Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι το WhatsApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, έκανε μια πρώτη προσπάθεια να ανεξαρτητοποιηθεί από τα smartphones, παρουσιάζοντας μια web έκδοση για επιλεγμένους browsers.

Όμως με τη σημερινή ανακοίνωση του, το WhatsApp φαίνεται ότι θέλει να αποτελέσει μια πιο σταθερή πρόταση για υπολογιστές, κυκλοφορώντας την desktop έκδοση του για Windows 8+ και Mac OS 10.9+. Το περιβάλλον της εφαρμογής δε διαφέρει από την web έκδοση όμως φέρνει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως την υποστήριξη εγγενών desktop ειδοποιήσεων που υποστηρίζουν τα δύο λειτουργικά συστήματα της Microsoft και της Apple, όπως επίσης περισσότερες συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Η λειτουργία της εφαρμογής προϋποθέτει τη σύνδεση της με το smartphone σας, εμφανίζοντας στην ουσία όλα τα περιεχόμενα της εφαρμογής του κινητού, στην οθόνη του υπολογιστή σας. Η σύνδεση πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως και η Web έκδοση με το σκανάρισμα ενός QR κωδικού ενώ η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του app, συμπεριλαμβανομένου της επισύναψης φωτογραφιών και τη λειτουργία κάμερας.

Το επόμενο βήμα για το WhatsApp, όπως όλα δείχνουν θα είναι η υποστήριξη βιντεοκλήσεων, μια λειτουργία η οποία αναμένεται ίσως και μέσα στο καλοκαίρι.

File.png Download: WhatsApp
Link.png Site: WhatsApp

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Nice! Δεν μπορώ να κατεβάσω τώρα, υποθέτω λόγω μεγάλου traffic; Χρησιμοποιώ την Web version πολύ καιρό και με έχει βολέψει, ειδικά στον χώρο εργασίας. Θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό να δω αν έχει κάποια διαφορά. Το έχει καταφέρει κανείς;

• Like 1
Δημοσ.

γινεται να λειτουργει σαν το viber for desktop? να ειναι συνεχως ανοιχτο στο taskbar?

δεν την εχω βρει αυτη την επιλογη. μου διαφευγει κατι;

Δημοσ.

Είναι beta και δουλεύει και πάλι μέσω του κινητού, δεν είναι ανεξάρτητο όπως τα κλασσικά app για skype και viber.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι web μου φαίνεται είναι, αντί για τον browser το βάλανε μέσα σε δικό τους application να γίνεται render.

Δεν μπορώ να καταλάνω τι νόημα έχει η ύπαρξή της από την στιγμή που συνεχίζει να χρειάζεται το κινητό. Ίδια βήματα θες και για το web.

EDIT: Χρήσιμο μάλλον για αυτούς που δεν έχουν browser που υποστηρίζει το whatsapp web.

Δημοσ.

Επιτέλους, καιρός ήταν! Καλά θα ήταν βέβαια να έρχονται native notifications ή έστω να έρχονται όπως στο Viber που τρέχει ως background process στο taskbar. Ελπίζω να το υλοποιήσουν σύντομα.

EDIT: To make matters worse, είναι όπως το web app, ήτοι απαιτεί να είναι και το κινητό online. Έχει αρκετό χώρο για βελτίωση, πχ να γίνει όπως το standalone app του Viber.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι web μου φαίνεται είναι, αντί για τον browser το βάλανε μέσα σε δικό τους application να γίνεται render.

Δεν μπορώ να καταλάνω τι νόημα έχει η ύπαρξή της από την στιγμή που συνεχίζει να χρειάζεται το κινητό. Ίδια βήματα θες και για το web.

EDIT: Χρήσιμο μάλλον για αυτούς που δεν έχουν browser που υποστηρίζει το whatsapp web.

Μια ξεχωριστη εφαρμογη βολευει απο αποψη χρηστικοτητας κ συνηθως οι χρηστες της την χρησιμοποιουν περισσοτερο απο οτι αν ηταν στον browser.

Πχ, για αυτο εχουμε mail cleints και δεν στηριζομαστε μονο στο webmail interface, γι αυτο υπαρχει η εφαρμογη facebook στα κινητα, ενω μπορουμε να μπουμε και απο τον browser κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία σχόλια. Το άλλο πολύ κακό για εμένα είναι πως δεν μπορεί να γίνει minimize στο system tray.

Γενικά... πρέπει να αντιγράψουν το telegram ή το viber στους desktop clients....

Feedback δέχονται πουθενά να φάνε λίγο κράξιμο;

Δημοσ.

To viber το έχει προσπεράσει εδώ και καιρό. Σημειωτέον, οι κλήσεις (οι απλές, όχι βιντεοκλήσεις) μέσω whatsapp είναι το λιγότερο τραγικές σε σύγκριση με Skype & viber. Συνεχώς διακοπές, συνεχώς να κλείνει και να ξαναπαίρνεις... Η desktop version του μου έλειπε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...