Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λάπτοπ μου γέρασε και βλέπω πως όπου να'ναι θα μας αφήσει χρόνους  :wacko:

Θέλω να αγοράσω κάτι μέχρι 400 πολύ πολύ δύσκολα 450

με σκοπό να το χρησιμοποιώ συνέχεια για σερφάρισμα,κατεβάζω ταινίες και κάθε τόσο

θα τρέχω παιχνίδια τύπου Sims/League of Legends .

Το καλό είναι πως έχω ένα πακέτο Windows 7 οπότε δε χρειάζομαι κάτι με OS απαραίτητα.

Βρήκα αυτό το Lenovo  που μου φάνηκε πολύ καλό αλλά δεν έχω ξαναδοκιμάσει την εταιρία...

Εμπειρίες από Lenovo?

Καμιά καλύτερη πρόταση? θα βοηθούσε πολύ  :rolleyes:

Δημοσ.

με σκοπό να το χρησιμοποιώ συνέχεια για σερφάρισμα,κατεβάζω ταινίες και κάθε τόσο

Το καλό είναι πως έχω ένα πακέτο Windows 7 οπότε δε χρειάζομαι κάτι με OS απαραίτητα.

Βρήκα αυτό το Lenovo  που μου φάνηκε πολύ καλό αλλά δεν έχω ξαναδοκιμάσει την εταιρία...

Εμπειρίες από Lenovo?

:shock: Τι εννοείς δεν την εχεις ακουσει ξανα; Μην τρελαθούμε

ontopic: Το μοντέλο που κοιτάς ανήκει στην κατηγορία entry/middle level.

Προσωπικά την θεωρώ πολύ πιο vfm σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα της ίδια κατηγορίας. 

Επισης : http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/

Δημοσ.

Link.png Site: Topic σχετικό με το αίτημα σου. Τώρα όσον αφορά την lenovo, προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος με το lenovo g50-70 που έχω. Πέρα από την σαβούρα και το φιάσκο με το "κατασκοπικό πρόγραμμα" που βρήκαν, το μηχάνημα έχει βγάλει αρκετά προβλήματα. Ίσως να έπεσα στην περίπτωση.

Δημοσ.

Έχω εδω και 2.5 χρόνια το g500 της υπογραφής. Γενικά μου έχει βγει καλό σαν κατασκευή και σαν επιδόσεις, δεδομένου ότι κάνω σχετικά βαριά επαγγελματική χρήση (heavy browsing, virtual machines, τρέχω πολλά scripts). Πρόσφατα αναβάθμισα πανεύκολα τη ραμ του και δε μασάει καθόλου. Αυτό που κοιτάς μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Εμπειρίες από Lenovo?

Μια χαρά είναι η Lenovo απλά απέφυγε τη σειρά 100 γιατί είναι fanless.

Δες αυτό στα 378 €: https://www.skroutz.gr/s/8851157/Lenovo-B51-80-Core-i3-6100U-4GB-1000GB-Radeon-R5-M330-No-OS.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...