Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, εχω ενα corolla 01 (ολα stock αλλά είναι το G6 ε :P ) και ψάχνω ένα αξιόλογο μαγαζί να βάλω επιτέλους ένα εξατμισόνι  :devil:  .

Ρώτησα κάτι εξατμισαδες που το μόνο που  ήξεραν να μου πουν ήταν "50 για απλό 90 για ανοξείδωτο" και δεν με έπειθαν καθόλου.

Τα βασικά τα ξέρω δεν περιμένω με ένα τελικό να πάρω 10 άλογα, αλλά επίσης δεν θέλω να είναι στραβός ο άλλος και να βάλει κάνα μπουρί και να χάνει backpressure με αποτέλεσμα αντί να ζωηρέψει λίγο στα χαμηλά να χάνει απο όλες τις μπάντες.

Απο άποψη εμφάνισης εχω δει δυο τελικα σε αγγελίες που μου αρέσουν αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τι πρέπει να προσέξω, πόσο μάλλον σε ενα μεταχειρισμένο...

HKS ΤΕΛΙΚΟ € 100,00

MUGEN POWER ΤΕΛΙΚΟ € 110,00

Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον που να εχει όρεξη να σου πει τι θα κάνει ακριβώς και εννοείτε απο τον οποίο να μείνατε ευχαριστημένοι.

Και για τον zapatina ειχα σχετικα καλες συστάσεις πριν χρόνια αλλά εχει κλεισει εδω και εγω δεν ξέρω πόσο καιρό.

Μένω Ίλιον-Περιστέρι επομένως κάτι στα πέριξ θα ηταν ιδανικό . 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! :)

Επεξ/σία από giannisv6
Δημοσ.

Περνα και απο το GP Exhaust στο περιστερι στη θηβων, εχω βαλει τελικο σε 4 αυτοκινητα εκει περα με αψογη δουλεια

• Like 1
Δημοσ.

αμα σου ειπαν90 για ανοιξειδωτο ειναι καλα.συνηθως 120 πηγαινουν αυτα.

μην περιμενεις παντως να κερδισεις αλογα απο ενα τελικο.μονο για θορυβο.

• Like 1
Δημοσ.
Thanos1972

Ναι το ξέρω αυτό, δεν περιμένω να γίνει Supra  :devil: 

Ίλιον βρίσκομαι στην Αν. Παπανδρέου, ωραια θα περάσω απο κει και θα σας πω !

Δημοσ.

UPDATE

Λοιπον πήγα εκει μιλήσαμε τα βρήκαμε και έβαλα την παρακάτω εξάτμιση που ειναι ίδια με αυτή της αγγελίας που μου άρεσε !
Κάνει ωραίο μπάσο ήχο, στο ρελαντί δεν ακούγεται καθόλου και γενικά είμαι πολυ ευχαριστημένος και απο το μαγαζί και απο το προϊών !

Εχω μόνο μια μικρή επιφύλαξη για οταν έρθει στα ισια της μη τυχον και κάνει πολύ θόρυβο και γίνω ενοχλητικός σαν κάποιους που βρίζω  :mrgreen:  

Σας ευχαριστώ πολύ τις ιδέες που ρίξατε !!!

post-145236-0-38893600-1462998928_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ποιό εξατμισά πήγες τελικά? Στα 2 καταστήματα που αναφερθήκαν παραπάνω?

Με το καλό να καεί η νέα εξατμιση :-D

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλά, στο http://exhaustflow.g...ute=common/home πηγα, Θηβών 109 συνιστάτε και από εμένα πλέον  :-) 

ΥΓ περιμένω πως και πως να παω για δουλεια με την νεα μου εξάτμιση  :-D  :devil:

Σου το πρότεινα γιατί είναι άριστος επαγγελματίας κατά την γνώμη μου. Με έχει τακτοποιήσει και στα 2 αυτοκίνητα.

Δημοσ.

150 για τελικο ειναι πολλα κατα την γνωμη μου.αλλα αφου εισαι ευχαριστημενος οκ.

Ισως αλλά εξαρτάτε τι ζητάς και τι διαθέτεις. Δηλαδή εσύ αν ίσως το έπαιρνες πιο χαλαρά το ζήτημα και ήξερες ακριβώς τι ήθελες και που θα το βρείς πιθανόν να έβρισκες ακριβώς αυτο που ήθελες στην τιμη που ήθελες πχ σαν εναν που πήγα και μου λέει ανοξείδωτο 90 ευρώ και δεν ήξερε να μου απαντήσει σε τίποτα απο οτι τον ρωτούσα.

Επίσης ήμουν διατεθειμένος να δώσω εως και 200 προκειμένου να βρω κατι που δεν θα το μετανιώσω, με λίγα λόγια αφου ειμαι ευχαριστημένος χαλάλι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...