Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πήρα πρόσφατα το κινητό αυτό και βλέπω ότι από την πρώτη στιγμή έχει προβλήματα μπαταρίας.Φοράει international rom flyme 4.5.4l.

Αρχικά βλέπω υψηλά ποσοστά στο android system και στο android os δείτε κάτω φώτο.

Το έκανα και root για να έχω πρόσβαση σε gsm και wakelock detector.

Από τα αποτελέσματα είδα ότι το κινητό δεν πέφτει ποτέ σε deep sleep λόγω wakelocks.

Το βράδυ σε standby mode χωρίς τιποτα αμοιχτο , σε 7 ώρες έφαγε 8%.

έχω και το better battery stats δείτε screenshot.

Βλέπω το eint, ttyco ...τι είναι?

μην μου πείτε κλείσε wifi gps και λοιπά κλειστά είναι, επίσης έκανα και hard reset αλλά τίποτα.

Τα φώτα σας please !!!

Ότι άλλες info θέλετε ή φώτο πείτε μου

post-343469-0-54198500-1462948076_thumb.jpg

post-343469-0-60080100-1462948077_thumb.jpg

post-343469-0-73002300-1462948098_thumb.jpg

post-343469-0-69875400-1462948116_thumb.jpg

post-343469-0-83047100-1462948139_thumb.jpg

Δημοσ.

ανοιξε το προστασια /κεντρο ασφαλειας ή οπως αλλιως το γραφει (ειναι ενα app που συμβολο εχει μια ομπρελα με πρασινο φοντο) εκει εχει επιλογες εξοικονομησης ενεργειας ποια θα επιτρεπεται να ανοιγουν μονα τους,ποια θα στελνουν notification και ποια θα τρεχουν οταν ειναι κλειστο.

Ελπιζω να βοηθησα

μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις τα beta updates τα οποια διαβασα οτι διορθωνουν θεματα μπαταριας

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς δεν κάνει τιποτα το πρώτο που είπεε και δε θα ήθελα να βάλω μπέτα φλιμε ...

ψάχνω τι να απενεργοποοήσω ..playstore services και λοιπά..

Κάποια άλλη. Ιδεα ?

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι να ανοιξεις το προγματα που σου ειπα το οποιο ειναι του κινητου ετσι και αλλιως,και να παιξεις με τα permitions(δικαιωματα) στο οποιο εχει να κανεις πολλες ρυθμισεις autorun apps,notification,managment και με την εξοικονομηση ενεργειας το οποιο εχει διαχειριση εφαρμογων στο οποιο ρυθμιζεις τι θα τρεχει απο πισω(μετα τα 3 λεπτα κλεινει ολες τις εφαρμογες που δεν εχεις επιλεξει)

Δημοσ.

Τίποτα φίλε πάλι...

υπάρχει κάποιος που έχει το ίδιο κινητό και μπορώ να μιλήσω μαζί του τηλεφωνικά ?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...