Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω οτέ adsl εδώ και 5 χρόνια και θέλω να το διακόψω (μιας και ξενοικιάζω το σπίτι που μένω).
Το μόντεμ (ZTE ΖΧV10 W300) πρέπει να το επιστρέψω ή έχω δικαίωμα να το κρατήσω; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό στο συμβόλαιο.

Δημοσ.

οταν θα κανεις την διακοπη θα σου πουν στον οτε

Άμα δεν μου αναφέρουν κάτι δηλαδή , το καβατζώνω;;

Δημοσ.

Οσες φορες αλλαξα εταιρια δε μου το ζητησαν, αλλα ηταν μετα το περας του συμβολαιου. Αν εκανες διακοπη μεσα  στο ετος ας πουμε, θα στο ζητουσαν, τωρα δεν προκειται. Και στην τελικη πες τους οτι χαλασε, σιγα το κοστος

Δημοσ.

Ναι το καβατζωνεις και γινεσαι πλουσιος

Το συγκεκριμένο με βολεύει γιατί έχει bridge δυνατότητες, όπως και ωραίο σύστημα QoS και μπορώ να επεκτείνω το καινούριο δικτυό μου. Δεν έχει να κάνει με τιμή , παρά απλώς με μια παροχή ευκολίας. Άκυρος ο σαρκασμός snoopy.

Οσες φορες αλλαξα εταιρια δε μου το ζητησαν, αλλα ηταν μετα το περας του συμβολαιου. Αν εκανες διακοπη μεσα  στο ετος ας πουμε, θα στο ζητουσαν, τωρα δεν προκειται. Και στην τελικη πες τους οτι χαλασε, σιγα το κοστος

Οκ σε ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

Παλαιότερα όλοι το έκαναν δώρο και έμενε στην κατοχή μας. Τα τελευταίο χρόνια το δίνουν με χρησιδάνειο, οπότε το επιστρέφουμε όποτε διακόψουμε την σύνδεση, άσχετα αν έχει περάσει ή όχι το χρονικό διάστημα υποχρεωτικής παραμονής.

Μόνο η Forthnet ακόμη δεν παρέχει με χρησιδάνειο και η Wind στη συνδέσεις ADSL, όπου είτε δεν σου παρέχει και χρησιμοποιείς κάποιο δικό σου είτε το αγοράζεις, οπότε πάλι δικό σου είναι.

Το τι γίνεται στην περίπτωση του καθενός, έχει να κάνει με το τι ίσχυε όταν έκανε το συμβόλαιο και είτε θα αναφέρεται σε αυτό ή θα το μάθει από την εταιρείας του όταν διακόψει.

Δημοσ.

Αναλογα με την εταιρεία, το router και πότε έγινε η αρχική σύμβαση και πιθανή σύμβαση ανανέωσης. 

Αν εχει δοθεί με χρησιδάνειο κάποια στιγμή που θα μαζευτούν πολλά θα δοθούν πακέτο σε εισπρακτική εταιρεία για επιστροφή ή ποσό μαζί με τόκους (το οποίο ειναι πολλαπλάσιο απο την αξία του router)

@ts

ontopic: Όταν κάνεις αίτηση διακοπής στέλνεις email (γραπτα) στο customercare και ρωτάς τι να κάνεις με το modem. Το ζητάς γραπτα. Στις περισσότερες περιπτώσεις λένε κρατήστε το ή ανακύκλωση.

Μόνο η Forthnet ακόμη δεν παρέχει με χρησιδάνειο και η Wind στη συνδέσεις ADSL, όπου είτε δεν σου παρέχει και χρησιμοποιείς κάποιο δικό σου είτε το αγοράζεις, οπότε πάλι δικό σου είναι.

Πριν απο περιπου 2 χρόνια έκανε θεία μου μεταφορά σε wind. Το στήσιμο το "έφαγα" εγω και τοτε θυμάμαι οτι το modem (ενα zte) ήταν με χρησιδάνειο (το εγραφε πάνω στο ΔΑ). 

Δημοσ.

Πριν απο περιπου 2 χρόνια έκανε θεία μου μεταφορά σε wind. Το στήσιμο το "έφαγα" εγω και τοτε θυμάμαι οτι το modem (ενα zte) ήταν με χρησιδάνειο (το εγραφε πάνω στο ΔΑ). 

Τότε προφανώς το έδινε με χρησιδάνειο. Μιλάω για σήμερα τι ισχύει, πρακτική που την εφαρμόζει τουλάχιστον 1 χρόνο τώρα μόνο στις ADSL συνδέσεις. Στις VDSL ισχύει το χρησιδάνειο.

Δημοσ.

Τότε προφανώς το έδινε με χρησιδάνειο. Μιλάω για σήμερα τι ισχύει, πρακτική που την εφαρμόζει τουλάχιστον 1 χρόνο τώρα μόνο στις ADSL συνδέσεις. Στις VDSL ισχύει το χρησιδάνειο.

Στο προηγούμενο post σου έβγαινε συμπέρασμα οτι μέχρι σήμερα η forthent και wind δεν εχουν εφαρμοσει χρησιδανειο.

Δημοσ.

Έγραψα τι έκαναν όλοι παλαιότερα και τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Σε ξεχωριστή παράγραφο για Forthnet που ποτέ δεν το έδωσε με χρησιδάνειο και την Wind, που κάποια στιγμή ξεκίνησε τον χρησιδανεισμό που ισχύει και σήμερα στο VDSL, αλλά τον κατάργησε στις ADSL (μνημονεύω τον διαχωρισμό), προφανώς για το σήμερα.

Αν δεν έγινε κατανοητό, δικό μου λάθος γραφής.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω οτέ adsl εδώ και 5 χρόνια και θέλω να το διακόψω (μιας και ξενοικιάζω το σπίτι που μένω).

Το μόντεμ (ZTE ΖΧV10 W300) πρέπει να το επιστρέψω ή έχω δικαίωμα να το κρατήσω; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό στο συμβόλαιο.

Ο χρησιδανεισμός εξοπλισμού στην cosmote ισχύει από Μάρτη του 2012 και μετά.

Αν το ρουτερ το είχες πάρει νωρίτερα είναι δικό σου και το κάνεις ό,τι θέλεις.

Αν το πήρες αργότερα, τότε θα πρέπει να επιστραφεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...