JohnJohn3484 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ακριβώς ίδια περίπτωση είχα και εγώ. Έκανα κάποιους μήνες να ξεμπλέξω αλλα τελικά με μία καταγγελία στην ΕΕΤΤ καθάρισα. Βέβαια το αίτημα υπαναχώρησης το είχα στείλει με φαξ που είχε και τη ταυτότητα πάνω.
orck Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλοι ψαραδες ειναι εκει στην forthnet. Μια ερωτηση που ειχα παντα, εστω οτι στειλεις γραπτα με φαξ αιτημα ακυρωσης, αυτοι μπορουν να το χασου (καλοβουλα) η να το πεταξουν και να πουν οτι δεν ελαβαν ποτε τιποτα (κακοβουλα), πως βγαζεις ακρη σε μια τετοια περιπτωση;
Demis92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 μην μασάς φίλε.....για 70 ευρώ δεν πρόκειται να σου κάνουν μήνυση...εγώ χρωστούσα 150 ευρώ στην wind και επειδή με κορο'ι'δεύανε τους έγραψα στα @@ μου και σταματήσανε να με ενοχλούν...στην αρχή με απείλησαν ότι θα πάω στα δικαστήρια...αφού τους έγραψα μετά με παρακαλέσανε να το πληρώσω και θα μου δίνανε κάποια έκπτωση...δεν το πλήρωσα και το διαγράψανε
volleyball Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλά στα λέει η κοπέλα της Forthnet. Άλλο πράγμα η ακύρωση φορητότητας ή ανανέωση μιας σύνδεσης και άλλο πράγμα η υπαναχώρηση σε μία ενεργοποιημένη σύμβαση. Στην πρώτη περίπτωση έχεις 3 μέρες προθεσμία από την στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία (ή νομίζω μία μέρα πριν την ολοκλήρωσή της). Στην δεύτερη περίπτωση έχεις 14 μέρες από την έναρξη της υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση τα σχετικά αιτήματα ισχύουν για εξ αποστάσεως συμβόλαια και μόνο εγγράφως πρέπει να υποβληθούν. Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο, μπορεί κάποιος να πει αναλυτικά και σίγουρα τι ισχύει στη περίπτωση τηλεφωνικής προσφοράς, που το συμβόλαιο έρχεται με κουριερ. Επειδή και εγώ έχω δεχτεί ένα τέτοιο συμβόλαιο και μάλλον θα υπογράψω ( Η παρακάτω περίπτωση : http://www.insomnia.gr/topic/608305-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-vodafone-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE/ ). Δηλαδή : 1) Υπογράφω και πόσες μέρες έχω δικαίωμα για να κάνω υπαναχώρηση μέχρι να γίνει α) η φορητότητα και β) η ενεργοποίηση στο νέο πάροχο ; ( Αυτά γίνονται ταυτόχρονα ή όχι, δε γνωρίζω. ) 2) Από τη στιγμή που γίνεται και η ενεργοποίηση στο νέο πάροχο έχω δικαίωμα υπαναχώρησης ; Και κάτι άλλο, στο συμβόλαιο που έχω εκεί που πρέπει να υπογράψω δεν έχει ημερομηνία, να βάλω όταν υπογράψω ή όχι ; Ρωτάω γιατί κάπου πρέπει να φαίνεται πότε υπέγραψα, για να φαίνονται και οι μέρες που έχω δικαίωμα για υπαναχώρηση.
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μια ερωτηση που ειχα παντα, εστω οτι στειλεις γραπτα με φαξ αιτημα ακυρωσης, αυτοι μπορουν να το χασου (καλοβουλα) η να το πεταξουν και να πουν οτι δεν ελαβαν ποτε τιποτα (κακοβουλα), πως βγαζεις ακρη σε μια τετοια περιπτωση; Έχεις εκτυπωμένο το αποδεικτικό αποστολής και παράδοσης του fax με τα ακριβή χρονικά στοιχεία. Όλες οι συσκευές φαξ έχουν τέτοια δυνατότητα.
Bubs Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλοι ψαραδες ειναι εκει στην forthnet. Μια ερωτηση που ειχα παντα, εστω οτι στειλεις γραπτα με φαξ αιτημα ακυρωσης, αυτοι μπορουν να το χασου (καλοβουλα) η να το πεταξουν και να πουν οτι δεν ελαβαν ποτε τιποτα (κακοβουλα), πως βγαζεις ακρη σε μια τετοια περιπτωση;Το φαξ εκτυπωνει αποδειξη αποστολης.Προφανως δεν συνδεεται με το εγγραφο που στελνεις, αλλα το οτι εστειλες κατι την ταδε ημερομηνια στο φαξ τους και εχεις αποδεικτικο μετραει! Ωστοσο θεωρω το email πιο ασφαλες ακομη και απο το κανεις ακυρωση σε καταστημα γιατι ειναι ακλωνητη αποξειξη!
kSiS Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλά στα λέει η κοπέλα της Forthnet. Άλλο πράγμα η ακύρωση φορητότητας ή ανανέωση μιας σύνδεσης και άλλο πράγμα η υπαναχώρηση σε μία ενεργοποιημένη σύμβαση.Στην πρώτη περίπτωση έχεις 3 μέρες προθεσμία από την στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία (ή νομίζω μία μέρα πριν την ολοκλήρωσή της). Στην δεύτερη περίπτωση έχεις 14 μέρες από την έναρξη της υπηρεσίας.Σε κάθε περίπτωση τα σχετικά αιτήματα ισχύουν για εξ αποστάσεως συμβόλαια και μόνο εγγράφως πρέπει να υποβληθούν. Από την στιγμή που δεν έκανες κανονικά την διαδικασία ακύρωσης, πρέπει να αποδείξεις ότι υπήρχε τηλεφωνικό σχετικό αίτημα, άρα πρέπει να βρεις την ηχογραφημένη συνομιλία (αν υπήρξε τέτοια). το αντιλαμβάνομαι σαν σφάλμα μου αυτό όμως εγώ είχα έρθει σε επικοινωνία με το τηλ κεντρο στο αρμόδιο τμήμα 2 φορες (αφου ξεκινησαν να μ ερχονται μνματα οτι οι διαδικασιες συνεχιζονται) και με διαβεβαιωσαν οτι θα σταματησουν τις διαδικασιες χωρις να μ ζητησουν καποιο εγγραφο.αφου ενεργοποηθηκε η γραμμη μου στην φορθνετ επεσα απο τα συνεφα και ξαναεπικοινωνησα με το αρμοδιο τμημα και εμαθα οτι πρεπει να κανω γραπτη αιτηση και θελουν και αντιγραφο της ΑΤ μου.εκανα τις διαδικασιες συμφωνα με τις οδηγιες τους και απ οτι φαινεται ηταν ηδη αργα... να υποθεσω οτι οι τηλεφωνικοι υπαλληλοι μου απεκρυψαν την διαδικασια σκοπιμα ή επειδη δεν ξέρουν αυτοί την δουλεια τους; πρεπει να πληρωσω για τις 3-4 μερες που ειχα φορθνετ με 70 ευρω σαν να εχω την απολυτη ευθυνη εγω;
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 To πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις αποδεικτικό στοιχείο. Οι προφορικές συμφωνίες, ξεχνιούνται ή "ξεχνιούνται". Γράψε αναλυτικά το ιστορικό και στείλε το εγγράφως στην Forthnet, ζητώντας την επίλυση του θέματος. Επόμενη κίνηση, μετά από 20 μέρες, αν δεν έχεις θετική απάντηση, κάνε σχετικό αίτημα στην ΕΕΤΤ.
james01gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 επειδή είχα θεματάκι όταν είχα κάνει φορητότητα στο κινητό, πρέπει να το στείλεις γραπτώς είτε με email είτε με φαξ την ταυτότητά σου και πως επιθυμείς ακύρωση / υπαναχώρηση. όπως σου είπαν και οι άλλοι τα γραπτά μένουν. για τα υπόλοιπα υπάρχει θέμα. τώρα για τα 70 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν τίποτα, απλά προσπαθούν να στα πάρουν. εάν γυρίσεις κάποια στιγμή στη forthnet ίσως στα χρεώσουν (εάν στο μεταξύ δεν το έχουν διαγράψει) 1
bill2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ο πατέρας μου έφυγε από forthnet χρωστάει 111 ευρώ όλο κομμένο ήταν το ινετρνετ άλλα μην μασάτε αυτά είναι παράνομα και δεν πάνε σε εφορία μόνο βάζουν κάποιο δικηγόρο καινούριο η που δεν έχει καμία δουλειά να παίρνει και να εκβιάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα