Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγμα θεματος που ο ενδιαφερομενος δηλωνει οτι ψαχνει για αγορα ακουστικων μεχρι 250ευρω και ουτε μια απαντηση δεν εχει δωσει στο θεμα/δηλωσει λιγο ενδιαφερον.Καταλαβαμε παλι τσαμπα χρονος για αλλο ενα θεμα......

• Like 2
Δημοσ.

Τα kingston αξιζουν σε 2 περιπτωσεις. Πρωτον αν το budget ειναι μεχρι 100-120ευρω οπου εκει ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλα(ειδικα τα πρωτα με μια ξεχωριστη καρτα ηχου)και στην δευτερη περιπτωση που ενω το budget ειναι τοσο υψηλο,ο ενδιαφερομενος προτιμησει να παει σε φθηνοτερη επιλογη και τα ρεστα να τα δωσει καπου αλλου.

Συμφωνώ απόλυτα. Για αυτό έγραψα ότι μοιράζομαι την εμπειρία μου σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη για τα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

Δημοσ.

+1 για τα Kingston

Άλλωστε νομίζω για gaming δεν υπάρχει κανένας λόγος για παραπάνω χρήματα σε ακουστικά.

Ας δώσει τη διαφορά σε καρέκλα για να είναι άνετα και η μέση του εκτός από τα αυτιά του.

Δεν θα κατσω να ξαναμπω σε αντιπαραθεση με το bait που κανεις,

Μια ερώτηση έκανα αν έχεις ακούσει surround ακουστικά.

Αν δεν έχεις ακούσει δεν είναι κακό να το γράψεις.

Επίσης θα σε παρακαλούσα να μη κάνεις αρνητικές ερμηνείες (bait) για αυτά που γράφω.

Δεν έγραψα τίποτα προσβλητικό ή κακοήθες όπως το εννοείς.

Δημοσ.

Νομιζα οτι ρωταγες για να ξεκινησουμε την ιδια κουβεντα και να καταληξει παλι εκει, αν δεν το ρωτησες ετσι ζητω συγνωμη. Οσο για την ερωτηση ειχα ακουσει κατι triton true 5.1 surround εποχες που επαιζα CoD στο xboxlive(οκ μη βαρατε ειδα το φως λιγο αργα.. :P) και τοτε μου φανηκαν ενταξει τερμα overpriced ομως, μετα πηρα turtle beach x12 με DSS και μου φαινοταν σχεδον το ιδιο, τοτε ομως δεν ειχα δοκιμασει πραγματικα καλα ακουστικα και δεν ειχα μετρο συγκρισης.. Το θεμα ειναι οτι παντα ενα καλο ζευγαρι stereo ακουστικα με μια καλη καρτα ηχου/amp αν χρειαζεται/dac επισης αν θελεις θα ειναι μιλια καλυτερο απο συνηθως χαμηλης ποιοτητας και gimmick "true surround" λυσεις.

Αυτη ειναι και η αποψη που επικρατει στα περισσοτερα audiophile communities, δυστυχως τα headsets ειναι κατι που δεν μπορεις να δοκιμασεις τοσο ευκολα οπως τα ποντικια ας πουμε για να δοκιμασω αρκετα οποτε θα βασιστείς λιγο και στην γνωμη αλλων αν τους εμπιστεύεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδία, ο λόγος που δεν απάντησα είναι λόγο φόρτου εργασίας :)

Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τον ζήλο σας στο να με εξυπηρετήσετε!

Όσο αναφορά το budget, ο λόγος που δίνω τόσα είναι επειδή θα τα χρησιμοποιώ και για μουσική ταυτόχρονα αλλα και επειδή πολύ απλά τυχαίνει να μου περισεύον αυτό το διάστημα. 

Priority είναι η άνεση όπως προανέφερα επειδή ότι καλά ακουστικά πήρα μέχρι τώρα, δεν άντεχα να τα φοράω πάνω απο 2 ώρες. 

Αναγκαστικά, κατέληξα να πάρω το headset της logitech με 10 ευρώ επειδή δεν κλείνει το αυτί κ δεν ιδρώνω καθόλου.

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζα οτι ρωταγες για να ξεκινησουμε την ιδια κουβεντα και να καταληξει παλι εκει, αν δεν το ρωτησες ετσι ζητω συγνωμη. Οσο για την ερωτηση ειχα ακουσει κατι triton true 5.1 surround εποχες που επαιζα CoD στο xboxlive(οκ μη βαρατε ειδα το φως λιγο αργα.. :P) και τοτε μου φανηκαν ενταξει τερμα overpriced ομως, μετα πηρα turtle beach x12 με DSS και μου φαινοταν σχεδον το ιδιο, τοτε ομως δεν ειχα δοκιμασει πραγματικα καλα ακουστικα και δεν ειχα μετρο συγκρισης.. Το θεμα ειναι οτι παντα ενα καλο ζευγαρι stereo ακουστικα με μια καλη καρτα ηχου/amp αν χρειαζεται/dac επισης αν θελεις θα ειναι μιλια καλυτερο απο συνηθως χαμηλης ποιοτητας και gimmick "true surround" λυσεις.

Αυτη ειναι και η αποψη που επικρατει στα περισσοτερα audiophile communities, δυστυχως τα headsets ειναι κατι που δεν μπορεις να δοκιμασεις τοσο ευκολα οπως τα ποντικια ας πουμε για να δοκιμασω αρκετα οποτε θα βασιστείς λιγο και στην γνωμη αλλων αν τους εμπιστεύεσαι.

Τελικά τα One φίλε μου, πέρα από το gaming  έχουν μια αξιοπρεπή, άνω του μέσου όρου απόδοση και στην μουσική ; Αφενός στο Πισι, όπου βέβαια η πλειοψηφία των ακουσμάτων είναι mp3, αφετέρου αν συνδεθούν σε ηχοσύστημα για ακρόαση από βινύλιο, CD ?

Δημοσ.

Ειμαι ασχετος απο μουσικη θα σου πω χαζομαρες γιατι μονο για gaming ξερω, σιγουρα δεν εχουν και το καλυτερο μπασο γιατι ειναι για gaming χρηση αλλα σιγουρα εχουν αξιοπρεπη και ανω του μεσου ορου αποδοση, δεν ξερω αν ειναι vfm για αυτο το λογο ομως, απο κει και περα δες στα links που εβαλα ειδικα εδω:

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added

Ειναι το pc360 στην ουσια τα game one αυτο δες.

Αν θες καλυτερη αποδοση στη μουσικη για εμενα μην πας για headset παρε καλα headphones/amp/dac/soundcard w/e αλλο θες και κανα mic φτηνο (η αν εχεις κανενα ηδη) αν δεν ασχολείσαι και πολυ με online gaming. Απο μουσικη δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως αλλα στο head-fi και στο overclock ειμαι σιγουρος οτι θα εχει πολλες πληροφορίες..

edit:

Βρηκα και τα true 5.1 triton που ειχα δοκιμασει και ειπα στον φιλο παραπανω για τα "true" vs "emulated" surround αν θελει μια αλλη γνωμη μιας και εγω οπως ειπα δεν τα θυμαμαι καν/δεν ειχα κανενα μετρο συγκρισης.

This is my first and LAST 5.1 headset. I couldn't believe it was worth $189. The sound quality was absolutely mediocre, more on par with $30 headphones (KSC75 excluded). Now to the meat of the reason anyone would get this: The 5.1 speakers. If it's better than virtual surround, it sure could have fooled me, because I wasn't buying into that gimmick. There was a noticeable gap between the drivers when a sound switched from one driver to the next. Sure, you can TELL where sounds are coming from if you pay attention to which driver is currently putting off noise, but I'll take the complete 360 degree soundfield Dolby Headphone has to offer over the AX Pros. The AX720 is better, and cheaper, plus the AX720's amp can be used with other headphones. There is absolutely no reason to own the Ax Pros, unless you want to see just how inferior it is to a good headphone paired with Dolby Headphone.

Comfort-wise, I didn't find them bad or great. They do their job, though for a sealed headphone, they are comfortable. Same as AX720.
  • Like 1
Δημοσ.

Τυχαινει και τα εχω αυτα, να σου πω την αληθεια ειναι καλυτερα για competitive παιχνιδια στη μουσικη δεν με ενθουσίασαν, δεν ξερω και τι μουσικη ακους προφανως θα παιζει ρολο το ειδος αλλα ισως για λιγο παραπάνω μπασο και "fun" να δεις beyerdynamic dt990 pro. Στα ιδια λεφτα ειναι αλλα ισως να χρειαστεις και ενα καλούτσικο amp(fiio e9k πχ) ειναι ιδιαιτερα picky σε αυτο, εμενα η soundblaster z δεν με καλυψε απο μονη της αν και θεωρητικα λεει οτι υποστηρίζει μεχρι 600ohm headphones ειχα distortion.

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδία, ο λόγος που δεν απάντησα είναι λόγο φόρτου εργασίας :)

Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τον ζήλο σας στο να με εξυπηρετήσετε!

Όσο αναφορά το budget, ο λόγος που δίνω τόσα είναι επειδή θα τα χρησιμοποιώ και για μουσική ταυτόχρονα αλλα και επειδή πολύ απλά τυχαίνει να μου περισεύον αυτό το διάστημα. 

Priority είναι η άνεση όπως προανέφερα επειδή ότι καλά ακουστικά πήρα μέχρι τώρα, δεν άντεχα να τα φοράω πάνω απο 2 ώρες. 

Αναγκαστικά, κατέληξα να πάρω το headset της logitech με 10 ευρώ επειδή δεν κλείνει το αυτί κ δεν ιδρώνω καθόλου.

Πιο headset της logitech δεν καταλαβα?

Ουτε νομιζω να ανφερθηκε καπου για logitech headset...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...