blessed9 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 καλησπέρα σε όλη την παρέα του insomnia. σκέφτομαι να κάνω oc την κάρτα γραφικών μου αλλα δεν ξέρω το πως, είμαι άσχετος με το αντικείμενο. στο κουτι γενικα εχω καλο airflow 1)αξίζει τον κόπο ? και ποσα fps μπορεί να ανεβάσει παραπάνω ? 2) ταλαιπωρείται πολύ η κάρτα ? 3) μπορώ να την γυρίσω μετά σε αρχικές ρυθμίσεις ? το pc μου αποτελείται από τα έξεις. 1) i5 4690K no oc 2) Gigabyte G1.Sniper Z97 3) PSU TR2 RX 500W (είμαι προς αναβαθμίσει σε μεγαλύτερο) 4) ssd ocz trion 100 5) H55 Quiet CPU Cooler 6) RAM CORSAIR CMZ4GX3M1A1600C9B VENGEANCE 2x4 GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 το εαν αξιζει θα το κρινεις εσυ παιζοντας τα παιχνιδια που παιζεις. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το κανεις με το msi afterburner αλλα κατα την γνωμη μου,οσο παει ο πυρηνας χωρις να πειραξεις το ρευμα του. παιξε και με την καμπυλη του ανεμιστηρα για να εχεις και καλυτερες θερμοκρασιες αλλα ολα αυτα ενω εχεις αλλαξει τροφοδοτικο εαν ειναι το TR2 που καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 καλησπέρα σε όλη την παρέα του insomnia. σκέφτομαι να κάνω oc την κάρτα γραφικών μου αλλα δεν ξέρω το πως, είμαι άσχετος με το αντικείμενο. στο κουτι γενικα εχω καλο airflow 1)αξίζει τον κόπο ? και ποσα fps μπορεί να ανεβάσει παραπάνω ? 2) ταλαιπωρείται πολύ η κάρτα ? 3) μπορώ να την γυρίσω μετά σε αρχικές ρυθμίσεις ? το pc μου αποτελείται από τα έξεις. 1) i5 4690K no oc 2) Gigabyte G1.Sniper Z97 3) PSU TR2 RX 500W (είμαι προς αναβαθμίσει σε μεγαλύτερο) 4) ssd ocz trion 100 5) H55 Quiet CPU Cooler 6) RAM CORSAIR CMZ4GX3M1A1600C9B VENGEANCE 2x4 GB 1)αναλογα τι θεωρεις εσυ οτι αξιζει η οχι στην 370 κερδος ισως δεις 4-8 fps αναλογα και το παιχνιδι βεβαια δεν ειναι κατι στανταρ βεβαια 2)αμα δεν ανεβασεις ρευμα δεν ζοριζεται ιδιετερα (θα εχεις βεβαια μια αυξηση στις θερμοκρασιες) 3)ναι μπορεις οποτε θελεις να την γυρισεις στις μαμα ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blessed9 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 δεν έχω ιδέα πως γίνετε αυτό υπάρχει κάποιος οδηγός ? το 4-8 fps με προβληματίζει λίγο στον αξίζει να μπω σε αυτή την διαδικασία. περίμενα 10-15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα