάθμιες! Πάντως εγώ χάρηκα από τη συμβολή του Smirnov. Σοβαρά αν είχες να διαλέξεις μεταξύ αυτού και μιας Offtopic συζήτησης για πάτους και απόπατους τι θα διάλεγες; Το νόημα είναι αυτό: Smirnov εχεις καταλαβει οτι είναι πολύ πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτοετη φοιτητή ??? Σωστα εν μερη αυτα που λες αλλα είναι σαν να προσπαθω να πεισω ενα τυπο που δεν ξερει να ξεχωρισει το γκαζι απο τον συμπλεκτη γιατι αποδιδει καλυτερα στις υψηλες στροφες η Aston Martin σε σχεση με την Maserati
V.I.Smirnov Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 @mentoras28 Δεν ξέρω αν ο t.s. είναι πρωτοετής φοιτητής ή όχι. Το απόσπασμα που παρέθεσα αφορούσε μια κατ' ιδίαν συζήτηση με το μέλος thanos713 που τότε ήταν στην α' λυκείου. Κανένα πρόβλημα κατανόησης δεν υπήρξε, το αντίθετο. Κι εγώ ήξερα αυτά τα πράγματα ήδη από το λύκειο. Αν θεωρήσω ότι ο t.s. δεν καταλαβαίνει τι γράφω στο pdf, θα υποτιμήσω τη νοημοσύνη του. Τα υπόλοιπα λάθη που εντόπισες είναι σημαντικά για να δουλέψει το πρόγραμμα αλλά θα μπορούσε να τα βρει μόνος του διότι αφορούν κοινή σύνταξη. Αντίθετα, οι παρατηρήσεις που κάνω στο pdf είναι πολύ σημαντικότερες για προφανείς λόγους και δεν θα τις βρει εύκολα αλλού... - 1
M2000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει κάτι που να μας λέει ότι μέχρι εκεί συζητάμε..Φόρουμ είναι..το τραβάμε λίγο το πράγμα..Δεν πειράζει...(η φασολάδα πειράζει...)
mentoras28 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σε βρισκω λιγο αλαζονικο αλλα whatever Το γεγονος οτι εσυ στην Α λυκειου καθως και o thanos713 καταλαβαινετε αυτα που αναφεροντια στο pdf δεν μου λεει τιποτα. Απο τον κωδικα που εχει γραψει καθως και απο το επιπεδο της ασκησης ο ts εγω καταλαβαινω οτι ειναι καποιος που μολις εχει ξεκινησει να ασχολιεται με τον προγραμματισμο. Οποτε σε πρωτη φαση προσπαθουμε να του μαθαινουμε να περπαταει και μετα να κανει parkour. Το γεγονος οτι δεν γνωριζει ακομα την συνταξη και βασικες προγραμματιστικες εννοιες τουλαχιστον για εμενα δεν τον κανει χαζο αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν εχει ασχοληθει. Οποτε ισως καλυτερα να του δειξουμε απο που να ξεκινησει και αν φτασει στο επιπεδο που να τον απασχολουν τα πραγματα που αναφερεις πολυ ευχαριστως να τα συζητησουμε. 2
DDevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλους.Θέλω μια βοήθεια πάνω στη συγκεκριμένη άσκηση. (Να αναπτυχθεί κώδικα που να επιλύει ένα σύνολο εξισώσεων 2ου βαθμού(αχ+βχ+γ=0). Ο Χρήστης θα μας δίνει το σύνολο εξισώσεων που θέλει να επιλύσει καθώς και τις παραμέτρους της κάθε εξίσωσης(α,β,γ).Οι παράμετροι των εξισώσεων να αποθηκευτούν σε 2σδιάσθατο πίνακα.-τυπωνουμε με την μορφη: χ1=.... χ2=....) Μέχρι στιγμής έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο αλλά κάτι δεν λειτουργρεί σωστά.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. #include<iostream> #include<cstdlib> #include<math.h> using namespace std; int main(){ int a,b,g,d,y,i,j; double tbl[3][2]; cout<<"poses exisoseis theleis na lusw:"; cin >> y; cout<<"dwse mou ta a,b,g gia tis exisoseis:"; cin>> a,b,g; for(i=0; i<3; i++){ for(j=0; j<2; j++) cout<<tbl[i][j]; } d=b^2-4*a*g; int x1,x2; if (d>0){ x1=(-b+d^2)/(2*a); x2=(-b-d^2)/(2*a); } else{ x1=-b/(2*a); x2=-b/(2*a); } cout<< x1,x2; Ο τύπος που χρησιμοποιείς για να λύσεις την εξισωση δεν ειναι σωστός. Για Δ>0 έχεις 2 λύσεις : x1 = -b + ρίζα Δ / 2*a x2 = -b - ρίζα Δ/ 2 *a το προβλημα ειναι πολυ απλό αλλα έχεις μπουρδουκλωθεί. Δές απο εδώ τους τύπους https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1_%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7 Οποτε για να λύσεις μια τέτοια εξίσωση βρισκεις αρχικά την διακρινουσα μετα ελεγχεις αν ειναι θετική ή αρνητική και την αντικαθιστάς στα τυπάκια πιο πάνω αν ειναι θετική αν ειναι ιση με το 0 δες τον τύπο αν ειναι αρνητική τερματιζεις το προγραμμα. Αυτος ειναι ο κυριος "πυλώνας" του προγράμματος μολις το γράψεις αυτο μετα θα δεις αν θα παιρνει εξισώσεις και τι εισοδο θα παιρνει. Για να δεις τι εισοδο θέλεις θα πρέπει να ξέρεις τι θές να υπολογίσεις. Ένα - ένα τα βήματα. Τα αλλα μην τα διαβάσεις θα μπερδευτεις. Προς το παρον άστα στην άκρη και τις ακριβειες και ολα αυτα δεν σε ενδιαφέρουν. Μετα ειναι θέμα συνταξης και οι γλωσσες προγραμματισμου C/C++ έχουν ετοιμες συναρτησεις για να υπολογισεις και ριζες και δυνάμεις.
savra19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα ξανά σε όλους.Έχω λύσει το θέμα με με τις ρίζες και γενικά με το μαθηματικό κομμάτι,απλά τώρα επειδή πρέπει ο χρήστης να δίνει το σύνολο των εξισώσεων και στο τέλος να εμφανίζει τις διαφορετικές λύσεις όλων αυτών δεν ξέρω πως να το υλοποιήσω με τις επαναλήψεις.
mentoras28 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Διαβασε εδω http://www.tutorialspoint.com/cplusplus/cpp_for_loop.htm Για να καταλαβεις πως θα κανεις την επαναληψη. Για να σε βοηθησω σε πρωτη φαση μην σε νοιαζει αν θα κρατιουνται οι τιμες. Ακομα και αν πανωγραφεις σε καποια μεταβλητη. Μολις καταφερεις να τυπονονται οι ριζες εδω πες εδω για να σου πουμε τι αλλο πρεπει να διαβασεις.
savra19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το τυπωσα τωρα απλα για καθε εξισωσει μου βγαζει τα ιδια αποτελεσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα