Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας εχω εδώ και μερικές μέρες το sony z5 και το touch screen ειναι πολύ ευαίσθητο, δηλαδή μολις scrollaro αριστερά/δεξιά στα προγράμματα με το που ακουμπαω καποια εφαρμογή αυτή ανοιγει χωρίς να το θελω ή οταν γράφω με το πληκτρολόγιο μου δημιουργεί προβλήματα στην γραφή, εκανα επαναφορά ρυθμισεων καπως καλυτερα.., αλλα το προβλημα με τις εφαρμογες που ανοιγουν κατα το scrolling συνεχίζει να υφίσταται .. Εχει κανεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και αν ειναι καποιο bug του android? Το κινητό φοράει λογισμικό  32,1,Α,1,185(6,0)

και η οθόνη περα απο αυτην την ευαισθησία δεν δίχνει να εχει καποιο πρόβλημα, κάποιος κάτοχος του z5 compact να μας πει αν εχει αντιμετωπίσει τετοιο πρόβλημα και πως λύνετε? Δεν θα αντεξω να στειλω και δευτερο android για βλάβη..

Δημοσ.

Γειά σας εχω εδώ και μερικές μέρες το sony z5 και το touch screen ειναι πολύ ευαίσθητο, δηλαδή μολις scrollaro αριστερά/δεξιά στα προγράμματα με το που ακουμπαω καποια εφαρμογή αυτή ανοιγει χωρίς να το θελω ή οταν γράφω με το πληκτρολόγιο μου δημιουργεί προβλήματα στην γραφή, εκανα επαναφορά ρυθμισεων καπως καλυτερα.., αλλα το προβλημα με τις εφαρμογες που ανοιγουν κατα το scrolling συνεχίζει να υφίσταται .. Εχει κανεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και αν ειναι καποιο bug του android? Το κινητό φοράει λογισμικό  32,1,Α,1,185(6,0)

και η οθόνη περα απο αυτην την ευαισθησία δεν δίχνει να εχει καποιο πρόβλημα, κάποιος κάτοχος του z5 compact να μας πει αν εχει αντιμετωπίσει τετοιο πρόβλημα και πως λύνετε? Δεν θα αντεξω να στειλω και δευτερο android για βλάβη..

μήπως έχεις βγάλει το εργοστασιακό προστατευτικό φιλμ της οθόνης αν υπάρχει ?

Δημοσ.

Καποια στιγμη θυμαμαι υπηρχε προβλημα με πολλα Z5 C το οποιο ειχε αναγνωρισει και η Sony επισημα σαν software προβλημα και διορθωθηκε με update

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το έστειλα εγγγυηση , μου εκαναν update λογισμικού.. και μετα απο 2 μέρες χάλασε ο ήχος το ακουστικό και γενικά δεν εχει και το καλύτερο σήμα το κινητό με αποτέλεσμα να το ξαναστείλω πίσω και υπολοιγίζω να μείνω αλλες 10 μέρες χωρίς κινητό , καλό κινητό αλλα μετάνιωσα που το αγόρασα καλύτερα να επερνα το lg ή το p9 τι να πώ ίσως είμαι άτυχος..

Δημοσ.

Μακρια απο sony ολο προβληματα βγαζουν.

Απο που το συμπερανες αυτο? Εχεις καποια προσωπικη εμπειρια? Δεν το λεω απο κακια, αλλα ρε παιδι μου μονο σ μενα πεσαν τα καλα? Απο το 2011 εχω: xperia neov, arc s, xperia s, sp και μετα z μετα πηρα lg g3. Κανενα δεν εβγαλε κιχ, ολα τα πουλησα και κρατησα μονο το xperia neo v με το οποιο ειμαι τωρα καθως εσπασα την οθονη του g3 και περιμενω απο κινα αλλη.
Δημοσ.

Oxι δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Επαψα να αγοραζω sony τηλεφωνα οταν επαψε να βγαζει sony ericsson. 
Εχω τον αδελφο μου ομως που ειναι φανατικος sonακιας και καθε 3ης και λιγο εχει προβληματα, ειτε bug ειτε hardwarικα. 
Τωρα εχει το z5p και ανεβαζει θερμορασιες σαν ψησταρια. Αλλα ειπαμε ειναι sonακιας τωρα θα παρει κανενα sony x.
Να μη γραψω για το z3 που ξεκολλαει η ιδια η οθονη.

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eχω στίλει για τεταρτη φορά το συγκεκριμένο sony μου στο service, ειναι απίστευτο αυτο που συμβαίνει, έχουν χαλάσει τα πάντα μετά την μια, η άλλη βλάβη..  Ξεκινησε με το scroll και την ευαισθησία στην οθόνη μετά χάλασε το μικρόφωνο , μετά χάλασε το μπλουτουθ  και τώρα άρχισε να σβήνει και να μην ανοίξει και να βγάζει πράσινες φωτογραφίες με στάμπες.. 3 φορές το έστειλα, 3 φορές αναβάθμιση λογισμικού μου το έκαναν..  Απλά είναι τραγικοί οι ανθρωποι εκεί στο service αρε LG που είσαι με το υποδειγματικό σου serviice!! Το κινητό το έχω 7 μήνες και μου έχουν βγάλει την ψυχή ακόμη δεν το ευχαριστήθηκα και δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου, ελπίζω να μου το αντικαταστήσουν αυτήν την φορά αλλιώς δεν θα το δεχτώ πίσω και θα μιλήσω με την μαμά sony εταιρία ,κλαίω τα 400 ευρώ που έδωσα για αυτό το τηλέφωνο.. 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά για την ιστορία και μετά απο 4 φορές που το έστειλα το κινητό στο υποτιθέμενο service  και ενώ έμεινα  2 μήνες χωρίς συσκευή μη μπορώντας να κανω την δουλειά μου.. Τελικά δεν έβγαλα άκρη με το κινητό άλλα ουτε και με την εταιρία και αυτό είναι το λυπηρό!

Μια ωραία πρωία ενω έσβησε πάλι ξαφνικά το κινητό για δευτερη φορά και δεν ανοιγε το πήρα, κατέβηκα στο υπόγειο, το έσφιξα στην μέγγενη, του ριξα και 4 σφυριές και στο τέλος το τράβηξα και μια κλωτσά στο απέναντι χωράφι και πήγα και αγόρασα το samsung s6.  Μετά απο ολη αυτη την ταλαιπωρία που υπέστη εμένα με χανουν απο πελάτη δεν θελω να ξανά-ακούσω για προϊόντα SONY ποτέ στην ζωή μου! Δεν εχω δεί χειροτερότερο service από εταιρία τέτοιου βεληνεκούς θα ελεγα ουτε απο την ποιο μικρή εταιρία - μαγαζί με μια λέξη απαράδεκτοι! Οι ανθρωποι ειναι σκέτη τυράνια θα πρέπει πραγματικά να εχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και γερά νεύρα αν σε περίπτωση χαλάσει η συσκευή σου..  Μια βολτα απο την official σελίδα τους στο facebook θα δείτε πάρα πολλούς που τους χώνουν μπενιλικια, οι άνθρωποι εφτασαν σε σημείο να κατεβάσουν και την γραμμή τηλεφώνου του service, είναι απίστευτοι..

• Like 1
Δημοσ.

Που να έμπλεκες με την LG ... άντε καλοδούλευτο το σαμσουνγ

Επιδή τυχαίνει να εχω μπλέξει με την LG εχω να πώ τα καλύτερα! 

Δημοσ.

Επιδή τυχαίνει να εχω μπλέξει με την LG εχω να πώ τα καλύτερα!

Μάλλον δεν έμπλεξες πολύ, γι'αυτο λες τα καλύτερα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...