georgesteiros Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αν ισχύει το ότι το δωρεάν ζευγάρι είναι δοκιμαστικό, τότε τζάμπα τα μεταφορικά αφού σε οποιοδήποτε κατάστημα οπτικών και να πάτε θα σας δώσουν ένα δοκιμαστικό ζευγάρι να δοκιμάσετε. Όπως και να έχει, αν κάποιος είναι μακρυά από κάποιο κατάστημα, με 2.5€ θα το έχει στην πόρτα του. Από ότι κατάλαβα το ζευγάρι είναι κανονικό. Απλά στο δίνουν δωρεάν να το δοκιμάσεις. Ούτως ή άλλως το χρεώνουν και 7 ευρώ τα οποία δεν είναι λίγα αν σκεφτείς ότι είναι διεβδομαδιαιοι. Οπότε πρέπει να είναι πολύ καλοί. Εγω παίρνω τους απλούς 16 ευρώ τους 6 (μηνιαιους) από ένα τοπικό κατάστημα και έχει και με 14ευρώ άλλους αλλά έχω μια ενόχληση τελευταία. Στα μάτια μας πρεπει να προσέχουμε τι βάζουμε. 1
papars Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Έχουν σχέσει με αυτούς https://www.lentiamo.gr/ που είναι στην ίδια διεύθυνση (Λαγουμιτζή 24);
stathisk86 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν έχουν καμιά σχέση, είναι 2 διαφορετικές εταιρίες με έδρα την Τσεχία. Στη Λαγουμιτζή είναι γραφείο όπου διαχειρίζονται οι επιστροφές από 3η εταιρία ονόματι Regus. 1
Sebu Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μια διευκρίνιση, όταν λέμε ότι είναι για 2 εβδομάδες τι εννοούμε ακριβώς γιατί δεν έβγαλα άκρη από τα προηγούμενα ποστς. Εννοούμε ότι κάθε συσκευασία περιέχει 2 φακούς, έναν για κάθε εβδομάδα? Ότι περιέχει 14 ημερήσιους? Ή 1 δεκαπενθημέρου? Επίσης η συσκευασία αν έχετε ξαναψωνίσει από εκεί, υποθέτω περιλαμβάνει αεροστεγώς κλεισμένο ένα ένα φακό, σωστά? Και όχι δύο φακοί αν σφραγισμένο κουτί (εννοώ το κουτί με το υγρό που είναι ο φακός μέσα και περιμένει να τον φορέσεις).
stathisk86 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μια διευκρίνιση, όταν λέμε ότι είναι για 2 εβδομάδες τι εννοούμε ακριβώς γιατί δεν έβγαλα άκρη από τα προηγούμενα ποστς. Εννοούμε ότι κάθε συσκευασία περιέχει 2 φακούς, έναν για κάθε εβδομάδα? Ότι περιέχει 14 ημερήσιους? Ή 1 δεκαπενθημέρου? Επίσης η συσκευασία αν έχετε ξαναψωνίσει από εκεί, υποθέτω περιλαμβάνει αεροστεγώς κλεισμένο ένα ένα φακό, σωστά? Και όχι δύο φακοί αν σφραγισμένο κουτί (εννοώ το κουτί με το υγρό που είναι ο φακός μέσα και περιμένει να τον φορέσεις). Ένας δοκιμαστικός φακός = διάρκεια ζωής 2 εβδομάδες Όσο για το πώς έρχονται, δεν έχω ιδέα φίλε, αλλά ανησυχώ σε περίπτωση που δεν είναι μέσα στο κουτάκι το χάρτινο. Ακόμα και μια τρύπα ή ένα σχισιματακι, μπορεί να καταστρέψει το αεροστεγώς blister! Απλά λίγο προσοχή λέω.. 1
georgesteiros Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μια διευκρίνιση, όταν λέμε ότι είναι για 2 εβδομάδες τι εννοούμε ακριβώς γιατί δεν έβγαλα άκρη από τα προηγούμενα ποστς. Εννοούμε ότι κάθε συσκευασία περιέχει 2 φακούς, έναν για κάθε εβδομάδα? Ότι περιέχει 14 ημερήσιους? Ή 1 δεκαπενθημέρου? Επίσης η συσκευασία αν έχετε ξαναψωνίσει από εκεί, υποθέτω περιλαμβάνει αεροστεγώς κλεισμένο ένα ένα φακό, σωστά? Και όχι δύο φακοί αν σφραγισμένο κουτί (εννοώ το κουτί με το υγρό που είναι ο φακός μέσα και περιμένει να τον φορέσεις). Περιέχει ενα ζευγάρι φακούς επαφής. Ο καθένας σε ξεχωριστό κουτάκι με υγρό φυσικά. Αυτό το ζευγάρι είναι για 2 εβδομάδες. Δεν ξέρω πως θα έρθει. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω. Λογικά αύριο πιστεύω αλλά tracking δεν έχω. Μπορεί να μου έχουν δώσει αλλά να μην το βρίσκω. Η προσφορά όμως είναι μέχρι 13/5. 1
stathisk86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έτσι έρχονται. Σήμερα παρέλαβα. Ο κατασκευαστής ποιος είναι; Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι δική τους μάρκα, όλα οκ εδώ, αλλά ποιος τους κατασκευάζει; Γράφει τίποτα alcon, b&l ή κάποιον γνωστό κατασκευαστή; Η άγνωστης προέλευσης;
georgesteiros Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ο κατασκευαστής ποιος είναι; Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι δική τους μάρκα, όλα οκ εδώ, αλλά ποιος τους κατασκευάζει; Γράφει τίποτα alcon, b&l ή κάποιον γνωστό κατασκευαστή; Η άγνωστης προέλευσης; Δική τους μάρκα είναι ναι. Δεν γράφει για άλλες. Η εταιρία λογικά είναι η top vue. Πάντος στο δεμα που έλαβα από γενική ταχυδρομική σημερα έλεγε ότι αποστολέας ήταν από Τσεχία Πράγα. Μέσα σε 3 μέρες ήρθε με 2.49 ευρώ. Η εταιρία (alensa) πρέπει να είναι εξωτερικού προφανώς.
XronisR Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 13 ευρω παιρνω για 3 ζευγαρια μηνιαιους και με διαφορετικο νουμερο δεξι-αριστερο.Δεν εχω βρει καλυτερη τιμη πουθενα αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα