Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα τα Windows 10 στο ssd μου στο λαπτοπ και στον παλιό σκληρό κανονικά τα αρχεία και ενώ ήταν όλα καλά έκανα χρήση ενός προγράμματος το aomei standard κάπως έτσι και πάνω σε ένα merge να θυμάμαι καλά έκανε restart και με πετάει σε ένα aptio setup utility στο bios και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Μόλις ανοίξει με πάει εκεί.. Πείτε κάτι παιδιά :(

Δημοσ.

χωρις να ξερω ιδιαιτερα το θεμα εριξα μια ματια εδω..δε καθησα να διαβασω και πολυ αλλα μπορεις να δεις αν κατι σε βοηθησει απο αυτα...

http://www.tomsguide.com/answers/id-1854127/solve-problem-aptio-setup-utility.html

2-3 πραγματα που πηρε το ματι μου ειναι ...

κανεις επανεκινηση και κρατας  το f12 πατημενο.. καποιος ειπε οτι ετσι βγενει απο εκει...

καποιος αλλος για τη μπαταρια..

και επισης πληροφοριακα αν σε περιπτωση σου βγαλει τπτ insert boot device και τπτ τετοια τοτε δοκιμασε να μπεις με safe mode...

δε θυμαμαι το κουμπι μονο τωρα..αλλα τεσπα αν χρειαστει θα το βρεις απο το google..

Δημοσ.

Πάτησα f12.. Έβγαλε ένα μνήμα ότι κάνει τσέκ media presence και μετά πάλι :(

δοκιμασε με το που κανεις επανεκινηση να πατησεις f8 και να μπεις με safe mode...

αλλιως διαβασε εκει στο λινκ που σου εστειλα μηπως βρεις ακρη..

ακυρο βασικα δε μπενει ετσι στα 10αρια ..χμμμ...εγω ειχα μπει με το υσβ..

δε ξερω δοκιμασε το δεν ειμαι σιγουρος...

καπου λεει μπορει να μπενει ειτε με f8 ειτε με shift+f8 δοκιμασε τα μπας και μπορεσεις να μπεις ...

Δημοσ.

Έχω ένα DVD Windows 7.το έβαλα μόλις άλλαξα από uefi σε legacy και στο μενού λέει δεν μπορεί να τα εγκατάστησει γτ είναι gpt ο δίσκος..

Δημοσ.

Έχω ένα DVD Windows 7.το έβαλα μόλις άλλαξα από uefi σε legacy και στο μενού λέει δεν μπορεί να τα εγκατάστησει γτ είναι gpt ο δίσκος..

δε νομιζω οτι εχει θεμα ο δισκος...πρεπει να μπεις σε σαφε μοντ...

οταν εβαλες το DVD δε σε πηγε στη μπλε οθονιτσα με τις επιλογες κλπ ...?

μια που λεει troubleshoot κλπ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως να μπω τα δοκίμασα όλα και έκανα βλακεια και διαμορφωσα τον ssd που είχε τα 10αρια από το boot των Windows 7..ειλικρινα θα τρελαθω

Δημοσ.

τουκανες φορματ ?ελεος ρε...αφου σου λεο απο εκει στης επιλογες εχει να μπεις σε σαφε μοντ...

ε αμα του εκανες φορματ τοτε πρεπει να περνανε τα windows..

Δημοσ.

Όταν εβαλα το DVD με πήγε στις επιλογές για φορματ και εγκατάσταση να επιλέξω partition. Είχε επιδιόρθωση αλλά μόλις πατήσα έλεγε δεν είναι συμβατή η έκδοση Κια να βάλω μια άλλη έκδοση

Χαζομάρα μέσα στο άγχος έχεις δίκιο... Πελαγωσα μια λύση :(

Δημοσ.

οκ τωρα δλδ τον εχεις φορμαρει στον βγαζει κενο κλπ ?

και πατας και δε περναει windows ?

μηπως φταιει αυτο που πατησες να παει σε legacy απο uefi..

επισης ο δισκος στο bios αν και λογικα ειναι αλλα τεσπα ειναι σε achi ?

Δημοσ.

αμα δε πιασει με το dvd

βγαλε τη μπαταρια και αστο ανοιχτο μεχρι να αδειασει και αυριο δοκιμασε να μπεις παλι...

καληνυχτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...