Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι... το θεωρώ ΠΟΛΥ σημαντικό... αλλά δεν είναι το Νο1. Εξάλλου... έχουμε τόσα social media που αν μου "πέσει" το whatsapp, στέλνω και από αλλού. Για εμένα δηλαδή, δεν με καίει, αλλά σαν καταναλωτής, με καίει, γιατί οι φίλοι μου δεν είναι τόσο ευέλικτοι σαν και εμένα, και αν δεν το χρησιμοποιούν αυτοί, μετά δεν το χρησιμοποιώ ούτε εγώ. Σόρρυ αν σε μπέρδεψα, αλλά στην ουσία, μπορεί άμεσα να μην με καίει, αλλά με καίει έμμεσα. Και επίσης, its 2016. Έλεος. Είναι feature αναγκαστικό. Cloud κτλ.

Ας δώσουν τουλάχιστον μια εξήγηση για την στρατηγική τους. Ότι είναι θέμα encryption ή κάτι άλλο. Αρονό.

Ρωταω για να καταλαβω τι ειναι το βασικο που υστερει κατ εσε.

Απο οτι καταλαβα απο αυτα που λες, το βασικο προβλημα που εντοπιζεις ειναι οτι απαιτει να ειναι online το κινητο για να δουλευει ο desktop client.

Πραγματικά, γιατί το υπερασπίζεσαι. Ναι, αν μιλήσουμε απόλυτα, είναι κάτι έξτρα. Κάτι παραπάνω από το web client. Αλλά για τα δεδομένα της εποχής, και τις εναλλακτικές, είναι σάπιο. Το αγαπάω το whatsapp με προβηματικό τρόπο. Σχεδόν μισούσα κάποτε το viber ... χωρίς λόγο... είμαι λίγο whatsapp fan boy. Αλλά αυτή την στιγμή, έχει μείνει πίσω σε πολύ σημαντικά πράγματα. Σε άλλα ακόμα το προτιμώ.

Δεν το υπερασπιζομαι.
Απλα ειπα ποιο ειναι το νοημα της υπαρξης του που δεν εβλεπε ο φιλος προηγουμενως(κ ηταν μαλιστα επιθετικος): visibility και η εξτρα χρηστικοτητα που αναφερεις.
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Viber

+ Ανεξάρτητος desktop client χωρίς να απαιτεί τη συσκευή

- Χάλια ποιότητα εικόνας και video & Limit στο χρονικό όριο

- Χάλια ποιότητα ηχητικών μηνυμάτων + call

- Networking θέματα στις κλήσεις.

Whatsapp

+ Καλή ποιότητα αποστολής video & μεγάλο limit

+ Καλή ποιότητα ηχητικών + κλήσεις

+ Καλή λειτουργία networking στις κλήσεις

- Κακό desktop app που απαιτεί το τηλέφωνο δίπλα σου και ανοιχτό

Όταν κάποιο από τα δύο αποφασίσει να κάνει τα πάντα + θα είναι για μένα βασιλιάς!

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρόσθετα και το interface στα θετικά του whatsapp. Είναι πιο "φρέσκο". Επίσης έχει δυνατότητα backup στο cloud, αντιθέτως με το viber.

Δημοσ.

Viber

+ Ανεξάρτητος desktop client χωρίς να απαιτεί τη συσκευή

- Χάλια ποιότητα εικόνας και video & Limit στο χρονικό όριο

- Χάλια ποιότητα ηχητικών μηνυμάτων + call

- Networking θέματα στις κλήσεις.

Τι εννοείς όταν γράφεις ότι υπάρχει limit στο χρονικό όριο των κλήσεων στο viber; Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις. Μόλις έκανα βιντεοκλήση με Λονδίνο η οποία διήρκησε 2ώρες και 12 λεπτά, με εικόνα πολύ καλύτερη από το skype και ήχο επίσης πολύ καλύτερο. Εντελώς απροβλημάτιστα. Με τις τελευταίες εκδόσεις του viber, έχω να δω dropped call μήνες. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν γράφεις ότι υπάρχει limit στο χρονικό όριο των κλήσεων στο viber; Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις. Μόλις έκανα βιντεοκλήση με Λονδίνο η οποία διήρκησε 2ώρες και 12 λεπτά, με εικόνα πολύ καλύτερη από το skype και ήχο επίσης πολύ καλύτερο. Εντελώς απροβλημάτιστα. Με τις τελευταίες εκδόσεις του viber, έχω να δω dropped call μήνες. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό.

Μάλλον εννοεί όριο στην αποστολή αρχείων video (και μάλλον αρχείων γενικώς):

The size limitation for sending files via Viber is 200MB.

source

Δημοσ.

Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι γιατί δεν την έκαναν ανεξάρτητη εφαρμογή, ειναι τόσο δύσκολο?

Το viber στις δικιές μου επαφές δεν το φτάνει .

Εκτός αν γίνει καμια ζεύξη με Facebook.

Το θετικό που έχω παρατηρήσει στις δικιές μου συσκευές είναι η υψηλότερη στάθμη ήχου χωρίς να έχω παραπάνω εκο λόγο αυτού.

Δημοσ.

Μα πως αυξάνει την χρηστικότητα; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ WEB VERSION στο δικο τους client. Δηλαδή σαν να σου δώσανε ένα browser που κάνει browse μόνο στο whatsapp.

Είναι όντως το ίδιο app και ουσιαστικά είναι ενσωματομένο σε ένα Elixir app.

Η διαφορά είναι ότι μέσω του elixir μπορείς να εκμεταλευτείς χαρακτηριστικά του λειτουργικού, οπότε να περιμένςι σύντομα χαρακτηριστικά όπως το tray bar κτλ κτλ.

Με το elixir είναι φτιαγμένο και το Slack για παράδειγμα αλλά και τα περισσότερα apps που υπάρχουν και στο web.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έθεσα σωστά, διάρκεια αποστολής video αρχείου. Για δοκίμασε να στείλεις ένα αρχείο βίντεο 3 λεπτά και πες μου!

Επίσης δοκίμασε να στείλεις ένα ηχητικό μήνυμα 2 λεπτών. για δες κι εδώ τι γίνεται.

Δημοσ.

Το πήρε το Facebook και απογειώθηκε το WhatsApp, κακά τα ψέμματα

Απογειώθηκε; Πως;

Τι εννοείς;

Τι εννοώ; Ρωτάω, πως ακριβώς απογειώθηκε. Εγώ δεν είδα καμιά ουσιαστική βελτίωση μετά την εξαγορά του, ή δεν το παρατήρησα! Για αυτό ρωτάω...

Δημοσ.

Τι εννοώ; Ρωτάω, πως ακριβώς απογειώθηκε. Εγώ δεν είδα καμιά ουσιαστική βελτίωση μετά την εξαγορά του, ή δεν το παρατήρησα! Για αυτό ρωτάω...

Λάθος άτομο quotάρες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...