Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα παρατηρησα οτι γινεται μεγαλη χρηση του hdd κατα το ξεκινημα του pc και εχω την εντυπωση οτι μεγαλωσε και λιγο ο χρονος που κανει για να ανοιξει απο την στιγμη που θα πατησω το κουμπι μεχρι που θα με βαλει στην επιφανεια εργασιας.Δεν ξερω αν το εχει επηρεασει η ραμ που αλλαξα προσφατα απο τα 2x2gb πηγα στο 1x8.Ειναι φυσιολογικα αυτα τα νουμερα??

post-305221-0-20164900-1462960217_thumb.jpg

Δημοσ.

Για μηχανικούς δίσκους και όσο ξεκινάνε οι υπηρεσίες στην έναρξη δυστυχώς είναι φυσιολογικό..

Δημοσ.

Αρα ειναι φυσιολογικο τελικα,απλως και μερικες αλλες στιγμες που το κοιταω πεταει 75%+ για λιγα δευτερολεπτα και μετα ξανα κατεβαινει γυρω στο 10%.Τωρα για system files αν εχω καταλαβει σωστα τι εννοεις ναι εχω μερικα στο backround.Μπορεις να  γινεις ομως λιγο πιο συγκεκριμενος για να σου πω με σιγουρια?

Δημοσ.

Αρα ειναι φυσιολογικο τελικα,απλως και μερικες αλλες στιγμες που το κοιταω πεταει 75%+ για λιγα δευτερολεπτα και μετα ξανα κατεβαινει γυρω στο 10%.Τωρα για system files αν εχω καταλαβει σωστα τι εννοεις ναι εχω μερικα στο backround.Μπορεις να  γινεις ομως λιγο πιο συγκεκριμενος για να σου πω με σιγουρια?

δες και της υπηρεσιες στο start up γενικοτερα τι ανοιγει οταν μπενεις .....και κανε disable σε οποια γνωριζεις και δεν ειναι απαραιτητο να ανοιγει αμεσα...

Δημοσ.

Νομιζω οτι το εφτιαξα ,εκλεισα μερικες εφαρμογες με το start up αφηνοντας μονο τα πολυ βασικα και απενεργοποιησα και καποιες υπηρεσιες που ετρεχαν στο backround.Απ'οσο ειδα ξεκιναει πιο γρηγορα και η χρηση του hdd βρισκεται σε φυσιολογικα επιπεδα.Σας ευχαριστω ολους  :-D

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...