Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλες μνημες αλλιως λογικα ειναι μητρικη το θεμα.Ειναι εντος εγγυησης;

• Like 1
Δημοσ.

Τι σ' εβαλε ο διαολος να πειραξεις τα ρευματα ρε ανθρωπε?

Καταντησες το μηχανημα γελοιογραφια. Μιλαω σοβαρα.

Κερδιζεις τουλαχιστον τιποτα τριχες?

Ουτε οι στοκ ρυθμισεις δε δουλευουν οι καψερες. Το κακομοιρο το μηχανημα εβγαλε καπνους.

κατσε ρε φιλε κατσε,,,,, διαβασες τι εχει γινει;;;; οι μνημες μου θελουν 1,5 βολτ για να δουλεψουν, στο bios ειδα οτι δεν εδινε 1,5 αλλα 1,47 -1,48. γιαυτο ανεβασα τα ρευματα στις μνημες μονο, και τι καπνους λες;;;; Και γιατι γελοιογραφια;; Εχεις αποψη; πες την αλλιως τραβα αλλου και τρολλαρε!

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατέβασε το memtest, ψήστο σε ένα CD/DVD και μπουτάρεις από αυτό.  Άστο να τρέχει όλη νύχτα να δεις αν θα σου βγάλει προβλήματα.

http://www.memtest.org/

Δημοσ.

Κατέβασε το memtest, ψήστο σε ένα CD/DVD και μπουτάρεις από αυτό.  Άστο να τρέχει όλη νύχτα να δεις αν θα σου βγάλει προβλήματα.

http://www.memtest.org/

Δεν εχω δοκιμασει memtest απο cd, αλλα των windows και το αφησα κανα 3ωρο!!! Ξερεις αυτο που λεει στην επομενη επανεκκινηση να κανει τεστ στις μνημες,,,,

Ξερεις τι θυμηθηκα;;; Οταν παραγγειλα το πισι απο eshop καθηστερησανε να το φερουν 20 μερες! Ο λογος που μου ελεγαν ηταν οτι εχουν προβλημα με τις μνημες! Και οτι δεν μπορουν να βρουν συμβατες και τετοια κουλα!!! Τι λες να ναι ρε φιλε;

Δημοσ.

Δοκίμασε στο bios να βάλεις τη τάση του cpu/nb στα 1,28 με 1,33

Τσεκαρέ το κι αυτό, μαντεψιά βέβαια αλλά δεν χάνεις κάτι.

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλες μνημες αλλιως λογικα ειναι μητρικη το θεμα.Ειναι εντος εγγυησης;

συμφωνω και εμενα μητρικη μου μυριζει...

Δημοσ.

Δοκίμασε στο bios να βάλεις τη τάση του cpu/nb στα 1,28 με 1,33

Τσεκαρέ το κι αυτό, μαντεψιά βέβαια αλλά δεν χάνεις κάτι.

δεν το δοκιμαζω ακομα,,,, απο την στιγμη που το εβαλα το ραμ στα 1,54 δεν το εχει ξανακανει 5-6 επανεκινησεις, βρε λες να ηταν αυτο τοσους μηνες;;;;

Δημοσ.

δεν το δοκιμαζω ακομα,,,, απο την στιγμη που το εβαλα το ραμ στα 1,54 δεν το εχει ξανακανει 5-6 επανεκινησεις, βρε λες να ηταν αυτο τοσους μηνες;;;;

Δεν έχει λογική να βάζεις καρφωτά τα ρεύματα μόνος σου κάπου υπάρχει ασυμβατότητα ή ακόμα και πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν φταινε ουτε μνημες ουτε καρτες γραφικων!!! το στελνω στο eshop!!! ειναι ακομα εγγυηση!

Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια και συγνωμη αν σας ταλαιπωρησα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...