pontios jo Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά tablet..ας πούμε ότι προορίζεται για gaming μιας κ τα αναφέρουν σαν gaming tablets.βλέπω λοιπόν της acer predator 8 και της nvidia k1 shield και με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθετω απογοητεύονται.το κόστος είναι σχετικά από 270 έως 350.απτην άλλη δε εάν προσθέσω αλλά 150 δηλ πάμε στα 500 το πολύ νομίζω ότι αγοράζω κατι πολύ καλύτερο και σαν χαρακτηριστικά αλλα κ ποιότητα μάλλον.τι γνώμη έχετε σχετικά κ υπάρχει κάποια καλή εναλλακτική πέρα αυτών που προανεφερα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 το Playstation το εχεις σκεφτει?Δεν ξερω πραγματικα αν θα ξοδευα οχι 500 ευρο αλλα ουτε τα 300 ευρο που λες για "gaming" tablet...Μονο σπασιμο νευρων μπορει να ειναι.ΑΠο τον χειρισμο,την μπαταρια,το μεγεθος οθονης.(για να μην αναφερω τα παιχνιδια).Σοβαρα στο λεω με αυτα τα λεφτα παιρνεις μια κονσολα και καποια παιχνιδια...Εκτς αν εχεις ηδη...
pontios jo Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 φιλέ μου άσε τις κονσόλες είμαι τιγκα κ από υπολογιστή.ρωταω για tablet κ λέω ας πούμε ότι είναι για gaming
kostasfalcon Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 φιλέ μου άσε τις κονσόλες είμαι τιγκα κ από υπολογιστή.ρωταω για tablet κ λέω ας πούμε ότι είναι για gaming αφού είσαι τιγκαρισμενος τι θέλεις ενα επιπλέον μηχάνημα gaming το οποιο μάλιστα είναι κατωτερο αυτών που έχεις ήδη? 1
ziaba Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μάλλον για να παίζει έξω το PlayStation δεν μπορείς να πάρεις στο λεωφορείο για να παίζεις
pontios jo Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 σωστός ο ziaba ένα φορητό καλό tablet που ξανάλεω ας πούμε ότι είναι για gaming αφού τα έχουν κατηγορία σαν gaming tablets
kostasfalcon Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 χωρίς παρεξήγηση.....εισαι τόσο εξαρτημένος από τα games ?
ektor7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά tablet..ας πούμε ότι προορίζεται για gaming μιας κ τα αναφέρουν σαν gaming tablets.βλέπω λοιπόν της acer predator 8 και της nvidia k1 shield και με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθετω απογοητεύονται.το κόστος είναι σχετικά από 270 έως 350.απτην άλλη δε εάν προσθέσω αλλά 150 δηλ πάμε στα 500 το πολύ νομίζω ότι αγοράζω κατι πολύ καλύτερο και σαν χαρακτηριστικά αλλα κ ποιότητα μάλλον.τι γνώμη έχετε σχετικά κ υπάρχει κάποια καλή εναλλακτική πέρα αυτών που προανεφερα;1ον θα πρέπει να κοιτάξεις την συμβατότητα των android games με τον x86 soc της intel που έχει το predator της acer.2ον οι εναλλακτικές που έχεις σε σχέση με το shield της NVIDIA,ειναι ή το 10" pixel c στα 600€(δε προσφέρει τις υπηρεσίες που έχουν τα shields της NVIDIA) ή να περιμένεις το επόμενο μοντέλο shield με τον x1 soc,που έχει και το pixel c! 3ον φεύγεις από τα android και πας σε ένα iPad(είτε μίνι 4,είτε Air 2,είτε pro 9.7")! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα