Krystal Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ο υπολογιστής μου είναι φορητός hp. Πριν την αναβάθμιση η κύλιση δούλευε μια χαρά (είχα windows 7) αλλά μετά την αναβάθμιση σταμάτησε να δουλεύει. Το touchpad ειναι synaptics και παρόλο που η κύλιση είναι ενεργοποιημένη δε δουλεύει. Δοκίμασα ένα πρόγραμμα οδήγησης που βρήκα στη σελίδα της synaptics αλλά πάλι τίποτα. Μπήκα στη σελίδα της hp και μου γράφει ότι δεν έχουν προγράμματα οδήγησης για windows 10 σε υπολογιστές που πωλήθηκαν πριν το 2013. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;; Έχω απελπιστεί
chris_g92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 δοκιμασε με το hardware id της συσκευης μηπως βρεις driver. Αλλα σιγουρα δεν σου δουλευει με το gesture με τα 2 δαχτυλα?
Krystal Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τα έχω δοκιμάσει, δε λειτουργεί με τίποτα.... έκανα αρχικά ενημέρωση του synaptics χωρίς αποτέλεσμα, μετά το απεγκατέστησα και έκανα πάλι εγκατάσταση τίποτα πάλι. έψαξα για άλλους drivers και δε βρίσκω κάτι..και οι επιλογές για την κύλιση είναι ενεργοποιημένες στις ρυθμίσεις.. δε ξέρω τι άλλο να κάνω!
techm Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έπρεπε να το κοιτάξεις να δεις αν υπήρχαν drivers πριν κάνεις την αναβάθμιση. Τεσπα,αφού μόνο το touchpad δεν λειτουργεί,μικρό το κακό.Πάρε ένα ποντίκι να κάνεις την δουλειά σου.
actorgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 πηγαινε devise manager και βρες ποσα keyboards drivers εχει.Αν εναι πανω απο ενα διαλεξε αυτο που δεν ειναι ενεργο
Krystal Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έπρεπε να το κοιτάξεις να δεις αν υπήρχαν drivers πριν κάνεις την αναβάθμιση. Τεσπα,αφού μόνο το touchpad δεν λειτουργεί,μικρό το κακό.Πάρε ένα ποντίκι να κάνεις την δουλειά σου. Αν με βόλευε το ποντίκι, δε θα ζητούσα βοήθεια για το touchpad. Επίσης την αναβάθμιση μου την πρότεινε η hp να την κάνω και υπέθεσα ότι δεν θα υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα. πηγαινε devise manager και βρες ποσα keyboards drivers εχει.Αν εναι πανω απο ενα διαλεξε αυτο που δεν ειναι ενεργο Όταν λες να διαλέξω τι ακριβώς εννοείς; Γιατί στη διαχείριση συσκευών δε φαίνεται να μπορώ να ενεργοποιήσω κάτι, απλά ανοίγουν οι ιδιότητες των συσκευών στις οποίες γράφει ότι δουλεύουν κανονικά.
actorgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 αριστερο κλικ πανω στο mouse and keyboards μηπως σου βγαζει πανω απο μια συσκευη.Εβαλα ενα bluetooth πληκτρολογιο με touchpad ,δεν δουλεψε το touchpad και επειδη ειχα πριν συνδεσει ασυρματο ποντικι ισως αυτο ηταν το προβλημα διαλεξα αλλους drivers και λειτουργησε,επισης δοκιμασε και τον συνδιασμο fn+win button.
Krystal Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 actorgr σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου αλλά τελικά βρήκα τη λύση και θα τη γράψω εδώ, ώστε να τη δει οποιοσδήποτε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα! Απεγκατέστησα όλα τα προγράμματα οδήγησης της synaptics παλιά και καινούρια, πήγα στη σελίδα της hp και βρήκα το παλιό πρόγραμμα οδήγησης της synaptics για τα windows 7, το εγκατέστησα και voila δουλεύει το scroll down!!! Δηλαδή έχω οδηγό synaptics των windows 7 σε windows 10. Ίσως έχει κάποιο ελάττωμα το νέο πρόγραμμα οδήγησης. Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα δοκιμάστε το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα