fakiris31 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Να φανταστώ θέλει κάρτα για να κάνεις την παραγγελία όπως ήθελε παλιά ε? Με αντικαταβολη είναι εφικτό? Και παραλαβή από καταστήματα
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Με τοσες που τους πουλησα θαπρεπε να μου χαρισουν μια...
Aias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 η συγκεκριμενη ειναι αστερι και σε ολα τα review top ,εχε χαρει που δεν χωραει 55 αρα στο σπιτι αλλα ελπιζω να βγαλουν καιι την 50αρα
newlynx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 H συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πολύ καλή αλλά χωλαίνει στην κίνηση και επακόλουθα στη θέαση αθλητικών. http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx50cx700b-201506054122.htm
Looter Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Στα 699 την παίρνετε με κλειστά τα μάτια. Βρείτε μου άλλη 55αρα 4Κ με 38ms input lag, φοβερά χρώματα στα ίδια λεφτα και ας παίζει και χειρότερα απο αυτή τα αθλητικά. Απλά ΔΕΝ υπάρχει!! 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Με τοσες που τους πουλησα θαπρεπε να μου χαρισουν μια... Εισαι πωλητης του ΜΜ;
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εισαι πωλητης του ΜΜ; Αν ήταν πωλητής στα ΜΜ θα ήταν ο ορισμός του «δεν πουλάμε, χαρίζουμε!» 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ημαρτον!!!! Με τοσες που τους πουλησα θαπρεπε να μου χαρισουν μια... Πραγματικα πιστευεις ότι εσυ "του τις πουλησες"; Αν ησουν πωλητης σε ένα υποκατάστημα ΜΜ πιο πολλες θα ειχες πουλησει. Μειλ στελνουν για να πουλησουν, όπως εστειλαν και για αυτην και κανουν του κοσμου τα προμοσιον εκπτωσεις- εγγυήσεις κλπ για να δωσουν ένα προιον. Ποσες να πουλησαν; 5; 10; 15; Επισης ανοίγεις θεματα με σκοπο να "τους πουλήσεις" κομματια; Σιγουρα όχι. Εγραψες κατι που θεωρω ανουσιο να πει καποιος (ουτε για πλακα) που εχει ανοιξει ένα τοπικ ειτε εχει 15 απαντησεις σε ένα μηνα όπως αυτο, ειτε 500 όπως αλλα και λες και ημαρτον για το follow-up που εκανα; Αν ηταν για "ημαρτον" το σχολιο μου σε αυτό που εγραψες, το δικο σου το αρχικο για τι ηταν;
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πραγματικα πιστευεις ότι εσυ "του τις πουλησες"; Αν ησουν πωλητης σε ένα υποκατάστημα ΜΜ πιο πολλες θα ειχες πουλησει. Μειλ στελνουν για να πουλησουν, όπως εστειλαν και για αυτην και κανουν του κοσμου τα προμοσιον εκπτωσεις- εγγυήσεις κλπ για να δωσουν ένα προιον. Επισης ανοίγεις θεματα με σκοπο να "τους πουλήσεις" κομματια; Σιγουρα όχι. Εγραψες κατι που θεωρω ανουσιο να πει καποιος (ουτε για πλακα) που εχει ανοιξει ένα τοπικ ειτε εχει 15 απαντησεις σε ένα μηνα όπως αυτο, ειτε 500 όπως αλλα και λες και ημαρτον για το follow-up που εκανα; Αν ηταν για "ημαρτον" το σχολιο μου σε αυτό που εγραψες, το δικο σου το αρχικο για τι ηταν; Εφ οσον ειχε φατσουλες προφανως ηταν αστεισμος...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εννοείται, ειπα "ουτε για πλακα"...
Lefteris235 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Κάποιος έγραψε κάτι χάριν αστεϊσμού και εσύ το πήρες και το ξεχείλωσες. Και είμαστε off-topic
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αν καταλαβαιναν ολοι τα παντα θα ηταν αλλιως ο κοσμος μας... cool. Δεν είναι σπανιο να μην καταλαβαινει καποιος κατι, συνηθισμενο είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα