Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ συνήθως από την αχρηστία πονάνε οι πυκνωτές.

Μπορεί κάποιος του τροφοδοτικού (αμφιβάλλω) ή της m/b (πιθανότερο).

ολα ήταν εκτος πριζας, δεν ξερω αν εχει σημασια.

της ραμ της τσεκαρες να βγαλεις και να βαλεις μια μια ξεχωριστα ?

Nαι τις αλλαξα θεση, μια-μια  αλλα τα ίδια.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλη μητρική?
Πραγματικά δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο εκτός από τροφοδοτικό αλλά το

βρίσκω τρίσκολο καινούριο seasonic gold να κάνει τέτοια νούμερα.

Βρες ένα z77, h77 κάτι τέτοιο και δοκίμασε.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλη μητρική?

Πραγματικά δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο εκτός από τροφοδοτικό αλλά το

βρίσκω τρίσκολο καινούριο seasonic gold να κάνει τέτοια νούμερα.

Βρες ένα z77, h77 κάτι τέτοιο και δοκίμασε.

Είχα μια Η61 και την έδωσα πριν 2 εβδομαδες. Έχω ενα παλιο Corsair GS 600w μεσα στις σκονες , να το δοκιμασω πανω στην ιδια mobo?

Δημοσ.

Ναι εννοείται!

Φρόντισε φυσικά να είναι καθαρές οι φύσες που θα συνδέσεις

Ανοιξε με το GS-1 ραμ και χωρις την καρτα-σκληρους

Δημοσ.

Ξεκίνα να βάζεις ένα ένα πάνω.

Λες να την έκανε το seasonic?

Mαλλον, τα εχω βαλει ολα εκτος απο 2 σκληρους και ανοιγει κανονικα

Ενημερωση. Εβαλα το seasonic απο περιεργεια πανω και ανοιξε κανονικα, αλλαζοντας το pci-e cable της gpu (εβαλα ενα αποσπομενο αντι για το κανονικο που ειχε(εχει 1 αποσπομενο που δεν ειχα βαλει ποτε και ενα που δεν αποσπαται που ειχα παντα)). Τι συμβαινει εδω?

Edit2.

BSOD. Τουλαχιστον ανοιγει. Λοξοκοιταω την μητρικη. Ειναι δυνατον ο evo με 97% health να εχει θέμα?

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολο να φταίει ο evo (97% πως γίνεται αυτό? τον δικό μου τον έχω πηδήσει και είναι 100%).

Άμα ανάβει και με τα δύο καλά κάνεις και λοξοκοιτάς τη μητρική!

Δημοσ.

Δύσκολο να φταίει ο evo (97% πως γίνεται αυτό? τον δικό μου τον έχω πηδήσει και είναι 100%).

Άμα ανάβει και με τα δύο καλά κάνεις και λοξοκοιτάς τη μητρική!

97% 1 χρονος χρησης και περιπου 40-30% free space παντα...

Δημοσ.

Mαλλον, τα εχω βαλει ολα εκτος απο 2 σκληρους και ανοιγει κανονικα

Ενημερωση. Εβαλα το seasonic απο περιεργεια πανω και ανοιξε κανονικα, αλλαζοντας το pci-e cable της gpu (εβαλα ενα αποσπομενο αντι για το κανονικο που ειχε(εχει 1 αποσπομενο που δεν ειχα βαλει ποτε και ενα που δεν αποσπαται που ειχα παντα)). Τι συμβαινει εδω?

Edit2.

BSOD. Τουλαχιστον ανοιγει. Λοξοκοιταω την μητρικη. Ειναι δυνατον ο evo με 97% health να εχει θέμα?

Δεν καταλαβα κατι. Γιατι λοξοκοιτας την μητρικη,εφοσον οταν ξαναβαλες το Seasonic βγηκε παλι μπλε οθονη?  Βγαλτο παλι,βαλε το Corsair,συνεδεσε τα ολα και αστα να δουλεψουν αρκετη ωρα,να δουμε τι θα γινει.Αν ολα πανε καλα,τοτε χαλασε το seasonic.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν καταλαβα κατι. Γιατι λοξοκοιτας την μητρικη,εφοσον οταν ξαναβαλες το Seasonic βγηκε παλι μπλε οθονη?  Βγαλτο παλι,βαλε το Corsair,συνεδεσε τα ολα και αστα να δουλεψουν αρκετη ωρα,να δουμε τι θα γινει.Αν ολα πανε καλα,τοτε χαλασε το seasonic.

Σωστά, το ότι ξεκίνησε με το Seasonic δε σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα. Πιο πιθανό είναι το τροφοδοτικό. Ίσως έχει καεί κάποιος πυκνωτής και υπολειτουργεί. Είχα παρόμοιο πρόβλημα επί πολλούς μήνες και συνέβαιναν διάφορα τέτοια και άλλα παρόμοια. Έψαχνα κι εγώ τις μνήμες και τη μητρική. Τελικά κάποια στιγμή αφού μια άνοιγε μία όχι, και μετά από αρκετούς μήνες, δεν ξαναλειτούργησε(τα usb είχαν ρεύμα και σε μένα, πράγμα που μ' έκανε να νομίζω ότι φταίει μητρική ή ραμ, αλλά μάλλον έδινε τόσο λίγο ρεύμα που μόνο τα φωτάκια των usb άναβαν.)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...