moisidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας! Ψάχνω να αγοράσω gaming headset μέχρι 250 ευρώ για πολύωρη χρήση. Το θέμα είναι πως έχω ευαίσθητα αυτια και ιδρώνουν ΠΟΛΥ. Είδα κάποα sennheiser game zero ή game one και το σκέφτομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από moisidis
ADHD Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 game one δαγκωτό γιατι ειναι open, τα zero ειναι κλειστα και θα ιδρωνεις, επισης ειναι ευκολα απο τα πιο comfortable αλλα ειναι και υποκειμενικο. Με αυτο το budget εχεις και αλλες επιλογες σε headphones+modmic αλλα θα προτεινα τα game one anyway να μη μπλεκεις.
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 @ASHD αυτά που προτείνεις μήπως είναι too much για gaming? Στη μουσική υποθέτω ότι θα έχουν μεγαλύτερη αξιοποίηση; Τι άλλο ισάξιο υπάρχει ; Εδώ έγινε ένα ψιλοflame http://www.insomnia.gr/topic/605830-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-surround/ Εφόσον το παιδί τα θέλει για παιχνίδια δεν θα ήταν καλύτερο να κοιτάξει σε surround ακουστικά; Χρυσή τομή και για καλή ακρόαση μουσικής και για παιχνίδια σ' αυτή την κατηγορία τιμής +- υπάρχει; πχ. εγώ έχω τα Hyperx cloud II . Αν ήθελα να ανέβω μια κατηγορία , τι θα έπαιρνα;
nik5163 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 εγώ έχω τα Hyperx cloud II . Αν ήθελα να ανέβω μια κατηγορία , τι θα έπαιρνα; +1 για τα hyperX cloud 2. Δείτε και κριτικές σε amazon, custom pc κλπ.
ADHD Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 @ASHD αυτά που προτείνεις μήπως είναι too much για gaming? Στη μουσική υποθέτω ότι θα έχουν μεγαλύτερη αξιοποίηση; Τι άλλο ισάξιο υπάρχει ; Εδώ έγινε ένα ψιλοflame http://www.insomnia.gr/topic/605830-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-surround/ Εφόσον το παιδί τα θέλει για παιχνίδια δεν θα ήταν καλύτερο να κοιτάξει σε surround ακουστικά; Χρυσή τομή και για καλή ακρόαση μουσικής και για παιχνίδια σ' αυτή την κατηγορία τιμής +- υπάρχει; πχ. εγώ έχω τα Hyperx cloud II . Αν ήθελα να ανέβω μια κατηγορία , τι θα έπαιρνα; Αφου θελει budget 250ε προτεινα τα καλυτερα "gaming headset" που γνωριζω και εσυ αν ηθελες να ανεβεις κατηγορια απο hyper x αυτα θα επαιρνες η τα AT-ADG1 ισως, δεν υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες σε gaming headset απο σοβαρες εταιρειες, οχι headphones εκει αλλαζει το πραγμα. Για gaming ειναι τα συγκεκριμένα για μουσικη οχι και τοσο δεν εχουν καλα μπασα και θα τα ελεγες γενικα "βαρετα". Τωρα αν αξιζουν η οχι αυτο ειναι υποκειμενικο, για εμενα που θελω τη λεπτομερεια ναι και πολυ μαλιστα για καποιον αλλο που απλα θελει ενα headset να ακουει καλα και να μιλαει προφανως οχι. Surround ακουστικα τα ειπαμε, τα λιγα που υπαρχουν δεν αξιζουν/δεν εχουν νοημα το παιρνεις μεσω emulation ειτε απο free software λυσεις ειτε με μια καρτα ηχου, παντα προτεινω την soundblaster z γιατι εχει και καλο amp/dac σχετικα για να τα οδηγησει και πολυ καλο surround emulation (το SBX). Επισης οταν δωσεις 200-250 για headset εννοειται θα εχεις μια καλούτσικη καρτα ηχου ειναι αμαρτια να τα καρφωσεις στην onboard.. Flame εγινε στο topic αλλα και παλι οποιοσδήποτε μπορει να διαβασει και να κρινει απο μονος του.
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 @ASHD αυτά που προτείνεις μήπως είναι too much για gaming? Στη μουσική υποθέτω ότι θα έχουν μεγαλύτερη αξιοποίηση; Τι άλλο ισάξιο υπάρχει ; Εδώ έγινε ένα ψιλοflame http://www.insomnia.gr/topic/605830-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-surround/ Εφόσον το παιδί τα θέλει για παιχνίδια δεν θα ήταν καλύτερο να κοιτάξει σε surround ακουστικά; Χρυσή τομή και για καλή ακρόαση μουσικής και για παιχνίδια σ' αυτή την κατηγορία τιμής +- υπάρχει; πχ. εγώ έχω τα Hyperx cloud II . Αν ήθελα να ανέβω μια κατηγορία , τι θα έπαιρνα; Βασικα στο θεμα που ανεβασες ελπιζω να καταλαβες οτι δυστηχως ειναι αλλη μια κατηγορια θεματων που ο ts ανοιγει θεμα και μετα εξαφανιζεται(και πολυ πιθανο να μην πηρε και τπτ),κοινως χασιμο χρονου.Σε αλλο θεμα σκεψου οτι ο ιδιος ts υπερασπιζώταν τα προιοντα Razer(και αρα και ακουστικα) Μεχρι τα 100ευρω οπως αναφερθηκε τα καλυτερα ακουστικα ειναι γενικα τα Cloud. Πανω απο τα 100ευρω,αξιολογα φενεται να ειναι τα νεα Logitech G633.Σε ακομα πιο πανω χρηματα νομιζω οτι ναι Sennheiser Pc 360 και game one(σε ακομα παραπανω χρηματα)ειναι αψογες προτασεις/επιλογες. Αφου θελει budget 250ε προτεινα τα καλυτερα "gaming headset" που γνωριζω και εσυ αν ηθελες να ανεβεις κατηγορια απο hyper x αυτα θα επαιρνες η τα AT-ADG1 ισως, δεν υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες σε gaming headset απο σοβαρες εταιρειες, οχι headphones εκει αλλαζει το πραγμα. Για gaming ειναι τα συγκεκριμένα για μουσικη οχι και τοσο δεν εχουν καλα μπασα και θα τα ελεγες γενικα "βαρετα". Τωρα αν αξιζουν η οχι αυτο ειναι υποκειμενικο, για εμενα που θελω τη λεπτομερεια ναι και πολυ μαλιστα για καποιον αλλο που απλα θελει ενα headset να ακουει καλα και να μιλαει προφανως οχι. Surround ακουστικα τα ειπαμε, τα λιγα που υπαρχουν δεν αξιζουν/δεν εχουν νοημα το παιρνεις μεσω emulation ειτε απο free software λυσεις ειτε με μια καρτα ηχου, παντα προτεινω την soundblaster z γιατι εχει και καλο amp/dac σχετικα για να τα οδηγησει και πολυ καλο surround emulation (το SBX). Επισης οταν δωσεις 200-250 για headset εννοειται θα εχεις μια καλούτσικη καρτα ηχου ειναι αμαρτια να τα καρφωσεις στην onboard.. Flame εγινε στο topic αλλα και παλι οποιοσδήποτε μπορει να διαβασει και να κρινει απο μονος του. Μην παιρνεις ορκο για το παραπανω Παντως στο παραπανω θεμα που αναφερθηκε ουτε το flame γενικα καταλαβα απο που προκυπτει ουτε τι σχεση εχει με το παρον θεμα αλλα οκ.. Εγω το μονο που εχω να πω αν οντως ο ts αγορασει ακριβα ακουστικα(και οντως δωσει τοσα χρηματα)να εχει ενα τουμπανο Pc και μια αντιστοιχα τουμπανη οθονη και ολα τα αλλα τα ακουω να ειχαμε να λεγαμε για τον ηχο.... 1
ADHD Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν ξερω αν ειναι troll ο TS η οχι ειδα το θεμα και ειπα τη γνωμη μου για 250ε budget, τι εννοεις για το flame? Ειπε ο half-evil οτι συζητουσαμε για headsets σε εκεινο το θεμα, μπορει να δει καποιες αποψεις αλλα κατεληξε λιγο σε flame δυστυχως. Τα game one ειναι ο διάδοχος των pc360 ελαχιστες διαφορες πρεπει να εχουν και αν..
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν ξερω αν ειναι troll ο TS η οχι ειδα το θεμα και ειπα τη γνωμη μου για 250ε budget, τι εννοεις για το flame? Ειπε ο half-evil οτι συζητουσαμε για headsets σε εκεινο το θεμα, μπορει να δει καποιες αποψεις αλλα κατεληξε λιγο σε flame δυστυχως. Τα game one ειναι ο διάδοχος των pc360 ελαχιστες διαφορες πρεπει να εχουν και αν.. Κατεληξε σε flame(και καλα)γιατι ειδες καποιους να πεταγονται και να λενε ακυρες προτασεις/πραγματα οπως συμβαινει και σε αρκετα αλλα θεματα αρα τιποτα το καινουργιο.Σου ειπα και με τον ts του θεματος σε προηγουμενο θεμα που ειχε ανοιξει εξυψωνε την Razer στα προιοντα της αρα και εκει αν συνεχιζες με αυτον την κουβεντα σε flame θα πηγαινε
Whitefanged Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Γιατί τι κακό έχουν τα Razer? Απλά πρέπει να αγοράσεις από 3. Παίρνεις 3 Ouroboros, 3 Kraken και 3 Blackwidow και είσαι τζετ. εντελώς offtopic Surround ακουστικα τα ειπαμε, τα λιγα που υπαρχουν δεν αξιζουν/δεν εχουν νοημα το παιρνεις μεσω emulation ειτε απο free software λυσεις ειτε με μια καρτα ηχου, παντα προτεινω την soundblaster z γιατι εχει και καλο amp/dac σχετικα για να τα οδηγησει και πολυ καλο surround emulation (το SBX). Ειλικρίνα έχεις ακούσει surround ακουστικά και αυτό που ακούς είναι ίδιο με το emulation?
ADHD Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν θα κατσω να ξαναμπω σε αντιπαραθεση με το bait που κανεις, οποιος θελει μπορει να δει το αλλο θεμα μπορει να ριξει και λιγο διαβασμα εδω και να κρινει απο μονος του τι θελει. Οτι γουσταρετε παιδες την αποψη μου λεω και τελος.. http://www.overclock.net/t/1014902/ocns-most-recommended-audio-products http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added http://www.head-fi.org/t/593050/the-nameless-guide-to-pc-gaming-audio-with-binaural-headphone-surround-sound http://www.overclock.net/f/18/sound-cards-and-computer-audio
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ολα τα gaming ακουστικα εν μερη τα ιδια χαλια ειναι,απο την πλευρα οτι αν καποιος παρει τα παραπανω sennheiser και καποιος αγοραστει τα φθηνοτερα HyperX δεν σημαινει οτι αυτος που τα εσκασε πιο χοντρα θα εχει προβαδισμα στα παιχνιδια. Στα gaming ακουστικα περισσοτερο η ανεση μετραει οπως αναφερθηκε και μετα ο ηχος(καθως οπως παντα οι εξωτερικες καρτες ηχου προσφερουν τον καλυτερο ηχο). Επισης γιαυτο το λογο και υπαρχει και διαχωρισμος στα ακουστικα οπως πχ '' καλυτερα ακουστικα μεχρι 100/150/200/250ευρω'' και παει λεγοντας.
Arkoudelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 +1 για τα Kingston. Εγώ πήρα πρόσφατα το προηγούμενο μοντέλο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πριν από αυτά είχα τα Razer Kraken τα οποία ήτανε αίσχος σε σχέση με τα Kingston. Το ξέρω ότι ψάχνεις για πιο ακριβά απλά μοιράζομαι την εμπειρία μου αν τυχόν αλλάξεις γνώμη από άποψη κόστους. http://www.e-shop.gr/hyperx-khx-h3cl-wr-cloud-headset-p-PER.503876
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 +1 για τα Kingston. Εγώ πήρα πρόσφατα το προηγούμενο μοντέλο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. http://www.e-shop.gr/hyperx-khx-h3cl-wr-cloud-headset-p-PER.503876 Τα kingston αξιζουν σε 2 περιπτωσεις. Πρωτον αν το budget ειναι μεχρι 100-120ευρω οπου εκει ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλα(ειδικα τα πρωτα με μια ξεχωριστη καρτα ηχου)και στην δευτερη περιπτωση που ενω το budget ειναι τοσο υψηλο,ο ενδιαφερομενος προτιμησει να παει σε φθηνοτερη επιλογη και τα ρεστα να τα δωσει καπου αλλου. 1
Arkoudelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δες και αυτό το video μήπως σε βοηθήσει να αποφασίσεις καλύτερα. Παρουσιάζει πολλά ακουστικά και τις διαφορές τους/ πλεονεκτήματα/ μειονεκτήματα για να καταλάβεις περισσότερο τι κυκλοφορεί και τι σου προσφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα