Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετιζω την παρεα. Θα ηθελα την βοηθεια των εμπειροτερων γιατι η cpu δεν ριχνει την θερμοκρασια κατω απο 45 C. Εχω γυκτρα TX3 EVO Cooler Master  με διπλα φαν, παστα μιας βδομαδας και παρολα αυτα δεν πεφτει. Σε καποια stress που του εκανα φτανει μεχρι και 80C. Τι θα μπορουσε να φταιει? Και ελαχιστα clock-αρισμενος στα 3.1 περιπου δουλευει στους 65C και πανω. 

Επεξ/σία από kopigeo
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την ίδια έχω κι εγώ, πάτα τη καλύτερα στη motherboard. το πιθανότερο είναι να μην έχει μπει μέχρι τέρμα κανένα ποδαράκι.

η θερμοκρασία είναι παραπάνω από το κανονικό με διπλό φαν κιόλας και σχεδόν καθόλου overclock.

να τον είχες φτάσει στα 4Ghz να σου πω οκ.

πάτα τη καλά και δώσε γκάζι στην cpu δεν καταλαβαίνει.

Δημοσ.

Περιπτωση να μην παταει καλα καποιο απο τα ποδαρακια στην βαση πανω στο motherboard και να δειχνει οτι να'ναι παιζει?

Οχι. Μονο τα timing απο τις μνημες σκαλισα λιγο και το fsb με το pcie 

Vision με τετοιες θερμοκρασιες που μου δινει μαλλον για χειροφρενο ειναι και οχι για γκαζι!

Δημοσ.

αυτό σου λέω, πάτατη να δεις αν κουνιέται. πίεσε και με το δάχτυλό σου στο σημείο που κολλάει με τον επεξεργαστή να δεις πάει πιο μέσα;

Δημοσ.

τσεκαρε καλου κακου και τπτ βολτ με κανα cpu z να σιγουρευτεις οτι δε πεζει τπτ κουλο εκει..

επισης δες και τι στροφες δουλευει η ψυχτρα...

οταν ανεβαζει θερμοκρασια ανεβαζει στροφες την ακους η μπα....

• Like 1
Δημοσ.

1.536V και δεν φαινεται κατι περιεργο!

1.536 και δε το βλεπεις περιεργο ? απορο και που ανοιγει και δεν εχει κανει μπαμ ακομα αν δεν λες κατι λαθος...

1.360 μαξ safe δινει η ιντελ...

και πρεπει να εχεις και καλη μητρικη λογικα για να σε αφησε να παει τοσο...

δεστο αμεσα το θεμα κανε default sto bios και ξανακοιτα

αν παλι ειναι τα ιδια πηγαινε και βαλτο manual ξεκινοντας απο τα 1.3 και κατεβενε οσο ειναι σταθερο...η το αντιθετο ξεκινα με 1.1 και ανεβενε να δεις που θα ειναι σταθερο...

• Like 1
Δημοσ.

στα 1.5+ και δεν σου εχει αρπαξει ακομα; καλε εσυ εχει καλο κομματι

εσυ το εβαλες εκει ή η μητρικη της ηρθε να το ανεβασει τοσο? ειχα και εγω ενα παρομιο θεμα και η μητρικη εδεινε 1.51 στον athlon x4 635 σε deafault settings ολα οταν αλλαξα gpu και εβαλα μια μεγαλη.

Δημοσ.

τα ρευματα τα εβαλε η μητρικη! Ειναι μια Asus P5Q. 

εκανες default στο βιος δλδ και σου εχει βγαλει αυτα ?

μηπως εχει ανοιχτο κανα τουρμπο παρολο που δε το υποστηριζει...αν και εκει θα τραβαγε και επαννεκινησεις και τετοια...

τεσπα ψαχτο παντως και βαλτα manual 1.3 και κατω...

Δημοσ.

Το  εβαλα στο 1.3V  χωρις να κανω default και δουλευει τωρα 37- 40C. Σε maximum stress level με το IntelBurnTest  εφτασε τους 69C και μεχρι εκει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...