uric Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ένα tablet που να κοστίζει μέχρι 60 ευρώ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο?
isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) 7αρι; 8αρι; 10αρι; Τι χρήση θες να κάνεις; αποθηκευτικός; αναλυση οθόνης; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από isay
TheAccountant Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) 7αρι; 8αρι; 10αρι; Τι χρήση θες να κάνεις; αποθηκευτικός; αναλυση οθόνης; ο ανθρωπος την τιμη θέλει... Αλλωστε με 60 ευρώ οι παραπάνω ερωτήσεις ειναι περριτες. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από TheAccountant 1
uric Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ξέχασα να αναφέρω ότι θα ήθελα να είναι 10αρι..κατα τα άλλα ότι καλύτερο καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή
k_skidrow Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-2-A7-10F-7-WiFi-8GB.html#reviews αυτο εδω,αλλα στις 7 ιντσες. στις 10' στα λεφτα που διαθετεις δεν θα βρεις κατι. εκτος αν εχεις τη δυνατοτητα να παρεις απο εξωτερικο καποιο κινεζικο ισως,αλλα ας προτεινει αλλος σχετικα με αυτο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από k_skidrow
WalkerSW Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Με 60Ε δεν περνεις ταμπλετ αλλα σουβερ πολυτελειας... διοτι ένα ταμπλετ των 60Ε μονο για σουβερ θα κανει!! Τεσπα το πιο αξιοπρεπες σε αυτά τα λεφτά ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-2-A7-10F-7-WiFi-8GB.html 10αρι ξεχνα το. 2
isay Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ο ανθρωπος την τιμη θέλει... Αλλωστε με 60 ευρώ οι παραπάνω ερωτήσεις ειναι περριτες. Αν ήξερε απο tablet (πόσο κοστίζουν) θα εμπαινε στο bestprice/skroutz, θα έβαζε tablet και θα ψώνιζε το πρώτο αυτό που θα έβλεπε. Επειδή όμως δεν ξέρει (και αν κοίταξε πελάγωσε), ειπε να ρωτήσει για να κάνει την καλύτερη δυνατή επένδυση. Αν ήμουν πωλητής σε κατάστημα και για να μη χάσω τα λεφτα, θα του εσπρωχνα οτι ειχα (ακομα κι αν το θεωρούσα άχρηστο). Επειδή όμως δεν είμαι και ξέρω πόσο κοστίζουν τα tablet, θα μάθω τις αναγκες του και αν κρίνω, θα του πω ακομα κι να μην αγοράσει γιατί απλά θα εχει πετάξει 60 ευρω (και για να εχει χαμηλό budget, σημαίνει οτι δεν του περισσεύουν). @ts ontopic : Με 60 ευρώ δεν παίρνεις δεκάρι που να μπορεί να επιβιώσει στα σημερινά δεδομένα παιχνιδιών και internet. Η μόνο εξαίρεση θα ήταν δώρο για μικρό παιδί που παιζει απλά παιχνίδια και είναι σίγουρο οτι σε ενα μήνα, το ταμπλετ θα εχει φάει άπειρες σούπες. Επιμένω να πεις τη χρήση που tablet, εστω και γενικά. Από εκεί θα δούμε αν υπάρχει κάποια οικονομική λύση που να ειναι κοντά στο budget σου. Η χρήση και το budget θα κατευθύνουν τα χαρακτηριστικά (διαστάσεις, χώρος, κλπ) Π.χ. στην ελληνική αγορά βρίσκω ένα 10αρι manta με 512mb μνημης και αποθηκευτικό 4gb στα 65 ευρω. Δεν θα το αγόραζα με τίποτα γιατί όσες υποχωρήσεις κι αν κάνω, σε 3 μήνες θα πρέπει να τα σκάσω πάλι για tablet. Καλύτερα κάνε οικονομία, μάζεψε κι αλλα χρήματα, για να παρεις κατι που αξίζει. 4
iGreg77 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ένα tablet που να κοστίζει μέχρι 60 ευρώ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο? Καλησπέρα φίλε , πουλάω το δικό μου ,είναι ημερών... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από iGreg77
blueangel3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Από Κίνα θα σε ενδιέφερε τίποτα,γιατί με 60€ δεν βρίσκεις κάτι καλό από Ελλάδα.
iGreg77 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Από Κίνα θα σε ενδιέφερε τίποτα,γιατί με 60€ δεν βρίσκεις κάτι καλό από Ελλάδα. Μην γελιέσαι φίλε bluangel3 ,όλα τα ηλεκτρονικά πλέον στην Κίνα κατασκευάζονται. Υπάρχουν τα no-name και τα επώνυμα τα οποία διαθέτουν κάποια ουσιώδες στάνταρ με εγγυήσεις, υποστήριξη κτλ.
Holism Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μην γελιέσαι φίλε bluangel3 ,όλα τα ηλεκτρονικά πλέον στην Κίνα κατασκευάζονται.Όλα στην Κίνα φτιάχνονται αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι διαφορετική.
iGreg77 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Όλα στην Κίνα φτιάχνονται αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι διαφορετική. Συμφωνώ μαζί σου.
pp6210 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν ήξερε απο tablet (πόσο κοστίζουν) θα εμπαινε στο bestprice/skroutz, θα έβαζε tablet και θα ψώνιζε το πρώτο αυτό που θα έβλεπε. Επειδή όμως δεν ξέρει (και αν κοίταξε πελάγωσε), ειπε να ρωτήσει για να κάνει την καλύτερη δυνατή επένδυση. Αν ήμουν πωλητής σε κατάστημα και για να μη χάσω τα λεφτα, θα του εσπρωχνα οτι ειχα (ακομα κι αν το θεωρούσα άχρηστο). Επειδή όμως δεν είμαι και ξέρω πόσο κοστίζουν τα tablet, θα μάθω τις αναγκες του και αν κρίνω, θα του πω ακομα κι να μην αγοράσει γιατί απλά θα εχει πετάξει 60 ευρω (και για να εχει χαμηλό budget, σημαίνει οτι δεν του περισσεύουν). @ts ontopic : Με 60 ευρώ δεν παίρνεις δεκάρι που να μπορεί να επιβιώσει στα σημερινά δεδομένα παιχνιδιών και internet. Η μόνο εξαίρεση θα ήταν δώρο για μικρό παιδί που παιζει απλά παιχνίδια και είναι σίγουρο οτι σε ενα μήνα, το ταμπλετ θα εχει φάει άπειρες σούπες. Επιμένω να πεις τη χρήση που tablet, εστω και γενικά. Από εκεί θα δούμε αν υπάρχει κάποια οικονομική λύση που να ειναι κοντά στο budget σου. Η χρήση και το budget θα κατευθύνουν τα χαρακτηριστικά (διαστάσεις, χώρος, κλπ) Π.χ. στην ελληνική αγορά βρίσκω ένα 10αρι manta με 512mb μνημης και αποθηκευτικό 4gb στα 65 ευρω. Δεν θα το αγόραζα με τίποτα γιατί όσες υποχωρήσεις κι αν κάνω, σε 3 μήνες θα πρέπει να τα σκάσω πάλι για tablet. Καλύτερα κάνε οικονομία, μάζεψε κι αλλα χρήματα, για να παρεις κατι που αξίζει. Συμφωνώ μέχρι τελείας σε όλα όσα λέει ο φίλτατος, συν του ότι η αγορά από Κίνα δείχνει μονόδρομος ακόμα και αν είναι για παιδί. Εγώ για τον μικρό πήρα πριν 2 μήνες το Telcast P80h στα 60 ευρώ, 8ιντσο με 1 GB μνήμη, οθόνη IPS, android 5 και google play - αυτά τα minimum δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα με 60 ευρώ. Για τη χρήση που ήθελα είναι εξαιρετικό value for money, αλλά για άλλη χρήση δεν θα ήταν αφού δεν μπορώ να το κάνω ρουτ και δεν συγχρονίζει τις επαφές google (τα 2 αυτά κουσούρια τα ήξερα από πριν μέσω σχολίων κατόχων). ενδεικτικά τα spec του (αφού είναι πια εξαντλημένο): h**p://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259911.html
bill27 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 επαιζε το σ/κ το bitmore colortab 10 στα 60 ευρω απο τον κωτσο
giannis0000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! τι σου προτείνω εγώ: 1) παίρνεις μεταχειρισμένο από εδώ μέσα,από τις αγγελίες ....με 60€ 2) μαζεύεις πιο πολλά € και παίρνεις μεταχειρισμένο από εδώ μέσα....με 70-80-80€+ ( οι δύο προτάσεις αυτές είναι ώστε να πάρεις κάτι καλύτερο και ας είναι μεταχειρισμένο...) 3) ρίχνεις τις απαιτήσεις σου σε ίντσες και παίρνεις 7" καινούργιο αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-2-A7-10F-7-WiFi-8GB.html ή αυτό με πιο πολλά € που έιναι και 3G https://www.skroutz.gr/s/8181757/Lenovo-Tab-2-A7-30D-7-3G-8GB.html 4) μαζεύεις πιο πολλά € και παίρνεις καινούργιο 8"αρι (το πιο αξιοπρεπές....) πχ αυτό https://www.skroutz.gr/s/8057022/Alcatel-Pixi-3-8-WiFi-8-16GB.html ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΥΤΟ (σε super προσφορά) ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ 1024Χ768 είναι και 4G https://www.germanos.gr/product/zte-e8ql-4g/20304293/ 5) μαζεύεις πιο πολλά € και παίρνεις καινούργιο 10"αρι (το πιο αξιοπρεπές....) πχ αυτό όπου διάβασα μόλις τώρα καλά σχόλια και είναι σε προσφορά! http://www.e-shop.gr/tablet-innovator-dpm1081-101-quad-core-13ghz-8gb-gps-android-442-black-p-PER.903304 Με 60€ και καινούργιο 10"αρι... εγώ ΔΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ! (βάλε πιο πολλά € και πάρε το Νο5) (* έχε υπόψη σου ότι πρέπει για μένα, έστω να έχει επεξεργαστή τετραπύρηνο-cpu 1300mhz-ανάλυση 1280x800-οθόνη 8" ips -ram 1GB & 1+ - αποθ.χώρο 16GB) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Google Play Store Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από giannis0000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα