Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να διπλασιάσω τη χωρητικότητα του ssd στο σύστημά μου..

Η' συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να θεωρηθεί αναβάθμιση;

Θα πάω και σε αλλαγή του δεύτερου δίσκου στο σύστημά μου(έχω εναν wd blue 320Gb)

Τον OCZ θα τον πάρω από Ελλάδα στα 59,90(τιμή γνωστού eshop) και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω παραπάνω.. 

Στον SSD έχω μόνο το OS και όλα τα προγράμματά.. 

Τα όποια games παίζω θα μπουν σε επόμενη φάση σε 2ο σκληρό (ίσως κάποιον wd black 1Tb) και τα Downloads/Αποθήκη θα πηγαίνουν κατευθείαν σε 3ο σκληρό..

Δημοσ.

Θα πάω και σε αλλαγή του δεύτερου δίσκου στο σύστημά μου(έχω εναν wd blue 320Gb)

Τον OCZ θα τον πάρω από Ελλάδα στα 59,90(τιμή γνωστού eshop) και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω παραπάνω.. 

Τα όποια games παίζω θα μπουν σε επόμενη φάση σε 2ο σκληρό (ίσως κάποιον wd black 1Tb) και τα Downloads/Αποθήκη θα πηγαίνουν κατευθείαν σε 3ο σκληρό..

εγω θα ελεγα ασε το λειτουργικο οπως ειναι στον samsung και βαζε τα παιχνιδια στον ocz ..

απλα να ξερεις καποια καινουργια με χβοχ λαιβ κλπ πρεπει να μπουν σε αυτον που εχει το λειτουργικο...

ομως ισως παλι αν π.χ βαλεις το steam κλπ στον αλλον μπενουν και εκει..δεν ειμαι σιγουρος ψαχτο λιγο αυτο...

• Like 2
Δημοσ.

εγω θα ελεγα ασε το λειτουργικο οπως ειναι στον samsung και βαζε τα παιχνιδια στον ocz ..

απλα να ξερεις καποια καινουργια με χβοχ λαιβ κλπ πρεπει να μπουν σε αυτον που εχει το λειτουργικο...

ομως ισως παλι αν π.χ βαλεις το steam κλπ στον αλλον μπενουν και εκει..δεν ειμαι σιγουρος ψαχτο λιγο αυτο...

Δε θα με καλύψει για καιρό ακόμα ο 128άρης..  :unsure:

Αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πρέπει να γίνει έτσι κ αλλιώς..

Δημοσ.

Δε θα με καλύψει για καιρό ακόμα ο 128άρης..  :unsure:

Αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πρέπει να γίνει έτσι κ αλλιώς..

μα σου λεω παρε τον ocz 240γιγα σαν χωρο για τα παιχνιδια σου κλπ...

για λειτουργικο φτανει και περισσευει ο 128..

Δημοσ.

Γτ φτάνουν τα 240 gb γ games οταν υπάρχουν 30 και 40 gb games .jumber θα επερνα τον ocz γ το λειτουργικο σύστημα και θα αγοραζα και έναν HDD 1tb και θα τον χωριza σε δύο παρτισιον όπου στο ένα θα εβαζα τα games kai στο άλλο θα αποθήκευa ότι αλλο ήθελα αυτό θ εκακα αλλα εσύ αποφασιζεις κ διαλεγεις!!

Δημοσ.

Γτ φτάνουν τα 240 gb γ games οταν υπάρχουν 30 και 40 gb games .jumber θα επερνα τον ocz γ το λειτουργικο σύστημα και θα αγοραζα και έναν HDD 1tb και θα τον χωρισα σε δύο παρτισιον όπου στο ένα θα εβαζα τα games kai στο άλλο θα αποθήκευση ότι αλλο ήθελα αυτό θ εκακα αλλα εσύ αποφασιζεις κ διαλεγεις!!

καλυτερα να διαβαζεις πρωτα ολα τα μυνηματα πριν κανεις οποιαδηποτε προταση...

ειπε οτι θα παρει και hdd σαν 3ο δισκο...

οποτε εχουμε και λεμε...1ος 128 λειτουργικο.. 2ος 240 παιχνιδια με μεγαλες απαιτησεις...3ος αποθηκη και παιχνιδια οτι ναναι...

• Like 2
Δημοσ.

οχι ...δεν ειναι αναβαθμιση, οσον αφορα ταχυτητες....!!!!  

αν θες, καινουριο δισκο με αντιστοιχες ταχυτητες του 830, θα ανεβεις κατηγορια απο TRION Κλπ...!  

δλδ απο ARC100, 850Evo (φυσικα.....), Sandisk Ultra II, κλπ.  

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερα να διαβαζεις πρωτα ολα τα μυνηματα πριν κανεις οποιαδηποτε προταση...

ειπε οτι θα παρει και hdd σαν 3ο δισκο...

οποτε εχουμε και λεμε...1ος 128 λειτουργικο.. 2ος 240 παιχνιδια με μεγαλες απαιτησεις...3ος αποθηκη και παιχνιδια οτι ναναι...

και παλι πεταμενα λεφτα ειναι να παρεις ενα 240ρη ssd για τα παιχνιδια.Πολυ λιγα παιχνιδια πραγματικα αξιοποιουν την ταχυτητα του ssd για το loading και παλι οι διαφορες δεν ειναι γιγαντιες.

Ουτε υπαρχει λογος να γεμισει απο δισκους.Το σωστο ειναι 1 βασικος ssd για windows και τα βασικα παιχνιδια και προγραμματα και ολα τα αλλα σε σκληρο δισκο. Ουτε καν 240gb δεν εχει πραγματικη χωριτικοτητα,βγαλε και τα windows και προγραμματα 3-4παιχνιδια να χωρανε στον ssd στην καλυτερη.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως σαν ταχύτητα παρόλο που είναι "αργός" ο συγκεκριμένος ssd240GB για τα σημερινά δεδομένα είναι σαφώς γρηγορότερος του samsung830 128GB.

Εμένα δεν μου φαίνεται κακή ιδέα να το κάνεις αρκεί το κίνητρο σου να είναι η χωρητικότητα και όχι η ταχύτητα αφού θα δεις μικρή βελτίωση μόνο. Τώρα αν σου φτάνουν τα 240GB γι'αυτό που θες να κάνεις???

από 128GB σίγουρα θα πάρεις μια μεγάλη ανάσα στα 240 και θα χωρέσεις 2-3 επιπλέον παιχνίδια αλλά νομίζω ότι μέσα σε λίγους μήνες πάλι τα 240 θα σου φαίνονται λίγα και θα αναγκάζεσαι να σβήνεις αγαπημένα σου παιχνίδια για να εγκαθιστάς καινούρια. Αλλωστε τα 60ευρώ δεν είναι πολλά , αν είναι να αισθάνεσαι "βασιλιάς" με τον 240GB έστω και για λίγους μήνες προχώρα.

Δημοσ.

Πάντως σαν ταχύτητα παρόλο που είναι "αργός" ο συγκεκριμένος ssd240GB για τα σημερινά δεδομένα είναι σαφώς γρηγορότερος του samsung830 128GB.

ειναι.....? 

post-121902-0-59125800-1463593751_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...