jimakos234 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Έχω το σύστημα της υπογραφής μου, και απο χτες αντιμετωπίζω πρόβλημα Για αρχή, χτες έπαιζα Overwatch κ έφαγα BSOD , λέω τι έγινε.? Ρίχνω λιγο τα γραφικα, και μετά απο λίγο τρώω ένα δευτερο BSOD, για την ακρίβεια έγινε κόκκινη η οθόνη χωρις αναφορα κάποιου λάθους. Uninstall to OW λέω, και αργότερα σερφαροντας τρωω ένα ακομα BSOD και μετα δεν μπορω να μπω καθόλου στο σύστημα (innacesible device 0x0c000000f ) Προσπαθω να φτίαξω MBR, BCD, boot, ολα επιτυχη, και πάλι ομως το ίδιο πρόβλημα στο επομενο restart. Πέφτω για ύπνο, ξυπναω σήμερα, και μπαίνω κανονικα προs εκπληξη μου , αλλα μετα απο 20 λεπτα ξανα BSOD. Από τότε μου πετάει συνεχως το ίδο error, έκανα format, ολα ΟΚ για κανενα 3ωρο και τσουπ, καλως τα παιδια, παλι το ιδιο πρόβλημα. Αφαιρω σκληρους, τους ξαναβαζω πισω, reset cmos, αλλαγη μπαταριας, bios defaults, τα ιδια (αν και καταφερα να μπω 2-3 φορες απο τις τοσες που προσπαθησα). Το θεμα είναι πλεον δεν ανοιγει καν το pc, ουτε καποιο κωδικο παιρνω στο Panel της μητρικης, η μπορει να ανοιξει μετα απο 10-20 φορες. Καμια προταση με το τι να κανω ακομα?
mortis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Έχω το σύστημα της υπογραφής μου, και απο χτες αντιμετωπίζω πρόβλημα Για αρχή, χτες έπαιζα Overwatch κ έφαγα BSOD , λέω τι έγινε.? Ρίχνω λιγο τα γραφικα, και μετά απο λίγο τρώω ένα δευτερο BSOD, για την ακρίβεια έγινε κόκκινη η οθόνη χωρις αναφορα κάποιου λάθους. Uninstall to OW λέω, και αργότερα σερφαροντας τρωω ένα ακομα BSOD και μετα δεν μπορω να μπω καθόλου στο σύστημα (innacesible device 0x0c000000f ) Προσπαθω να φτίαξω MBR, BCD, boot, ολα επιτυχη, και πάλι ομως το ίδιο πρόβλημα στο επομενο restart. Πέφτω για ύπνο, ξυπναω σήμερα, και μπαίνω κανονικα προs εκπληξη μου , αλλα μετα απο 20 λεπτα ξανα BSOD. Από τότε μου πετάει συνεχως το ίδο error, έκανα format, ολα ΟΚ για κανενα 3ωρο και τσουπ, καλως τα παιδια, παλι το ιδιο πρόβλημα. Αφαιρω σκληρους, τους ξαναβαζω πισω, reset cmos, αλλαγη μπαταριας, bios defaults, τα ιδια (αν και καταφερα να μπω 2-3 φορες απο τις τοσες που προσπαθησα). Το θεμα είναι πλεον δεν ανοιγει καν το pc, ουτε καποιο κωδικο παιρνω στο Panel της μητρικης, η μπορει να ανοιξει μετα απο 10-20 φορες. Καμια προταση με το τι να κανω ακομα? καρτα γραφικων;;;;;;;;;;; μηπως drivers εκανες update και crasharoun???
jimakos234 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 καρτα γραφικων;;;;;;;;;;; μηπως drivers εκανες update και crasharoun??? έκανα update χτες, αλλα μετα το format έβαλα 15.11 catalyst που τους είχα αρκετο καιρο. κατσε να δοκιμασω και χωρις αυτη
mortis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 έκανα update χτες, αλλα μετα το format έβαλα 15.11 catalyst που τους είχα αρκετο καιρο. κατσε να δοκιμασω και χωρις αυτη για δοκιμασε, πρωτα μου φενεται software gpu και μετα hardware gpu!!!
jimakos234 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 για δοκιμασε, πρωτα μου φενεται software gpu και μετα hardware gpu!!! Δοκιμασα και χωρις την καρτα, καμια αντιδραση, το ιδιο νεκρο μενει :/ Επίσης ξέχασα να αναφερω οτι τα leds του usd που έχει το κουτι παραμενεουν ανοιχτα για 2-3 secs ακομα και μετα το βγαλσιμο της τροφοδοσιας του pc
mortis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δοκιμασα και χωρις την καρτα, καμια αντιδραση, το ιδιο νεκρο μενει :/ Επίσης ξέχασα να αναφερω οτι τα leds του usd που έχει το κουτι παραμενεουν ανοιχτα για 2-3 secs ακομα και μετα το βγαλσιμο της τροφοδοσιας του pc εχεις αλλη καρτα; η μητρικη σου εχει υποδοχη καρτας γραφικων; επισης το τροφοδοτικο δουλευει σιγουρα;;; μετα απο αυτα τα 2 παμε σε μητρικη!!! αν και δυσκολο η μητρικη να εχει πειραχτει γιατι το τροφοδοτικο σου εχει ολες τις απαιτουμενες προστασιες!
Sheogorath Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δοκιμασα και χωρις την καρτα, καμια αντιδραση, το ιδιο νεκρο μενει :/ Επίσης ξέχασα να αναφερω οτι τα leds του usd που έχει το κουτι παραμενεουν ανοιχτα για 2-3 secs ακομα και μετα το βγαλσιμο της τροφοδοσιας του pc Aυτό παντού γίνεται, μην σε απασχολεί. εχεις αλλη καρτα; η μητρικη σου εχει υποδοχη καρτας γραφικων; επισης το τροφοδοτικο δουλευει σιγουρα;;; μετα απο αυτα τα 2 παμε σε μητρικη!!! αν και δυσκολο η μητρικη να εχει πειραχτει γιατι το τροφοδοτικο σου εχει ολες τις απαιτουμενες προστασιες! Τι εννοείς με αυτό? Φυσικά και έχει. 1
mortis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Aυτό παντού γίνεται, μην σε απασχολεί. Τι εννοείς με αυτό? Φυσικά και έχει. εμενα πχ δεν εχει !!!
jimakos234 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εχεις αλλη καρτα; η μητρικη σου εχει υποδοχη καρτας γραφικων; επισης το τροφοδοτικο δουλευει σιγουρα;;; μετα απο αυτα τα 2 παμε σε μητρικη!!! αν και δυσκολο η μητρικη να εχει πειραχτει γιατι το τροφοδοτικο σου εχει ολες τις απαιτουμενες προστασιες! εχω και αλλη καρτα, μια παλια 6790 και το τροφοδοτικο και η gpu είναι σχετικα καινουρια, 9 μηνες η καρτα και 4 το τροφοδοτικο
mortis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εχω και αλλη καρτα, μια παλια 6790 και το τροφοδοτικο και η gpu είναι σχετικα καινουρια, 9 μηνες η καρτα και 4 το τροφοδοτικο δοκιμασε την αλλη καρτα!!! το τροφοδοτικο παιρνει μπρος;;;
jimakos234 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δοκιμασα και την παλια καρτα σε αλλη θύρα, τιποτα. Για το τροφοδοτικο πως μπορω να το δοκιμασω
NEFTIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για αρχη ΒΓΑΛΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ απο το συστημα. Δοκιμασε με καποια live διανομη linux τα πειραματα. Αν εχεις παλαιου τυπου πυκνωτες στη μητρικη, τσεκαρε οπτικα την κατασταση τους. Αν ειναι φουσκωμενοι/σκουριασμενοι. Πηρες κανενα καινουριο usb-hub? Εβαλες κατι καινουριο στο συστημα τελευταια? Αλλαξες κατι? Ακομα και πολυμπριζο? Και πανω απ' ολα μη βγιαστεις. Μπορει να παρει μερες να βρεις τον υπαιτιο.
jimakos234 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για αρχη ΒΓΑΛΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ απο το συστημα. Δοκιμασε με καποια live διανομη linux τα πειραματα. Αν εχεις παλαιου τυπου πυκνωτες στη μητρικη, τσεκαρε οπτικα την κατασταση τους. Αν ειναι φουσκωμενοι/σκουριασμενοι. Πηρες κανενα καινουριο usb-hub? Εβαλες κατι καινουριο στο συστημα τελευταια? Αλλαξες κατι? Ακομα και πολυμπριζο? Και πανω απ' ολα μη βγιαστεις. Μπορει να παρει μερες να βρεις τον υπαιτιο. Δεν εχω βαλει τιποτε καινουριο, προχτες γυρισα απο διακοπες του πασχα στην πολη που σπoυδαζω, και με περιμενε αυτη η εκπληξη :/
Whitefanged Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν εχω βαλει τιποτε καινουριο, προχτες γυρισα απο διακοπες του πασχα στην πολη που σπoυδαζω, και με περιμενε αυτη η εκπληξη :/ χμμμ συνήθως από την αχρηστία πονάνε οι πυκνωτές. Μπορεί κάποιος του τροφοδοτικού (αμφιβάλλω) ή της m/b (πιθανότερο).
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 της ραμ της τσεκαρες να βγαλεις και να βαλεις μια μια ξεχωριστα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα