pontios jo Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 καλησπέρα στην ομάδα ...τα φώτα σας χρειάζομαι για νέο ρουτερ.gaming κατάσταση κλπ. έχω δει της netgear nighthawk 7000.θα βοηθήσει καθόλου την ταχυτητα;;
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 καλησπέρα στην ομάδα ...τα φώτα σας χρειάζομαι για νέο ρουτερ.gaming κατάσταση κλπ. έχω δει της netgear nighthawk 7000.θα βοηθήσει καθόλου την ταχυτητα;; a.υπαρχει sticky θεμα για αγορα εξοπλισμου. οτι θα παρεις το Nighthawk ΄΄η δεν ξερω ποιο δεν σημαινει οτι η συνδεση θα πεταξει. α.το adsl ειναι adsl το vdsl ειναι vdsl.κανενα απο τα 2 δεν ειναι οπτικη.μπορει το ενα ρουτερ να εχει Ping 70 το αλλο 65.μην περιμενεις οτι με ενα καλο ρουτερ το 70 θα γινει 30.απλα ποτε. οσοι παιζουν παιχνιδια ζητανε fast path για καλυτερο ping.κερδιζεις κανα 20ms.επισης μπαινεις με καλωδιο και οχι ασυρματα.και ac που δινει το Nighthawk αν ειναι μακρυα μπορει να εχεις spikes.οτι δινει την super ouaou cpu ή μπολικη μνημη ναι θα παιξει καλυτερα οταν το ζοριζεις αλλα δεν σημαινει οτι το gaming θα γινει αλλη εμπειρια ουτε σημαινει οτι με το ενα θα συγχρονιζεις πχ στα 10 Mbit και το Nighthawk στα 20.σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο τα zte,huawei και ολα αυτα του κιλου που δεν θα πρεπε να αποκαλουνται ρουτερ.απλα και ενα νορμαλ ρουτερ πχ tp link 9980 ειναι πχ μια χαρα.το Nighthawk δινει πολλα καλουδια πανω πχ ac και Usb και δεν ξερω τι αλλα πανω και για αυτο η τιμη βγαινει τοσο.οτι εχει wifi ac παιζει ρολο σε ασυρματη μεταφορα δεδομενων οχι σε gaming.
pontios jo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 σευχαριστω για την απάντηση poulinos...άρα να μην αγοράσω ένα ακριβό ρουτερ,να κοιτάξω για το tp link.τώρα σχετικά με το fast path που ειπες πως;το ζητάω από τον οτε;είναι άλλο πακέτο;πάντα παίζω ενσύρματα ποτε ασύρματα.προσπαθώ να περιορισω οποιαδήποτε απώλεια ταχύτητας γτ αυτό το ρημαδι το ping σπάει νευρα
pontios jo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Φιλέ μου σευχαριστω πολύ...έκανα αίτημα για fast path σε μισή ώρα έγινε.το ping από 21 πήγε στο 6 βέβαια η ταχ από 8.70 στο 7.60 αλλά βλέπω κάτι πολύ καλύτερο σε games τώρα.
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Φιλέ μου σευχαριστω πολύ...έκανα αίτημα για fast path σε μισή ώρα έγινε.το ping από 21 πήγε στο 6 βέβαια η ταχ από 8.70 στο 7.60 αλλά βλέπω κάτι πολύ καλύτερο σε games τώρα. Με το fast path κερδιζεις σε ping αλλα χανεις σε ταχυτητα υποχρεωτικα. σευχαριστω για την απάντηση poulinos...άρα να μην αγοράσω ένα ακριβό ρουτερ,να κοιτάξω για το tp link.τώρα σχετικά με το fast path που ειπες πως;το ζητάω από τον οτε;είναι άλλο πακέτο;πάντα παίζω ενσύρματα ποτε ασύρματα.προσπαθώ να περιορισω οποιαδήποτε απώλεια ταχύτητας γτ αυτό το ρημαδι το ping σπάει νευρα το να δωσεις λεφτα για ενα τρελο ρουτερ μονο για Gaming δεν αξιζει.σιγουρα θες κατι καλο αλλα δεν χρειαζεται να πας στο αλλο ακρο για να παρεις πραγματα που δεν θα τα χρησιμοποιησεις.εννοειται βεβαια οτι καλο θα ειναι να αλλαξεις του παροχου που δεν ειναι για πολλα πραγματα ετσι και αλλιως.οτι παρεις θα ειναι καλυτερο απο του παροχου.σε νορμαλ λεφτα πχ υπαρχει το tp link 9980 Που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση ωστε οταν πας σε vdsl να το εχεις ηδη.ειναι και dual band ειναι και gigabit. και εχει και αρκετες ρυθμισεις επισης για bandwidth κτλ.υπαρχουν και αλλα απλα ανεβαινεις σε λεφτα.καποια archer που ειναι ac αλλα πας και κοντα στα 200.tp link vr900 πχ.μετα παει και το nighthawk και ολα αυτα που εβαλες.kai h asus(ac68u) δινει και η dlink αντιστοιχα μοντελα με το nighthawk
pontios jo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 να σαι καλά για τις γνώσεις σου..εγώ πάντως δεύτερη μέρα τώρα που παίζω bf4 που λόγω ping δν έπαιζα καθόλου, είναι μέρα με τη νύχτα!!σε όσα δοκιμασα ως τώρα μεγάλη διαφορά. άρα αγοράζω κ ενα ρουτερ κ όλα καλα Τώρα όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες με gigabyte κλπ δεν έχω ιδέα είμαι ασχετος
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 to fast path ειναι Must για το Online gaming.και ενα καλυτερο ρουτερακι ενταξει βοηθαει γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα