Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω κινητο για την ξαδερφη μου με maximum 300E (δεν θελω να τα υπερβουμε), τρια ειναι τα πραγματα που την ενδιαφερουν, εξαιρετικη καμερα και να μην κολλαει (γιατι τωρα εχει ενα samsung galaxy S3 το οποιο της κολλαει πλεον αρκετα), και να κρατησει 1.5+ χρονο.

Εγω εχω ενα G2 και ο αδερφος μου το G3 οποτε σκεφτομασταν και οι 2 το G4 το οποιο εχει πεσει αρκετα ( 300E το 32gb) απλα επειδη εχω καιρο να το ψαξω δεν ξερω απο θεμα καμερας πως τα παει και αν υπαρχει κατι καλυτερο συν των προβληματων που αντιμετωπιζει με τα bootloops το οποιο ειναι ενα μειον διοτι δεν ειναι για μενα το κινητο αλλα θα το προτεινω σε δικο μου ατομο.

Ακουω προτασεις ειτε για το G4, ειτε για Nexus 5X ειτε για καποιο αλλο βαση των 3 κριτηριων που θελω.

Δημοσ.

Εγώ λόγω των bootloops το απέρριψα το lg g4, έχω παραγγείλει το nexus 5x. Μια άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα είναι το huawei p8. Και τα 3 θα δεις ότι έχουν εξαιρετική κάμερα αν κοιτάξεις reviews και δεν κολλάνε, οπότε πάρε όποιο θες. 

Δημοσ.

Εγω θα σου προτινω κατι το οποιο ξερω οτι θα πεσουν ολοι να με φανε.. A5 2016.. Σιγουρα τα αλλα μπορει να ειναι καλυτερα στα χαρτια και αλλης κατηγοριας ομως κι αυτο αξιζει να το κοιταξεις! Προσωπικα εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος! Κι οποιος λεει ειτε οτι κολλαει ειτε οτιδηποτε ειναι γιατι δεν το χει δουλεψει ποτε στη ζωη του. Ουτε επισης το χει δει απο κοντα. Απλα μπορεις να του ριξεις μια ματια :)

Δημοσ.

Αν επανέλθει το Nexus 5x 32 GB σε λογικά πλαίσια τιμής, είναι πολύ καλή επιλογή. Πολύ καλή κάμερα.
Το G4 με το θέμα που έχει, άστο, μπορεί να μπλέξει. Άσχημα.

Δημοσ.
  Στις 11/5/2016 στις 1:52 ΠΜ, pavlos1908 είπε

Καλησπερα, ψαχνω κινητο για την ξαδερφη μου με maximum 300E (δεν θελω να τα υπερβουμε), τρια ειναι τα πραγματα που την ενδιαφερουν, εξαιρετικη καμερα και να μην κολλαει (γιατι τωρα εχει ενα samsung galaxy S3 το οποιο της κολλαει πλεον αρκετα), και να κρατησει 1.5+ χρονο.

Εγω εχω ενα G2 και ο αδερφος μου το G3 οποτε σκεφτομασταν και οι 2 το G4 το οποιο εχει πεσει αρκετα ( 300E το 32gb) απλα επειδη εχω καιρο να το ψαξω δεν ξερω απο θεμα καμερας πως τα παει και αν υπαρχει κατι καλυτερο συν των προβληματων που αντιμετωπιζει με τα bootloops το οποιο ειναι ενα μειον διοτι δεν ειναι για μενα το κινητο αλλα θα το προτεινω σε δικο μου ατομο.

Ακουω προτασεις ειτε για το G4, ειτε για Nexus 5X ειτε για καποιο αλλο βαση των 3 κριτηριων που θελω.

εχει κανει επαναφορα στο S3?

για κοπελα ενα Ζ3 ή Ζ5 σε compact θα ναι οτι πρεπει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...